Prima pagină » Cultural » Paul Ipate, reacție tranșantă atunci când a fost întrebat dacă își mai dorește copii. Ce “l-a supărat” atât de tare

Paul Ipate, reacție tranșantă atunci când a fost întrebat dacă își mai dorește copii. Ce “l-a supărat” atât de tare

04 oct. 2023, 09:21,
în Cultural

Paul Ipate a avut o reacție tranșantă atunci când a fost întrebat dacă își mai dorește copii. Jojo și celebrul actor s-au căsătorit în Italia după o relație de 9 ani. Au acum doi copii, interese comune, o frumoasă vilă în Otopeni și o viață fericită.

De aceea, nimeni nu s- ar fi așteptat ca Paul să fie atât de hotărât în privința posibilității de a avea încă un copil cu Jojo.

Pe data de 5 august, cei doi actori, Cătălina Grama – Jojo (42 de ani) și Paul Ipate (38 de ani), au decis să se căsătorească după o relație de 9 ani. Cununia civilă a avut loc în Puglia, Italia, iar două săptămâni mai târziu au avut și o ceremonie religioasă în România.

Ce spune Jojo despre marele eveniment

Nunta a fost un eveniment deosebit, mai ales că mireasa a purtat în total cinci rochii. Jojo și Paul Ipate au fost invitați într-o ediție recentă a podcastului „Cafea cu visuri”, unde au dezvăluit detalii despre nunta lor din Italia.

„A fost super fain. Am avut o super petrecere, toată familia a fost îmbrăcată în alb. La început nu le-a plăcut foarte tare ideea, dar când s-au trezit acolo au zis: WOW, este fantastic, ne simțim excepțional. A fost ca o nuntă ruptă dintr-un film italian. A fost foarte romantic și frumos”, a declarat Jojo în cadrul podcastului „Cafea cu visuri”, moderat de Oana Andoni și citat de stirileprotv.ro.

Paul Ipate, reacție tranșantă atunci când a fost întrebat dacă își mai dorește copii

Oana Andoni a ridicat o întrebare pe care cei doi au mai întâlnit-o în trecut. Au luat în considerare posibilitatea de a avea o treilea copil sau nu? Surpriză! În timp ce Jojo a răspuns cu diplomație, Paul Ipate a avut o reacție mai aspră. A fost extrem de ferm în privința acestui subiect.

„Eu m-am gândit la un moment dat, dar am abandonat ideea… E foarte complicat”, a spus Jojo. „Eu nu mai vreau… vrei și carieră, vrei și timp pentru tine, vrei să te vezi și cu prietenii, vrei și să călătorești, vrei să faci și un proiect, vrei să-ți îndeplineșți și visurile, vrei să stai și cu soția… Nu”, a punctat Paul Ipate.

Actorul își dorește, însă, să aibă o relație sănătoasă și frumoasă cu cei doi copii ai lui și ai lui Jojo. ”Sper să fiu genul ăla de părinte, pe care să-l sune copiii… să-și dorească să petreacă timp cu noi”, a mai spus el.

Invitat la Oana Andoni în podcast, Paul Ipate a avut o reacție tranșantă atunci când a fost întrebat dacă își mai dorește copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024