Prima pagină » Titlurile zilei » Patronul unui fast-food din Iași organizează un concurs inedit! Câștigă cine mănâncă cel mai repede o shaorma. În trecut, sute de oameni au stat la coadă aici pentru mâncare gratis

Patronul unui fast-food din Iași organizează un concurs inedit! Câștigă cine mănâncă cel mai repede o shaorma. În trecut, sute de oameni au stat la coadă aici pentru mâncare gratis

08 sept. 2022, 02:00, 11 ,
Raluca Costin în Titlurile zilei

Concurs de mâncat shaorma, organizat la Iași! Doar cei care au peste 18 ani se pot înscrie. „Câștigă cine termină mai repede de mâncat”

Proprietarul unui fast-food din Iași organizează un concurs de mâncat shaorma. Yazan Ibrahim, proprietarul Dania, vrea să ofere mai multe premii, pentru că pagina de TikTok a atins 20.000 de urmăritori

Yazan Ibrahim, proprietarul fast-food-ului Dania din Iași, organizează un concurs de mâncat shaorma. Concursul inedit se va desfășura în locația de pe bulevardul Independenței, iar în această perioadă sunt înscrierile. Doar cei care au peste 18 ani pot participa la campionatul de mâncat shaorma. Potrivit proprietarului fast-food-ului din centrul Iașului, concursul este organizat pentru că pagina oficială are pe TikTok 20.000 de urmăritori.

„Salutare! Am atins 20.000 de urmăritori pe pagina de TikTok și, așa cum v-am promis, vom da drumul la campionatul de mâncat shaorma. Regulile de participare sunt: trebuie să ai peste 18 ani și să te înscrii la prima locație Dania într-un tabel. Înscrierile vor începe miercuri, pe 7 septembrie, și se vor termina vineri, pe 9 septembrie 2022”, spune Yazan Ibrahim, proprietarul fast-food-ului Dania.

Concurs de mâncat shaorma, organizat la Iași

Concursul se va desfășura timp de 7 săptămâni, iar premiile sunt acordate pentru câștigătorii locului 1, 2 și 3.

„Vom extrage dintr-o urnă, în fiecare săptămână, câte 5 participanți. Concursul se va derula timp de 7 săptămâni. În primele 5 săptămână vor fi aleși câte 5 concurenți care vor mânca shaorma. Cine termină primul se califică în semifinală. Astfel, în fiecare săptămână, timp de 5 săptămâni, vor fi 5 semifinaliști. Semifinalistul, câștigătorul din fiecare săptămână, va primi 10 vouchere și calificarea în semifinală. Din cei 5 concurenți care vor rămâne în semifinală, cine termină primul, al doilea și al treilea de mâncat se califică în finală. Finala va fi între cei 3 participanți. Prin urmare, în semifinala care se va desfășura în a 6-a săptămână vor rămâne 5 persoane și doar 3 vor merge în finală. În săptămâna 7, trofeul Dania și medalia de aur vor fi pentru locul 1, locul 2 – medalia de argint, plus 20 de vouchere, și locul 3 – medalia de aramă, plus 10 vouchere. Fiecare concurent mănâncă o shaorma și câștigă cine termină mai repede de mâncat”, explică Yazan Ibrahim, proprietarul Dania.

Reporterii BZI au prezentat, în edițiile anterioare, și povestea magazinului cu condimente de lângă UMF Iași, deschis de un medic libanez.

Ieșenii au primit shaorma gratis

La sfârșitul lunii iulie din acest an, s-a creat isterie în Iași după ce sute de tineri au stat la rând zeci de minute pentru a primi shaorma gratis. Timp de o oră, de la 10:00 la 11:00, toţi utilizatorii TikTok care au stat la rând au primit o shaorma gratis, după ce fast-food-ul a reuşit să atingă 10.000 de urmăritori pe platforma de socializare. Povestea Dania începe imediat după Revoluție, când familia Ibrahim, stabilită la Neamț, a deschis un magazin alimentar și un mic fast-food.

La scurt timp după ce la Iași s-a deschis Dania, în urmă cu un an și jumătate, shaorma făcută în această locație a început să fie tot mai căutată de clienți. „Tatăl este arab și mama româncă. Rețeta de shaorma este siriană, arabă, făcută de noi, la fel și sosurile. Totul este fresh, făcut la zi. La noi durează 6 minute să faci o shaorma, iar carnea o lăsăm la baiț cel puțin o zi, cu 28 de condimente, și o facem la plită, grill”, explică Yazan Ibrahim, cel care organizează în Iași concursul de mâncat shaorma.

Comentarii
  • Al Saidi Kuffuri

    Nenea, campionatul asta e international sau regional ? Arbitrii se spala pe maini din cand in cand ? Intreb pentru un prieten vegan.

  • Bravo patronului! Asa se face publicitate, e altceva. Felicitări!

  • Vascu bogdan

    Am fost acolo, personalul foarte amabil, shaorma este foarte buna.. felicitări.. in schimb îi întreb pe băieți după ce se caca se spală pe mâini? Au unde? Sau gustul bun de aici vine??

  • Eugen cu capu chel

    Si cand te ia kakarea ce fac?

  • Unde organizează? În strada ? Poate va educați clienții sa numai blocheze străduță aia, politia o grija are, și ei tot la rand la mocangeala stau

  • da un concurs tinut de ANAF oare nu se tine la ei, ca ar putea castiga detasat la categoria ” cine nu da bon fiscal cand achizitionezi produsele „

  • Sa fie prezenta si Salvarea acolo, se mai ineaca unul si moare

  • Gunoaiele astea vand shaorma cu salmonela. Alooo DSV-ul!!! Cata spaga v-ati luat???

  • Si daca moare un concurent cine este de vina?

  • Si daca moare un concurent , cine este de vina? Mai bine ar fare un concurs cine bea cel mai mult sa vedem ce se intampla.

  • Daca mierleste vreunul are ce hali presa vreo 2 zile, material nou de Iasi.
    Daca pune chileala la mijloc, atunci ala e concurs pe bune, desi nici Postachel nu mai e ce era pe vremuri. Bunelu conseier nici atata: nici n-a fost vreodata, numa’ „degustarile” si buna masura de el.
    Da’ poate Nasu Pacanel desenatorul ? Ala duce, tata, inca duceeee….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *