Prima pagină » Local » Paul Mursa, primarul comunei Plugari, infectat cu Covid-19
Paul Mursa, primarul comunei Plugari, infectat cu Covid-19

Paul Mursa, primarul comunei Plugari, infectat cu Covid-19

27 nov. 2020, 10:03,
Elena Nicoleta Bujor, în Local

Ieri, 26 noiembrie 2020, un alt primar din judeţul Iaşi a fost infectat cu noul coronavirus. Paul Mursa, primarul comunei Plugari a fost depistat cu virusul Covid-19.

Starea de sănătate a primarului Paul Mursa este una bună. Acesta s-a autoizolat timp de 14 zile si urmează schema de tratament prescrisă de medicul infecționist. Oficialul a declarat că nu a intrat în contact cu multe persoane. Paul Mursa a ținut să precizeze că a fost declarat pozitiv cu noul coronavirus și înștiințează cetățenii că el sta la dispoziția celor care au nevoie prin telefon sau pe pagina de socializare Facebook.

„În decursul mandatelor mele de primar al Comunei Plugari principiul după care mi-am desfăşurat activitatea a fost cel al transparenţei. Calitatea mea de persoană publică mă obliga să vă înştiinţez cu orice chestiune ce implică activitatea mea administrativă. Din acest motiv vă anunţ că timp de două săptămâni voi lipsi din cadrul Primăriei Comunei Plugari! Nu, nu plec în nici o vacanţă exotică cum ar spune unii cârcotaşi ci, din păcate, sunt nevoit să stau izolat 14 zile.

Am fost depistat pozitiv la testul privind virusul SARS COV 2. Deşi am respectat toate măsurile de protecţie şi prevenţie virusul tot şi-a făcut simţită prezenţa.Starea mea generală este bună, m-am izolat, urmez tratamentul medicamentos prescris şi sper să depăşesc cu bine această perioadă. Din fericire, nu am avut prea multe contacte de declarat iar, până la acest moment, atât dintre membrii familiei, cât şi dintre colegi, sunt singurul “câştigător”. Văd şi partea pozitivă a lucrurilor, mă voi imuniza, iar de Crăciun voi putea înmâna personal darurile din poartă în poartă copiilor!

Vă doresc tuturor sănătate şi vă sfătuiesc să respectaţi măsurile transmise de către autorităţi! Pentru orice problemă administrativă mă găsiţi aici sau la telefon! Vă mulţumesc pentru sprijin!”, a declarat pe pagina sa primarul Paul Mursa.

Alina Apostol, primarul comunei Ciortești, diagnosticată cu Covid-19

Primarul comunei Ciortești, Alina Apostol, a fost diagnosticată cu noul coronavirus pe 19 octombrie 2020. Aceasta a fost nevoită să-și suspende activitatea timp de 14 zile, după ce ea și mai mulți angajați ai primăriei au contractat virusul.

Reprezentantul primăriei a declarat la acel moment că starea generală de sănătate este una bună, însă prezenta o tuse chinuitoare. De asemenea, a primit medicamentația corespunzătoare. Primarul Apostol a transmis că s-a infectat tot prin intermediul paginii de Facebook.

„#POZITIV
Inevitabilul s-a produs, din păcate până pe data de 3 noiembrie 2020, am fost nevoită să întrerup activitatea la Sediul Primăriei Comunei Ciortești, suntem 10 persoane, printre care mă enumăr și eu, confirmate #POZITIV #COVID!
Din fericire starea de sănătate a tuturor este acceptabilă, încercăm să rezolvăm urgențele de la distanță!
Vă rog respectați normele impuse și încercați să vă protejați sănătatea!
Mă găsiți online, numărul meu de telefon este 0749510510, în cazul în care aveți nevoie urgentă de mine. Vă mărturisesc că am medicație și o tuse care mă chinuie, dar încerc să îmi țin mintea ocupată!
Sunt încrezătoare că vom depăși cu bine și vom fi sănătoși!”, se arată în postarea primarului Alina Apostol.

De asemenea, primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, a contractat virusul Covid-19. Acesta, în momentul de față este vindecat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *