Prima pagină » Local » Patru firme se luptă pentru contractul privind serviciile de cadastru de la Primăria Iași. Valoarea acestuia depășește 400.000 de lei
Patru firme se luptă pentru contractul privind serviciile de cadastru de la Primăria Iași. Valoarea acestuia depășește 400.000 de lei

Patru firme se luptă pentru contractul privind serviciile de cadastru de la Primăria Iași. Valoarea acestuia depășește 400.000 de lei

06 iul. 2024, 02:00,
Alexandra MAISNER în Local

Patru firme se luptă pentru contractul privind serviciile de cadastru de la Primăria Iași. Licitația este împărțită în două loturi

Firmele interesate de contractul privind serviciile de cadastru de la Primăria Iași au avut timp până pe data de 2 iulie 2024 să depună ofertele financiare.

Patru firme se luptă pentru contractul privind serviciile de cadastru pentru imobilele Primăriei Iași

Potrivit informațiilor publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), firmele care au depus ofertele financiare sunt Toponatycad SRL pentru loturile 1 și 2, Casa 21 SRL pentru loturile 1 și 2, Geoagri Cadastru SRL pentru loturile 1 și 2 și Helmert SRL pentru lotul 1.

Menționăm faptul că primul lot din cadrul procedurii de licitație se referă la întocmirea documentației tehnice cadastrale pentru intabularea străzilor, pasajelor, podurilor, podețelor și a esplanadelor, dar și la determinarea și evidențierea exactă a suprafeței de teren aferente acestora, evidențierea suprafețelor, a carosabilului, trotuarelor, căilor de rulare a tramvaielor și a spațiilor verzi. Valoarea acestui lot este de 200.000 de lei, fără TVA.

Cel de-al doilea lot vizează întocmirea documentațiilor tehnice cadastrale pentru intabularea unor imobile, terenuri și construcții, alipiri și dezmembrări imobile, repoziționări, dar și întocmirea releveelor și altor asemenea. Valoarea contractului este de 225.000 de lei, fără TVA.

„Municipiul Iași este persoana juridică de drept public care are patrimoniu și capacitate juridică deplină. Municipiul Iași este proprietar al bunurilor pentru care se vor presta servicii cadastrale iar Consiliul Local al Municipiului Iași are calitatea de administrator. De asemenea, Municipiul Iași are calitatea de administrator al unor bunuri din proprietatea privată a Statului Român – gestiunea DEP și DFL, care vor fi supuse procedurii de măsurători cadastrale în vederea intabulării”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de licitație.

Baza sportivă Tineretului, din Tătărași, va fi complet schimbată. Primăria a contractat o firmă din Iași pentru serviciile de proiectare

Potrivit informațiilor publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice, Primăria Iași a inițiat o cumpărare directă, privind contractarea serviciilor de proiectare, pe data de 25 iunie 2024. În cursul zilei de miercuri, 26 iunie 2024, municipalitatea a acceptat oferta firmei Protess Consulting SRL, în valoare de 230.000 de lei, fără TVA. Astfel, societatea administrată de Marin Seftiuc va elabora proiectul tehnic pentru Baza sportivă Tineretului, din Tătărași. În prezent, pe amplasament există un teren de fotbal, amenajat cu gazon sintetic, o pistă de alergări și o tribună metalică. Totodată, baza sportivă dispune de un număr de patru clădiri cu funcțiuni administrative și un beci. Suprafața totală este de 1.052 de metri pătrați. Primăria Iași, prin contractul încheiat, solicită proiectarea a două terenuri de sport, a unei instalații de iluminat tip nocturnă, dar și reparații ale clădirilor existente.

„Autoritatea contractantă solicită proiectarea a două terenuri de fotbal, dintre care unul cu instalație de degivrare, proiectarea unei instalații de iluminat tip nocturnă, pentru ambele terenuri, proiectarea unei instalații de irigat pentru gazonul de pe ambele terenuri, proiectarea unor tribune metalice pentru un număr de 400 – 500 de spectatori dar și proiectarea reparațiilor la clădirile existente și amenajarea de vestiare și celelalte dotări necesare activităților sportive”, se arată în caietul de sarcini al achiziției directe.

Patru firme se luptă pentru contractul privind serviciile de cadastru de la Primăria Iași. Licitația este împărțită în două loturi, iar valoarea totală a acestora este de peste 400.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`