Prima pagină » Cancan » Paul, de la Puterea Dragostei, este în doliu

Paul, de la Puterea Dragostei, este în doliu

22 dec. 2020, 13:22,
BZI.ro, în Cancan

Paul, de la Puterea Dragostei, este în doliu. Fostul concurent de la celebrul reality-show trece prin momente extrem de grele. O persoană dragă din viață sa s-a stins. Fostul participant la sezonul 3 și-a pierdut zilele trecute tatăl biologic.

În vârstă de 22 de ani, Paul a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Paul este în doliu

Paul a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare, acolo unde a spus că vrea să-și ducă la capăt toate visele pentru a-l face mândru de regretatul său tată, care a plecat la Ceruri mult prea devreme. Desi sunt clipe extrem de grele pentru el, ex-concurentul de la  „Puterea dragostei” este conștient că acesta a fost planul lui Dumnezeu. Paul este convins că tatăl său vă fi printre îngeri, de unde vă veghea fiecare pas pe care-l vă face el pe Pământ. Paul chiar i-a promis răposatului său părinte că vă fi un om bun.

Paul de la Puterea Dragostei vorbește despre ziua morții tatălui să că ar fi o zi „blestemată”, mai ales că bărbatul a murit cu foarte puțin timp înainte de Crăciun. Tânărul din Turda nu va uita niciodată momentul în care a aflat că și-a pierdut părintele.„Azi, 19 decembrie, o zi blestemată, o zi în care s-a stins una dintre persoanele dragi mie. Și aceasta fiind tatăl meu…Tatăl meu natural, sânge din sângele meu s-a stins astăzi!

Într-o oribilă zi! Într-o săptămână oribilă cu probleme! În luna de Crăciun! Înainte cu câteva zile de Crăciun! De unde a provenit acest chin înainte de Crăciun? A cui să fie vina?Totodată eu tot cred în Dumnezeu și îl iubesc pe Dumnezeul meu pentru că știu că acolo sus o să fii bine și îngerii domnului o să fie lângă tine și o să aibă grijă de tine! Și o să vezi că o să te fac mândru!

Și o să urmărești de acolo de sus din ceruri cum o să îmi împlinesc toate visele! Îți promit asta, tată! Dumnezeu să fie cu tine…și odihnește-te în pace!”, a scris fostul concurent de la „Puterea Dragostei” pe rețelele de socializare în memoria tatălui său.

Mesajul tânărului a fost însoțit de o manea de-a lui Adrian Minune, una dintre preferatele tatălui lui Paul Daniel Gheți. Melodia este una emoționantă, cu această ocazie tânărul spunând că-și iubește părintele chiar dacă acesta nu mai este printre noi.

Filmările pentru ”Puterea Dragostei”au fost suspendate

Filmările pentru ”Puterea Dragostei”au fost suspendate după ce mai multe persoane din staff au fost depistatea cu noul coronavirus. Potrivit informațiilor obținute de cancan.ro în echipa de producție a emisiunii ar fi fost depistate câteva cazuri de COVID-19.

Pe lângă faptul că majoritatea celor din echipă, dar și concurenții au fost supuși unei noi testări, din cauza măsurilor drastice impuse de autoritățile din Turcia, cu privire la combaterea pandemiei, activitatea a încetat pentru o perioadă minimă de cinci zile.

După cum susțin sursele noastre, românii care participau la filmările show-ului și care au primit rezultate negative la testele de coronavirus au fost lăsăți să vină în țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *