Prima pagină » Titlurile zilei » Paul Anichitei, bucovineanul care a cucerit TikTok-ul, vrea să dea lovitura în Iași! „Sunt niște fete frumoase în orașul acesta, ferească Dumnezeu!” GALERIE FOTO – VIDEO

Paul Anichitei, bucovineanul care a cucerit TikTok-ul, vrea să dea lovitura în Iași! „Sunt niște fete frumoase în orașul acesta, ferească Dumnezeu!” GALERIE FOTO – VIDEO

22 iul. 2022, 02:00,
Codruța Șoroagă, în Titlurile zilei

Paul Anichitei a cucerit TikTok-ul cu filmulețele lui amuzante. Recent, tânărul s-a mutat în Iași și se declară cucerit de frumusețea fetelor din oraș. În multe dintre clipurile postate pe TikTok, apare și „Steluța”, camionul pe care lucrează tânărul. Paul și-a botezat camionul astfel, deoarece acesta este vopsit în culorile echipei FCSB

Paul Anichitei are 24 de ani și este șofer de camion de 2 ani, la o firmă din Suceava. Tânărul este viral pe TikTok, unde are aproape 400 de mii de urmăritori și peste 11 milioane de aprecieri. Paul postează regulat filmulețe amuzante, în care le prezintă urmăritorilor săi aspecte din viața unui șofer profesionist pe camion, care face curse în Comunitatea Europeană.

Paul Anichitei: „Eu sunt genul de om care reacționează pe moment, decizia de a mă muta în Iași a fost luată în maxim câteva minute”

Bucovineanul Paul Anichitei își câștigă singur banii, încă de la vârsta de 17 ani.  Tânărul a locuit timp de 7 ani în Suceava, dar de curând a hotărât să se mute în Iași, deoarece consideră că aici are mai multe oportunități.

„La 17 ani, am trecut printr-un moment de cotitură, a trebuit să-mi iau viața în propriile mâini. M-am mutat în Suceava, unde mi-am găsit de muncă, timp în care făceam și liceul. Apoi am tot schimbat locurile de muncă, până am găsit pasiunea care mă definește și care mi-a oferit libertatea pe care mi-am dorit-o. În plus, meseria de șofer este una foarte bine plătită. Am locuit în Suceava în jur de 7 ani, iar de ceva vreme mi-am dat seama că meseria pe care o practic nu mă ține într-un loc anume. Am călătorit prin multe orașe din România ca să-mi dau seama unde m-aș putea simți ca acasă. Prin urmare, am ales să mă mut în Iași, pentru că aici sunt mai multe oportunități, fiind vorba de un oraș mai mare ca Suceava. În același timp, dacă apare o urgență, în 2 ore sunt la Suceava, la familia mea”, a declarat Paul Anichitei.

Paul Anichitei nu a stat prea mult pe gânduri, și-a găsit o chirie în Iași și, în câteva zile, și-a mutat lucrurile. Datorită meseriei pe care o practică, Paul are norocul de a se muta cu ușurință dintr-un oraș în altul.

„Eu sunt genul de om care reacționează pe moment, decizia de a mă muta în Iași a fost luată în maxim câteva minute, pentru că s-au aliniat niște stele, astfel încât să găsesc o chirie mișto, fără măcar să mă uit pe anunțuri. Am găsit și o dubă cu care să-mi aduc lucrurile, fără măcar să spun cuiva că am nevoie. Stăteam la semafor și a oprit un băiat cu o dubă lângă mine, el m-a recunoscut, i-am zis că am nevoie de cineva să-mi aduc lucrurile în Iași, iar el s-a oferit să mă ajute”.

Un personaj celebru de pe TikTok, deranjat de aglomerația din orașul Iași

Paul Anichitei a fost cucerit de domnișoarele din Iași, pe care le consideră extrem de frumoase, dar și de clădirile istorice din oraș. Deși s-a mutat în Iași de doar câteva săptămâni, suceveanul este deja extrem de deranjat de traficul din oraș.

„Sunt niște fete frumoase în orașul acesta, ferească Dumnezeu! Era să fac accident de vreo trei ori, doar pentru că m-am întors cu capul, aproape cu totul, ca să văd o fată. Au niște clădiri atât de frumoase, cel puțin alea vechi, sucevenii mei, să știți că mai există și alte clădiri în Iași în afară de Palas, eu credeam că și primăria din Iași este în Palas, dar se pare că au clădirea lor separată. Acum urmează cea mai rea parte a Iașului: aglomerația! Au oamenii ăștia niște intersecții atât de prost gândite și se produc niște aglomerații, unde n-ar trebui, în niciun caz, să se întâmple așa ceva. Sensurile giratorii lipsesc cu desăvârșire, în schimb, au semafoare din 5 în 5 metri. Până și în Podu Roș, nu știu dacă e intersecție sau sens giratoriu, că are semafoare, dar e și în cerc. Dacă ai ratat un drum, următorul sens giratoriu în care poți întoarce este abia în Botoșani. Să vedeți cum se înghesuie câte 3 pe o bandă, tramvaiul merge cu 25 la oră”, a precizat Paul Anichitei.

@anichiteipaul #iasi ♬ sunet original – Anichitei Paul

@anichiteipaul♬ sunet original – Anichitei Paul

@anichiteipaul♬ Sunt a nimănui – Irina Rimes

Comentarii
  • stai acasa, avem destui cocalari ratati care imput orasul cu cazane de nt si sv.

  • baietuuuuu….vedeto ! circula mai fecior inapoi de unde ai descalecat, sau onoreaza si tu un cluj, un tg.mures ceva. nu avem nevoie de inca un provincial koki aici. ca sa zic asa, muta camionul.

  • Ce față de țăran prost are. Numai nulități promovați

  • Asa e pustiule, au astia aici oras mare de nu poti merge cu camionul ca la tine la tara. Si cand l-au construit au si avut nesimtirea sa nu te consulte cum sa faca intersectiile si unde sa puna semafoarele. La Sadova, la Humor, acolo da, mergi in urma vacii si stii o treaba. Liber ? Liber, colegu.
    Dar cele mai misto fete sunt in Vaslui, nu la Iasi. Nu schimbi peisajul ? Baietul cu duba o sa te ajute din nou, iar stelele o sa ti le alinieze cat de curand inginerii din Pacuret.
    Deci fa-ti un bine.

  • Daca tot a spus ca e f bine platit,sigur isi va gasi o fata din Iasi,putin flamanda…..

  • Pentru unii viata pare mai frumoasa daca stau cu ochii in telefoane.

  • Cetatean de onoare

    La Iasi, in CIUREA , Lunca Cetatuii, Bravo ! Mai sunt multe vedete in comuna Ciurea.

  • Fete frumoase sunt in oras dar te rog sa te uiti in oglinda si ramai la uratele tale,cuye fetelor dar asa se intelege din ce spune toranoiul.

  • FTL frumoase

    Puișor, nu ai pretenții cam mari ? Hai, vreo țharancă de vs sau vreo hirsută de boston ar pune botul (poate, da’ numa’ seara) însă fetele frumoase din Iași sunt un vis irealizabil pentru tine, la ce vrăjeli ai în program. Pardon, nu cumva ai carii în gură ?

  • PTR FTL frumoase

    Culmea inteligenței din balta Bahluiului cu succes la fetele frumoase din Iași, hirsută=Cu părul și cu barba neîngrijite(DEX). Cuvinte grele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *