Prima pagină » Actualitate » Patru tineri din Borșa au fost atacați cu topoarele pentru o datorie de 50 de lei

Patru tineri din Borșa au fost atacați cu topoarele pentru o datorie de 50 de lei

07 mart. 2022, 13:03,
în Actualitate

Patru tineri au fost atacaţi cu topoarele de doi indivizi. Gravul incident a avut loc în zona Rotundu din Borşa, Maramureş. În urma conflictului, o mașină a fost distrusă.

O anchetă a Poliției este acum în deplină desfăşurare.

masina din Borsa ce era sa fie incendiata

Potrivit unor surse, incidentul în cauză ar fi pornit de la o datorie de 50 de lei pe care unul dintre agresori ar fi avut-o la una dintre victime

Patru tineri din Borșa au fost atacați cu topoarele

După ce au fost atacați cu topoarele, cei patru tineri din Borșa au reuşit să fugă în pădure, dar atacatorii au devastat autoturismul cu care se deplasau cei tinerii. Indivizii au încercat chiar şi să incendieze maşina, fiind opriţi în ultima clipă de echipajele de poliţie.

Potrivit unor surse, incidentul în cauză ar fi pornit de la o datorie de 50 de lei pe care unul dintre agresori ar fi avut-o la una dintre victime. Astfel, agresorul datornic a sunat una dintre victime, ca să-i înapoieze banii, numai că ajunşi la faţa locului, a început scandalul.

Agresorii au început să lovească autoturismul cu topoarele, unul dintre ei s-a gândit chiar şi să introducă o bucată de hârtie în rezervor, cu scopul de a o incendia.

În urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112, poliţiştii au fost alertaţi. Victimele au depus plângere, iar acum este o anchetă în plină desfăşurare.

masina distrusa de doi indivizi din Borsa

În urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112, poliţiştii au fost alertaţi

Bătaie cu topoare în Timiș

În urmă cu aproximativ o lună, pe o stradă din Lujos s-au petrecut scene îngrozitoare. Două clanuri de rromi s-au bătut în mijlocul străzii cu bâtele și topoarele. Poliţiştii au intervenit de urgență şi au identificat toate persoanele care au fost implicate în acest incident, șase dintre acestea fiind deja reținuțe.

Scene de asemenea amploare nu sunt străine în Timiș, unde de-a lungul timpului au mai fost înregistrate scandaluri de genul acesta. Unele bătăi au pornit de la un conflicte între angajaţii unei firme, pe când altele au pornit de la câteva neînţelegeri între migranți.

„În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp, polițiștii au reușit identificarea acestora, fiind vorba despre 6 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 64 de ani. 4 dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar ceilalți doi au fost reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Momentan nu s-a identificat cauza exactă a conflictului, dar unele surse indică faptul că cele două clanuri au legături de rudenie și că scandalul a pornit de la unele neînţelegeri mai vechi.

Un alt eveniment asemănător s-a petrecut în noaptea de 1 ianuarie 2022. Atunci a fost adus la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași un pacient în vârstă de 40 de ani, din comuna Ciurea.

Pe fondul consumului de etanol, bărbatul a dezvoltat psihoză etanolică și, în timp ce își fugărea soția cu toporul a căzut și a suferit un traumatism cranio-cerebral frontal. Pacientul a fost încătușat de Poliție, a fost evaluat de urgentist, OMF, ORL și Oftalmologie. Ulterior, a fost transferat către Spitalul de Neurologie și Spitalul Socola, pentru internare, potrivit prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi, coordonator SMURD în regiunea de Nord-Est a ţării.

Reamintim, s-a petecut un incident grav în Borşa, Maramureş. Patru tineri au fost atacaţi cu topoarele de doi indivizi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *