Prima pagină » National » Patru interlopi din clanul Duduianu din București au fost arestaţi de mascați după ce au furat mașina unui bărbat și i-au cerut taxă de returnare

Patru interlopi din clanul Duduianu din București au fost arestaţi de mascați după ce au furat mașina unui bărbat și i-au cerut taxă de returnare

09 iul. 2021, 12:57,
George Cristian în National

Poliţiştii au intervenit în forţa pentru reţinerea şi ulterior arestarea preventivă a unor membri din clanul Duduianu din București. Patru membri din temutul clan au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi ulterior un magistrat s-a pronunţat pentru reţinerea preventivă pentru 30 de zile.

Membrii clanului interlop ar fi cerut o taxă unui om de afaceri. Banii erau pentru că bărbatul să îşi poată recupera maşina pe care aceştia o furase.

Interlopii furau maşini şi ulterior îi sunau pe proprietari cerându-le sume de bani pentru returnarea bunului

Conform poliţiştilor, modul de operare a celor patru membri din clanul Duduianu nu era unul foarte complex. Așadar, aceştia furau autoturisme şi ulterior cereau o taxă de returnare a bunului furat. Aşa s-a întâmplat şi în cazul unui bărbat care a observat faptul că autoturismul pe care îl parcase într-un centru comercial nu mai este. Ulterior furtului, bărbatul a fost sunat de interlopii care i-au cerut să le plătească 3500 de euro pentru a returna bunul însuşit în mod ilegal,

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 din București au pus în mişcare unei acţiuni penale pentru patru persoane care sunt acum cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și șantaj:

Magistraţii au notat faptul că pe data de 14 mai, bărbaţii au furat cheia originală a autoturismului marca Audi A7 şi au folosit-o pentru a o sustrage în mod ilegal din parcarea complexului comercial:

„În perioada 15 – 21 mai, inculpaţii, prin constrângeri repetate, au intimidat persoanele vătămate provocându-le o stare de temere, determinându-le astfel să le plătească suma de 3.500 euro pentru a le restitui autoturismul”, menţionează anchetatorii.

Parchetul informează că cei patru au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, iar, vineri, procurorii au sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 cu propunere de luare a măsurii arestării preventive, propunerea fiind admisă.

 

Clanul Duduianu, un lung șir de încălcări ale legii

Clanul Duduianu este un cunoscut clan din București care a ţinut prima pagină a ziarelor din România prin faptele ilegale pe care aceştia le-au făcut. Altfel, clanul a primit o lovitură după ce liderul lor, Nicolae Duduianu an, a murit. Nicolae Duduianu a trecut la cele veşnice în seara marți, 1 Decembrie 2020. Emi Pian era liderul unuia dintre cele mai puternice clanuri interlope din Bucureşti. Acesta fusese condamnat la închisoare cu executare pentru mai multe infracţiuni. Totuşi, după executarea pedepsei acesta a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în septembrie 2019

În schimb, moartea lui Emi Pian stârnit numeroase controverse în spaţiul public mai ales din cauza faptului că, în plină pandemie, la înmormântarea acestuia au participat extrem de multe persoane, acestea au încălcat cam toate restricţiile aflate la acea vreme în vigoare.

Emi Pian fusese condamnat la închisoare iar la ieşirea din unitate a fost aşteptat de zeci de prieteni care au adus muzica şi artificii. Conform informaţiilor apărute în presă, liderul clanului Duduianu a fost executat de un rival din Bucureşti. Conform surselor spynews.ro Emi Pian a fost declarat mort în jurul dimineţii de 4 august 2020, la ora 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *