Prima pagină » Magazin » Paturile de dormitor, sustinerea de care ai nevoie pentru un somn linistit, la propriu si la figurat!
Paturile de dormitor, sustinerea de care ai nevoie pentru un somn linistit, la propriu si la figurat!

Paturile de dormitor, sustinerea de care ai nevoie pentru un somn linistit, la propriu si la figurat!

20 feb. 2023, 15:55,
BZI.ro, în Magazin

Un somn de calitate este esential pentru o sanatate optima. Timpul de odihna trebuie valorificat la maximum pentru ca regenerarea organismului sa se faca in cele mai bune conditii, tocmai de aceea, amenajarea incaperii joaca un rol important in tot acest scenariu. Mobilierul ales, dimensiunile sale, culorile, accesoriile si dotarile isi aduc un aport consistent in crearea unui spatiu relaxant si confortabil.

Modelele de paturi dormitor propuse de producatori vin la pachet cu numeroase caracteristici moderne si ergonomice pentru a oferi o experienta excelenta utilizatorilor. Daca vrei sa iti imbunatatesti considerabil calitatea somnului, fa o schimbare inspirata, investind intr-un pat care sa iti indeplineasca toate cerintele de confort. Iata cateva aspecte de care sa tii cont pentru ca achizitia ta sa fie una de top pentru tine!

Rezerva patului o treime din camera

Inainte de a plasa comanda ta, asigura-te ca ai facut corect masuratorile necesare. Imparte suprafata totala a camerei in trei si rezerva patului si noptierelor o treime din aceasta. Regula te va ajuta sa amenajezi ca un profesionist spatiul de care dispui, beneficiind de o multitudine de avantaje.

Opteaza pentru modelele de paturi de dormitor care se incadreaza perfect in suprafata stabilita, evitand supraincarcarea cu piese ce pot bloca caile de acces sau pot intretine sentimentul de sufocare, din cauza aglomerarii. In colectiile producatorilor, vei gasi articole cu dimensiuni variate, printre cele mai solicitate fiind 144x34x204 cm, 164x34x204 cm, 164x92x204 cm si 175x105x206.5 cm.

Amplaseaza patul pe directia Sud-Vest

Conform principiilor chinezesti, cea mai indicata pozitie pentru asezarea patului, in functie de punctele cardinale, este cea spre sud-vest. Integreaza-l, asadar, pe latura sud-vestica a incaperii si te vei convinge in scurt timp de efectele benefice.

Nu aglomera in niciun fel spatiul din jurul unor paturi de dormitor

Designerii propun frecvent asezarea patului pe latura cea mai lunga a camerei. In jurul acestuia nu este indicata asezarea dulapurilor inalte, comodelor sau a altor piese voluminoase care ar influenta negativ armonia spatiului. Doua noptiere de o parte si de alta a acestuia sunt suficiente pentru a avea parte atat de confort, cat si de un aspect estetic atragator.

Foloseste culori luminoase, mai ales daca incaperea este mica

Din punct de vedere cromatic, gama de paturi de dormitor este foarte diversificata. Cele mai solicitate nuante in prezent sunt sonoma, wenge si crem. Spectrul culorilor deschise este frecvent utilizat pentru a aduce un plus de luminozitate intr-o incapere si a oferi senzatia de spatiu mult mai larg. In cazul in care dispui de o camera cu dimensiuni reduse, alegerea unor culori deschise pentru pat va contribui radical la imbunatatirea confortului. Pe de alta parte, nuantele mai sobre se potrivesc de minune spatiilor cu o foarte buna luminozitate, dar si cu o suprafata generoasa.

Combinatiile de alb-sonoma, alb-gri, alb-crem, alb-wenge sau alb-negru arata foarte elegant in orice context. De asemenea, mixurile sonoma-cappuccino, sonoma-wenge, sonoma-alb sau sonoma-crem dau un plus de rafinament incaperilor.

Opteaza pentru modele cu spatii de depozitare

Spatiile de depozitare sunt intotdeauna privite cu interes. Posibilitatea de a stoca diverse lucruri chiar si prin intermediul patului constituie un avantaj de care trebuie sa profiti. Modelele cu lada, sertare sau somiera inclusa sunt foarte practice si utile. Opteaza pentru o astfel de piesa si vei putea depozita lejer asternuturile, cuvertura, patura sau orice alt accesoriu!

Noile colectii de paturi dormitor te vor ajuta sa faci o schimbare inteligenta in camera ta. Alege modelul cel mai potrivit spatiului de amenajat si vei avea un somn linistit, la propriu si la figurat!

paturi dormitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *