Prima pagină » Local » Patru indivizi, suspecți de trafic de droguri, lăsați în libertate de judecători! Au fost puși sub control judiciar
Patru indivizi, suspecți de trafic de droguri, lăsați în libertate de judecători! Au fost puși sub control judiciar

Patru indivizi, suspecți de trafic de droguri, lăsați în libertate de judecători! Au fost puși sub control judiciar

06 mai 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Patru persoane suspectate de trafic de droguri au fost puse în libertate de către magistrați. Cei patru indivizi au fost în arest preventiv sau în arest la domiciliu, iar acum au fost puși sub control judiciar

Judecătorii ieșeni au admis cererea de înlocuire a arestului preventiv și la domiciliu cu controlul judiciar într-un dosar ce vizează traficul de droguri. Astfel, patru persoane au scăpat de arest și au fost puse în libertate de către magistrați.

„Instanța admite propunerea de înlocuire a măsurilor arestului preventiv și arestului la domiciliu cu măsura preventivă a controlului judiciar față de inculpații Martinaș Petrică Dănuț, Neculau Cosmin Georgian, Lorinț Petru și Hangan Simion”, au precizat judecătorii ieșeni.

Prinși pe stradă cu droguri

Amintim că, în urmă cu câteva săptămâni, oamenii legii au organizat un flagrant chiar în apropierea Palatului de Justiție din Iași. Astfel, agenții din cadrul BCCO și procurorii DIICOT au descins în zona Târgu Cucu, pentru a prinde suspecți de trafic de droguri. Atunci a fost necesară intervenția „mascaților”, dar și a jandarmilor în zona respectivă. Sesizând că sunt în vizorul oamenilor legii, suspecții au încercat să scape prin fugă.
Conform martorilor, oamenii legii i-au urmărit în trafic pe suspecți și chiar au fost trase focuri de armă pentru prinderea acestora. Tot martorii au precizat că, după ce au oprit un vehicul, anchetatorii i-au imobilizat pe ocupanți și au scos din autoturism o valiză în care se aflau haine și trei pungi cu o substanță susceptibilă a fi drog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`