Prima pagină » Sport » Paul Pârvulescu a fost suspendat provizoriu pentru dopaj de către Agenția Națională Anti-Doping. A fost campion cu FCSB
Paul Pârvulescu a fost suspendat provizoriu pentru dopaj de către Agenția Națională Anti-Doping. A fost campion cu FCSB

Paul Pârvulescu a fost suspendat provizoriu pentru dopaj de către Agenția Națională Anti-Doping. A fost campion cu FCSB

10 iun. 2020, 04:00,
în Sport

Paul Pârvulescu a fost suspendat provizoriu de către Agenția Națională Anti-Doping. Fostul jucător de la FCSB nu mai are voie să participe la nicio activitate fotbalistică, până la o nouă notificare.

Paul Pârvulescu a fost suspendat provizoriu pentru dopaj de către Agenția Națională Anti-Doping. Fostul jucător de la FCSB nu mai are voie să participe la nicio activitate fotbalistică, până la o nouă notificare.
Paul Pârvulescu, LPF, Academica Clinceni și FRF au primit notificare că jucătorul este suspendat provizoriu, începând cu 3 iunie, după cum anunță GSP.ro.
Din informațiile Digi Sport, hotărârea nu este definitivă, totul se va decide mâine, 10 iunie, când jucătorul va fi audiat de către comisia ANAD.

Cristi Balaj: „Există o prezumție de nevinovăție”

„Comisia de Audiere a Agenției se ocupă de acest caz. Va trebui să vină să spună tot ce știe! Nu este corect că unul care face totul perfect să fie dezavantajat în detrimentul altuia care păcălește și care-l ajută să performeze în meci.
Există o prezumție de nevinovăție, doar că în momentul în care ai spus că te-ai dopat, e greu să te apere cineva. Trebuie să vii să explici concret la ce te-ai referit când ai făcut aceea declarație. Indiscutabil, e pasibil de suspendare! Nu facem exces de zel, dar nici nu există concesii”, a declarat Cristi Balaj, conform sursei citate mai sus.

Ce nu mai are voie să facă Paul Pârvulescu

În urma suspendării primite pentru dopaj, Paul Pârvulescu nu mai are voie, până la o nouă decizie a ANAD, să participe la antrenamentele echipei sale.
Nu are voie să intre în contact cu jucătorii și oficialii formației pe terenul de antrenament și nici să intre în vestiarul echipei. Nu are voie să joace în meciurile Academicii Clinceni.

„Eu la FCSB n-am făcut ozonoterapie. Am făcut în altă parte, dar nu la Steaua, am făcut la o altă echipă din țară. Când făceam ozonoterapie, a doua zi mă simțeam rău. Apoi, în următoarea zi eram ok. Nu pot să spun unde am făcut, la ce echipă, pentru că aș pune doctorul de acolo într-o situație delicată. Eu n-am făcut insuflații rectale, ci injecții în venă. Nu era ceva wow, iar din punctul de vedere al sănătății e OK. Dar e doping, da”, spunea Pârvulescu în urmă cu o lună pentru sursa de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`