Prima pagină » Cultural » Paul Surugiu nu are soție și copii, dar se declară un bărbat împlinit. De ce s-a despărțit artistul de fosta iubită cu care avea planuri de căsătorie

Paul Surugiu nu are soție și copii, dar se declară un bărbat împlinit. De ce s-a despărțit artistul de fosta iubită cu care avea planuri de căsătorie

31 aug. 2022, 08:31, 1 ,
BZI.ro, în Cultural

Îndrăgitul artist Paul Surugiu nu are soție și copii, dar se declară un bărbat împlinit. Cunoscut de public cu numele de Fuego, acesta se bucură din plin de celebritate și de cariera impresionantă în muzică și televiziune. Dincolo de lumina reflectoarelor, Paul Surugiu este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Puțini sunt cei care știu ce suferințe ascunde Fuego și de ce nu și-a întemeiat o familie până la această vârstă. Iată de ce s-a despărțit artistul de fosta iubită cu care avea planuri de căsătorie.

De ce Paul Surugiu nu are soție și copii

Cunoscut de toți cu numele de Fuego, celebrul artist Paul Surugiu are o carieră de succes în muzică și este extrem de apreciat de publicul autohton. Acesta face furori de fiecare dată când apare pe scenă și îi cucerește pe fanii săi cu stilul inconfundabil și vocea deosebită. La vârsta de 46 de ani, Fuego se declară un bărbat împlinit și se dedică în totalitate profesiei sale artistice.

Cu toate acestea, Paul Surugiu are un mare regret. Acesta nu și-a întemeiat o familie până la această vârstă și nu a devenit tată. Celebrul cântăreț a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Ana Maria Ciaușu, însă după mai mulți ani de relație cei doi s-au despărțit. Când toți se așteptau ca artistul și iubita lui să se căsătorească, aceștia au anunțat separarea lor definitivă.

La vremea respectivă, Paul Surugiu și fosta iubită nu au dorit să ofere prea multe detalii despre problemele din viața de cuplu sau despre motivele care au dus la încheierea poveștii lor de iubire.

„Paul este un om deosebit, un artist complet care îşi iubeşte extraordinar de mult profesia şi asta pentru că îi place să dăruiască, să împartă cu cei din jur trăirile şi sentimentele lui transpuse în muzică. Nu am ce să repar pentru că nu am stricat nimic. Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate şi nu au nimic să îşi reproşeze ba din contră, să îşi mulţumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul.”, a declarat atunci iubita lui Fuego.

La rândul lui, Paul Surugiu a fost extrem de discret în declarații și a precizat la vremea despărțirii de partenera sa că nu are regrete și că își găsește salvarea în muzică.

,,Nu cred că disperarea e o soluție și mereu încerc să văd mai departe! Iar salvarea mea, întotdeauna, dincolo de prieteni, de mama, de cei dragi, este muzica… Ea m-a făcut om, ea mi-a dat sens, ea mă ține pe picioare și ea mă face fericit în permanență! (…)

Îmi doresc liniște, asta e clar, indiferent cu ce vine ea și cu felul în care viața mea se va desfășura de acum înainte! Niciodată nu m-am văzut eu în vreun fel și nu mi-am setat „tablouri idilice! Totul stă sub semnul hazardului. (…) Sunt un tip deschis, sincer și las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine!”, a precizat artistul.

În prezent, Fuego se bucură din plin de celebritate și radiază de fericire atunci când este pe scenă. Acesta se dedică muzicii și își surprinde mereu fanii cu proiecte inedite. Recent, artistul a lansat o carte autobiografică, iar aprecierile publicului și ale colegilor de breaslă nu au întârziat să apară.

De multe provocări în viața privată a avut parte și Diana Bișinicu. Aceasta a trecut printr-un divorț dureros și s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Și fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a rămas marcată de suferințele din viața de cuplu, însă în prezent are o relație bună cu fostul soț de dragul băiețelului lor.

De ce s-a despărțit Fuego de fosta iubită

Fuego a fost și este mereu în atenția publicului autohton. Acesta atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă și are un număr impresionant de admiratori. Dincolo de succesul în carieră, Paul Surugiu ascunde o mare suferință. Artistul nu are soție și copii, iar după despărțirea de iubita sa nu a dorit să se mai afișeze în public cu o altă femeie.

Puțini sunt cei care știu motivele ce au dus la destrămarea poveștii de iubire dintre Fuego și Ana Maria Ciaușu. Din spusele artistului, acesta își dorea să devină cât mai curând tată, însă o problemă medicală i-a împiedicat pe cei doi să devină părinți, fapt care a dus la tensiuni și probleme în viața de cuplu.

„Relaţia mea cu Ana Maria nu mai exista. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice şi injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relaţia noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, spunea Fuego în urmă cu 12 ani.

Fosta iubită a artistului a dezvăluit că nu își dorea neapărat să se căsătorească cu partenerul ei de viață la presiunea celor din jur.

,,Mai mult cei din jurul nostru îşi doreau asta decât ne-am dorit noi. Scopul relaţiei noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc şi nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii”, a declarat Ana Maria Ciaușu.

Deși nu are soție și nu a devenit tată până acum, Paul Surugiu se bucură din plin de viață și se dedică muzicii. Artistul este extrem de apreciat de publicul autohton și face furori de fiecare dată când apare pe scenă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *