Prima pagină » Economic Local » Patru firme vor să închirieze utilaje către Apavital! Contractul este de aproape 370.000 de euro
Patru firme vor să închirieze utilaje către Apavital! Contractul este de aproape 370.000 de euro

Patru firme vor să închirieze utilaje către Apavital! Contractul este de aproape 370.000 de euro

31 ian. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Recent, Apavital SA, societatea de apă-canal, a demarat o licitație pentru închirierea mai multor utilaje pe o perioadă de 12 luni. Estimarea bugetară a procedurii este de 1.754.000 lei, fără TVA, aproape 370.000 de euro. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare. La licitație au participat patru societăți: Ema Agro Construct SRL, Marvio SRL, Ame Turistic SRL și Construct Hârlău SA. Procedura a fost împărțită în patru loturi: – 6 buldoexcavatoare multifuncționale pe pneuri, – 4 buldoexcavatoare multifuncționale pe pneuri, – 1 buldoexcavator pe pneuri și un minibuldoexcavator multifuncțional pe șenile, – 1 buldoexcavator șenile S 1500. Utilajele vor folosite pentru lucrări de canalizare în zonele Bahlui – Târgu Frumos, Prut – Bârlad, Siret – Pașcani, zona Timișești.

„Utilajul va fi închiriat cu deservanți/conducător auto, iar alimentarea cu combustibil și întreținerea acestuia cade în sarcina exclusivă a operatorilor economici (ofertanții). Dacă în perioada comandată de efectuare a lucrărilor de săpătură, utilajul închiriat este imobilizat din diverse cauze, operatorul economic se obligă să pună la dispoziția entității contractante un alt utilaj echivalent”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`