Prima pagină » International » Patru asistente s-au filmat în salon lângă un „pacient mort”. Ce măsuri va lua conducerea spitalului

Patru asistente s-au filmat în salon lângă un „pacient mort”. Ce măsuri va lua conducerea spitalului

30 nov. 2020, 11:44,
în International

Imagini scandaloase postate pe internet în care patru asistente s-au filmat în salon lângă un „pacient mort” pe care îl batjocoresc. Filmulețul cu cadrele medicale din Spania a ajuns viral fiind vizionat de foarte multă lume.

Imagini șocante cu asistentele unui spital din Spania care dansează lângă o „persoană decedată”. Acestea au fost filmate în timp ce dansează și batjocoresc o persoană aflată pe un pat de spital.

Patru asistente s-au filmat în salon lângă un „pacient mort”

Cele patru cadre medicale, din cadrul Spitalului Joan XXIII de Tarragona, Spania, s-au filmat în timp ce dansau în jurul unui pat, în care se afla o persoană decedată. Videoclipul controversat a ajuns viral, iar internauții au crezut că nu văd bine! Într-un timp destul de scurt, o lume întreagă a vizionat filmulețul!

Cele patru angajate ale Spitalului Joan XXIII de Tarragona s-au filmat în timp ce realizau o coregrafie, iar melodia era cea pe care mai multe persoane din Africa dansau atunci când duceau un sicriu în spate. Filmulețul a devenit viral, iar tot mai multe persoane au distribuit imaginile. În imagini se poate observa cum trei dintre asistente batjocoresc pacientul decedat, care, de fapt, era chiar o colegă de-a lor. Una dintre acestea mută la un moment dat patul, iar în acel moment, pacienta se ridică din pat și începe să danseze alături de colegele ei.

Asistentele Spitalului Joan XXIII din Tarragona, un spital unde sunt internaţi câţiva cunoscuţi, dansează şi îşi bat joc de persoanele decedate”, este text-ul care însoţeşte postarea de pe Twitter a utilizatorului @doctor_papaya.

Clipul a fost realizat în interiorul spitalului

Persoane din conducerea unității medicale au confirmat faptul că videoclipul a fost realizat chiar în interiorul spitalului. Totodată, s-a confirmat și faptul că toate cele patru persoane fac parte din echipa spitalului. Măsurile discpiplinare care se vor lua în această situație vor fi comunicate public, au anunţat oficialii, după ce videoclipul respectiv a atins deja peste 100000 de vizualizari, scriu cotidianele centrale din Madrid, MARCA şi AS.

Mai multe persoane au comentat la imaginile postate pe contul social că asistelene respective „batjocoresc morţii”. Bineînțeles, imaginile postate reprezintă doar un pamflet.

Între timp, în România…

Cu toate acestea, între timp, o filmare realizată în țara noastră, dezvăluie o realitate crudă. Filmarea a fost surprinsă cel mai probabil de un alt pacient sau pacientă din salonul respectiv. Astfel, o tânără care tocmai decedase a fost preluată de câteva cadre medicale îmbrăcate în combinezoane și purtând vizierele și măștile de rigoare.

După ce a fost constatat decesul, cadavrul a fost luat din pat și introdus imediat într-un sac. Cel mai probabil, apoi a fost depus la morga spitalului în care a fost filmată scena. Asta dacă mai erau locuri. În caz contrar, sacul cu persoana decedată ar putea ajunge în vreun TIR frigorific care ține loc de morgă, până va fi preluat de aparținători.

Așadar, nu ne mai miră deloc faptul că acele patru asistente s-au filmat în salon lângă un pacient așa-zis mort…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *