Prima pagină » Cancan » Paula Chirilă a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce spune celebra actriță despre trecutul ei amoros

Paula Chirilă a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce spune celebra actriță despre trecutul ei amoros

14 mart. 2022, 09:34,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai apreciate actrițe din România, Paula Chirilă, a ajuns la vârsta marilor împliniri. Vedeta se bucură de succes și de admirația publicului, iar pe plan personal este extrem de fericită alături de fiica ei. Dincolo de celebritate, Paula Chirilă s-a confruntat cu momente extrem de grele în viața privată. Relațiile de dragoste ale acesteia au provocat mereu interesul publicului în pofida dorinței artistei de a fi discretă și departe de scandaluri. Iată ce spune celebra actriță despre trecutul ei amoros.

Paula Chirilă se bucură de viață la vârsta marilor împliniri

La vârsta de 46 de ani, Paula Chirilă se menține în formă și se bucură din plin de viață. Îndrăgita actriță are o carieră artistică de succes și o fetiță superbă de care este tare mândră. Mereu zâmbitoare și energică, vedeta cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă.

Aceasta arată spectaculos și nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare de fiecare dată când are ocazia. Mai mult, aceasta își asumă și fotografiile nud, care au provocat controverse în lumea mondenă.

Paula Chirilă a vorbit despre scenele în care a pozat extrem de sexy într-un pictorial făcut în urmă cu câțiva ani.

,,Mi-am făcut fotografii nud. Fotografii… de verificare. Nu mi-ar fi ruşine dacă ele ar apărea public pentru că nu este nimic compromiţător. Este doar o femeie care arată bine, mândră de corpul ei, şi care voia să verifice cum stau lucrurile. Una este cum te vezi în oglindă şi alta cum e de fapt realitatea.

Eu am trecut prin nişte transformări, am slăbit destul de mult şi mai e nevoie din când în când de astfel de verificări! Aşadar, nu mi-ar fi ruşine, ci chiar aş fi mândră!”, a mărturisit actrița.

O altă vedetă din România care a trecut prin transformări fizice spectaculoase este Feli Donose. Aceasta a fost criticată pe vremea când era grasă, fiind la un pas de depresie. În prezent, artista face furori cu fizicul de invidiat și silueta perfectă.

Și frumoasa actriță Ioana Ginghină a pus pe jar inimile bărbaților cu pictorialul incendiar în revista Playboy, la fel ca frumoasa Anca Țurcașiu, care a apărut în câteva scene nud la începutul carierei sale.

De celebritate se bucură și Vica Blochina, care nu ține cont de vârstă și își surprinde admiratorii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Paula Chirilă se dedică fiicei ei și se bucură din plin de viață. Aceasta nu ține cont de criticile celor din jur și își asumă fiecare capitol din viața sa.

Ce spune frumoasa actriță despre relațiile de dragoste controversate

Paula Chirilă a avut parte de un trecut tumultuos și a suferit enorm după divorțul de Marius Aciu. Cei doi au în prezent o relație frumoasă de dragul fiicei lor.

,,Regret foarte multe lucruri. N-am fost nici eu destul de atentă cu el, e un om minunat. Ţin foarte mult la el. S-a produs o fractură, o ruptură. (…) Avem foarte multe amintiri frumoase.”, a declarat actrița despre fostul soț.

După despărțirea de partenerul de viață, vedeta s-a iubit cu un bărbat mult mai tânăr decât ea, fapt care a atras atenția tuturor. Vedeta a fost criticată de unii care nu au crezut în povestea lor de dragoste. Cu toate că Paula Chirilă și iubitul mai tânăr au ajuns în cele din urmă la despărțire, actrița nu regretă tot ceea ce a trăit alături de acesta și nu s-a lăsat afectată de replicile dure ale celor din jur.

,,Nu mă mai deranjează de multă vreme bârfele. Fiecare om este liber să gândească ce vrea, iar eu sunt liberă să fac ce vreau cu viața mea, să iau deciziile în ceea ce privește drumul meu pe pământul ăsta, indiferent că asta place sau nu place cuiva.

Nu cred că a fost o dragoste specială, n-aș putea-o numi așa nici pe departe. (…) Nu am să dau acum detalii despre viața mea personală, pot doar să spun că le-am experimentat pe toate și fiecare a fost frumoasă în felul ei. Nu m-am ghidat niciodată după cifre sau după ce scrie în buletin, ci după ce mi-a arătat omul din fața mea și după ce mi-a spus sufletul.”, a declarat vedeta despre relația pe care a avut-o cu un bărbat mult mai tânăr decât ea.

Paula Chirilă nu a dezvăluit dacă în prezent are o altă relație, actrița dorind să fie cât mai departe de ochii curioșilor și să păstreze discreția când vine vorba de viața privată.

,,Dacă am învățat ceva în ultimii ani este că trebuie să păstrez misterul asupra acestui aspect din viața mea și să îmi trăiesc viața personală departe de ochii lumii. E mult mai bine așa, și pentru mine, și pentru cel de lângă mine.”, a precizat aceasta.

De momente controversate în viața privată a avut parte și carismaticul Andrei Ștefănescu. Acesta are o biografie surprinzătoare și un trecut amoros tumultuos.

La vârsta de 46 de ani, Paula Chirilă se menține în formă și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Actrița are o carieră de succes, fiind apreciată de public și de colegii de breaslă. În pofida momentelor tensionate din plan personal, aceasta se bucură din plin de viață alături de fiica ei superbă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *