Prima pagină » National » Patru pui de urs, scoşi din bârlog şi aruncaţi în zăpadă. Trei indivizi se amuză copios în loc să sune la 112 – VIDEO
Patru pui de urs, scoşi din bârlog şi aruncaţi în zăpadă. Trei indivizi se amuză copios în loc să sune la 112  - VIDEO

Patru pui de urs, scoşi din bârlog şi aruncaţi în zăpadă. Trei indivizi se amuză copios în loc să sune la 112 – VIDEO

19 feb. 2021, 10:26,
Elena Nicoleta BUJOR în National

Răutatea oamenilor nu are limită! Doi bărbaţi din judeţul Neamţ au fost filmaţi de către un altul în momentul în care au scos din bârlog patru pui de urs. Aceştia se amuză copios cum puii plâng de frig şi sunt manipulaţi brutal.

Cei trei bărbaţi caută cu mare satisfacţie să vadă dacă puii de urs sunt femele sau masculi. Întâmplarea a fost surprinsă ieri, 18 februarie 2021. Nu se ştie ce au făcut indivizii mai apoi cu puii de urs, însă responsabil era să apeleze la numărul unic de urgenţă 112 sau la Ocolul Silvic. Filmarea a fost publicată de Casa lui Patrocle.

”REVOLTĂTOR. Patru pui de urs scoși brutal din bârlog și aruncați prin zăpadă! Patru indivizi aflați pesemne într-o exploatare forestieră scot puii și-i manipulează brutal pentru a le identifica sexul! În loc să sune la 112 sau să anunțe Ocolul Silvic, sau măcar să aibă reacții de oameni normali – ei fac din asta o distracție pe măsura minților și sufletelor limitate pe care le au! Nu se știe ce s-a întâmplat cu puii de urs. Cel care a filmat lucrează pe taf undeva în județul Neamț și-i cunoaștem identitatea.

Iar filmarea este făcută cu siguranță în Neamț. Bănuim că azi. Fiind vorba de date cu caracter personal, le vom pune la dispoziția autorităților (sursa filmării, numele individului). Aceștia sunt barbarii! Scursurile societății! Cei care distrug tot! Pădurile, viața din păduri – câtă a mai rămas, și ultima picătură de demnitate a acestei țări! Și care dorm pe grămezi de lemne tăiate ilegal, și pe trofee!” a scris ”Casa lui Patrocle” pe Facebook, acolo unde a publicat și filmarea.

Atenţie, persoanele din imaginile următoare folosesc limbaj explicit!

Un ieșean și-a ucis în bătaie propriul câine!

Un nou caz de cruzime fără margini, în Iași! Un bărbat și-a omorât în bătaie propriul său câine! Vecinii au asistat uluiți la moartea patrupedului din rasa ciobănesc german! Individul a fost trimis în judecată, iar inițial magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au amendat pe Mihai Acatrinei.

„Instanța îl condamnă pe inculpatul Mihai Acatrinei, pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept, la pedeapsa amenzii penale de 1.800 de lei, compusă din 180 de zile-amendă, a câte 10 lei ziua”, au menționat judecătorii ieșeni.

Procesul lui Mihai Acatrinei a început în data de 20 decembrie 2019. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis atunci în judecată pe individ, iar acuzația adusă în acest caz: uciderea animalelor cu intenție, fără drept. Concret, ieșeanul în vârstă de 55 de ani a fost acuzat că ar fi ucis un câine ciobănesc german.

„Pe 27 septembrie 2016, în jurul orei 17:00, în timp ce se afla la locuința sa, din județul Iași, inculpatul a lovit în cap și în corp un câine din rasa ciobănesc german, provocând moartea animalului”, au declarat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Potrivit acestora, în acea zi, ieșeanul a plecat de acasă și a lăsat câinele legat, în curte. Când s-a întors, bărbatul a observat că animalul reușise să își rupă lanțul, îi mâncase o găină și mai mulți pui. Anchetatorii au transmis faptul că, în acel moment, ieșeanul a pus mâna pe o bară metalică și a început să lovească fără milă patrupedul.

„Revenind la domiciliu, inculpatul a găsit în curte o găină și mai mulți pui decapitați sau mâncați parțial de câinele din curte, care scăpase din lanț. Fiind enervat de paguba produsă de animal, inculpatul a luat o bară metalică, cu care a lovit câinele în cap, provocând decesul animalului. După aceea, el a aruncat cadavrul câinelui peste gardul curții sale, în stradă”, au adăugat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *