Prima pagină » Cancan » Paul Surugiu, un artist cu o poveste de viață impresionantă. Cum arăta Fuego când era tânăr

Paul Surugiu, un artist cu o poveste de viață impresionantă. Cum arăta Fuego când era tânăr

22 oct. 2021, 13:29,
BZI.ro, în Cancan

Deși este un artist iubit de români, puțini știu cum arăta Paul Surugiu (cunoscut sub numele de Fuego), atunci când era tânăr. În urmă cu ceva timp, îndrăgitul interpret a postat pe conturile de socializare poze din adolescență. Mai mult, Fuego a suferit foarte mult în plan sentimental, el și iubita lui punând capăt unei relații care a durat câțiva ani.

Cu siguranță, nu există român care să nu fi auzit de Fuego ori de a sa celebră colindă „Împodobește, mamă, bradul”. Ei bine, Paul Surugiu – Fuego – s-a remarcat încă de tânăr, grație unui timbru aparte, dar și a numelui de scenă ales. Dacă în plan profesional totul îi merge din plin, pe partea sentimentală lucrurile nu stau chiar așa de bine. După ce a suferit unele decepții pe plan personal, artistul s-a axat pe muzică și a evitat să vorbească despre viața sa privată.

Paul Surugiu – o poveste de viață impresionantă

Din păcate, în ceea ce privește starea de sănătate, Fuego îl moștenește pe tatăl său. Îndrăgitul artist și-a pierdut părintele în urma unui infarct. Într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Fuego a declarat că, de tânăr, suferă de aceeași boală care i l-a răpit pe tatăl său.

„Din păcate îl moştenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune, inimă”, mărturisea vedeta.

În ceea ce privește viața sentimentală, în urmă cu mai bine de zece ani, Paul Surugiu avea o relație stabilă cu Ana Maria Ciaușu. Relația celor doi a durat doar patru ani și s-a închieat după un eveniment trist. În 2007, fosta iubită a lui Paul Surugiu a pierdut mai multe sarcini. Înainte ca tragediile să aibă loc, Fuego și Ana Maria plănuiau să se căsătorească și să își întemeieze o familie. Ba chiar, Irina Loghin, cunoscuta interpretă de muzică populară, urma să le fie nașă.

După despărțire, Fuego s-a axat pe cariera muzicală și a încercat să lase trecutul în urmă. La rândul său, Ana Maria Ciaușu a încercat să își refacă viața. Din păcate, nici pe plan profesional fosta iubită a lui Paul Surugiu nu a avut prea mult noroc la început. În prezent, ea are o carieră în politică.

Ana Maria Ciaușu

Fosta iubită a lui Fuego are o carieră politică

Cum arăta Fuego când era tânăr

În 2018, Paul Surugiu a serbat 25 de ani de activate muzicală. Acesta a ales să marcheze evenimentul interpretând melodii proprii, atât de îndrăgite de publicul său. Despre cariera profesională, Fuego declară că îi place să evolueze și să găsească modalități de a-și surprinde fanii. Astfel, pe contul de socializare, Fuego a distribuit poze cu el în tinerețe.

„E tare frumos să privești înapoi, fără nostalgie și să vezi că vremea n-a trecut fără rost! Mie îmi place să-mi aduc aminte și chiar dacă nu trăiesc din amintiri, ele fac parte din întregul meu! N-aș putea șterge cu buretele perioade, mai bune sau mai puțin bune!”, preciza Paul Surugiu.

Fuego tânăr

Fuego s-a remarcat încă de tânăr

Într-una dintre aceste fotografii, artistul interpreta melodii ce aparțineau genului pop-rock, într-un spectacol din zona Ardealului. Despre acea perioadă din viața sa, Fuego a declarat că l-a ajutat să își găsească drumul.

„Dacă e ceva să fi rămas intact de atunci, este dragostea de a fi în fața oamenilor și bucuria mea de-a cânta! Între timp am evoluat, am schimbat genul muzical, am trecut prin etape și am reușit să-mi îndeplinesc visele.”

În plus, Fuego mai spune că modul lui de a se comporta se datorează experiențelor trăite atunci când era tânăr, Paul Surugiu referindu-se la lecțiile de viață și la oamenii care l-au ajutat sau l-au dezamăgit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *