Prima pagină » Cancan ultimă oră » Paula Chirilă a fost extrem de sinceră și a dezvăluit public cum e, de fapt, Gabriela Cristea în spatele camerelor de filmat. „Nu ne permite…”

Paula Chirilă a fost extrem de sinceră și a dezvăluit public cum e, de fapt, Gabriela Cristea în spatele camerelor de filmat. „Nu ne permite…”

30 nov. 2023, 14:57,
în Cancan ultimă oră

Recent, Paula Chirilă a fost extrem de sinceră și a făcut o serie de declarații despre relația pe care o are cu colega sa de pe platourile de filmare, Gabriela Cristea, dar și despre cum e, de fapt, prezentatoarea TV în spatele camerelor de filmat.

Ei bine, blondina a recunoscut că se înțelege foarte bine cu soția lui Tavi Clonda, mai ales că se cunosc de ani buni, iar pe lângă asta, uneori, Paula Chirilă chiar îi ține locul în emisiune Gabrielei Cristea.

Paula Chirilă, despre Gabriela Cristea

Mai mult decât atât, vedeta a mai precizat că și-ar dori să iasă la un moment dat cu Gabriela Cristea, dar din păcate, timpul nu le permite acest lucru, fiind amândouă ocupate cu viețile personale. De asemenea, Paula nu s-a sfiit să spună și câteva cuvinte despre soția lui Tavi Clonda, catalogând-o drept o persoană extrem de determinată, în special când vine vorba despre carieră.

„Nu am apucat încă să ieșim în oraș, pentru că timpul nu ne permite. Suntem amândouă în spatele camerelor de filmat niște femei și mămici extrem de ocupate, dar abia aștept ocazia să ieșim la o cafea. Evident că Gabi m-a invitat la ea acasă, dar încă n-am apucat să răspund invitației… Noi ne înțelegem  foarte bine în spatele camerelor de filmat, s-a legat așa un soi de amiciție, bazată pe admirație și respect reciproc. Îmi plac foarte mult la ea constanța în carieră și faptul că e extrem de determinată în a-și atinge scopurile și admir foarte mult flerul pe care îl are în afaceri și determinarea cu care și-a construit cariera în televiziune.” , a declarat Paula Chirilă, pentru Viva.ro.

Gabriela Cristea a fost invitată în emisiunea Paulei Chirilă

De asemenea, pentru că o admiră tare mult pe colega sa de pe platourile de filmare, Paula Chirilă a invitat-o pe Gabriela Cristea în emisiunea online, pe care a lansat-o de curând pe YouTube, acolo unde soția lui Tavi Clonda a făcut o serie de dezvăluiri din viața sa personală, dar și din viața sa profesională.

„De altfel, am și invitat-o în a doua ediție a emisiunii „Zona de impact”, de pe canalul meu de YouTube, ca să ne dezvăluie povestea succesului ei, și am aflat o mulțime de amănunte pe care nu le știe publicul larg și pe care Gabi le-a dezvăluit în exclusivitate în emisiunea pe care o realizez. De unde a pornit… M-a interesat foarte mult latura profesională. Eu admir foarte mult femeile frumoase și puternice, mă regăsesc cumva în ele și am doar de învățat.”, a mai spus Paula Chirilă, pentru aceeași sursă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024