Prima pagină » Local » Patru firme au împărțit un contract de peste 400.000 euro la Apavital! Vor furniza echipamente de laborator
Patru firme au împărțit un contract de peste 400.000 euro la Apavital! Vor furniza echipamente de laborator

Patru firme au împărțit un contract de peste 400.000 euro la Apavital! Vor furniza echipamente de laborator

05 nov. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru în Local

Recent, Apavital SA, societatea de apă-canal a Consiliului Județean, a finalizat o licitație pentru achiziționarea de aparatură și echipamente de laborator. Prevederea bugetară a licitației a fost de 1.109.607 lei, fără TVA, adică 236.000 euro. Valoarea finală a contractului este de 983.562. Patru firme vor împărți această sumă: Nitech SRL, Envirotronic SRL, Hach Lange SRL și Laborsistem SRL. Procedura a fost împărțită în 8 loturi: flamfotometru și aparatură conexă, echipamente de laborator cu rol de exhaustare, răcire sau termoreglare, balanțe de laborator, sisteme de preparare apă pentru uz în laborator, aparatură pentru determinări fizico-chimice, spectrofotometre și termoblocuri, analizoare, alte echipamente și aparatură de laborator.

Condițiile cerute

Firmele furnizoare vor asigura și o garanție minimă a echipamentelor.

„Termenul de garanție al echipamentelor și aparaturii de laborator este de minimum 2 ani de la data punerii în funcțiune, dar nu mai mică decât cea prevăzută de legislația în vigoare, cu excepția pieselor de uzură sau a consumabilelor care trebuie să aibă termenul de garanție înscris în descrierea produselor din caietul de sarcini sau, în lipsa acestor precizări, nu mai puțin de 6 luni de la livrare. Reactivii, soluțiile și kiturile livrate cu aparatura și echipamentele de laborator vor avea termenul de valabilitate rămas valabil nu mai mic de 75 la sută din durata de viață dată produsului de către producător”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *