Prima pagină » Titlurile zilei » Patronul unei firme de construcții din Iași își caută nevastă! Vrea să divorțeze după ce mai tânăra sa soție a fugit de acasă: „Am prins-o de mai multe ori, trimitea poze la unul, la altul” – FOTO

Patronul unei firme de construcții din Iași își caută nevastă! Vrea să divorțeze după ce mai tânăra sa soție a fugit de acasă: „Am prins-o de mai multe ori, trimitea poze la unul, la altul” – FOTO

15 feb. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Cristi Leonardo David, patronul unei firme de construcții din Miroslava, județul Iași, își caută nevastă, după ce soția sa l-a părăsit. Femeia în vârstă de 24 de ani s-a îndrăgostit pe Facebook, iar de câteva zile este de negăsit.

Patronul unei firme de construcții din Iași își caută nevastă pe Facebook

Cristi Leonardo David si sotia sa

Soția lui Cristi Leonardo David, în vârstă de 24 de ani, s-a îndrăgostit pe Facebook, iar de câteva zile este de negăsit

Cristi Leonardo David are 41 de ani și este tatăl a 4 copii de care se îngrijește singur, după ce soția sa, Victoria Antonela Paralește, l-a părăsit pentru un bărbat cunoscut pe Facebook. Cei doi erau căsătoriți de 6 ani, iar acesta își dorește acum să întâlnească o femeie serioasă, cu care să-și întemeieze o nouă relație.

„Caut o femeie de la țară, județul Iași, necăjită, cu copii, serioasă-serioasă. Credeți-mă, m-am săturat să sufăr mereu din dragoste, sunt și eu un om, am dreptul la fericire și iubire. Aventuristele să se abțină. Scuze, dacă deranjez pe cineva. Știu că toți o să ziceți de matrimoniale, dar acolo sunt prostituate și profitoare”, a precizat Cristi Leonardo David într-un mesaj postat pe mai multe grupuri de Facebook de ziua îndrăgostiților.

Deși a fost căsătorit de 2 ori și are 4 copii, Cristi Leonardo David susține că nu știe ce este iubirea.

„La mine situația e mai complicată. Am 4 copii, două fete și doi băieți, băieții sunt mai mari, unul are 14 ani, iar celălalt – 9 ani și ceva. Am și două fete, una de aproape 5 ani și una de 3 ani și jumătate. Urmează să divorțez, soția a plecat și m-a lăsat cu copiii, bine, băieții îi am dintr-o căsnicie anterioară. S-a cunoscut cu cineva pe Facebook, nu mai știu nimic de ea, și-a închis telefonul.

De întors nu se mai întoarce. Pot să găsesc o femeie care să aibă și ea copii, nu caut domnișoare, nu caut cu pretenții, vreau doar fidelitate și încredere. Lucrez, am o firmă de construcții, sunt și angajat și administrator, am și mașini pe firmă, dar dacă nu a fost să fie, ce să facem. Până la vârsta asta, eu nu am știut ce înseamnă dragostea, totul a fost o minciună, un profit, eu am pus suflet și tot timpul am suferit”, a precizat Cristi Leonardo David.

Cristi Leonardo David

Cristi Leonardo David are 41 de ani și este tatăl a 4 copii, de care acum se îngrijește singur, după ce soția sa, Victoria Antonela Paralește, l-a părăsit

Cristi Leonardo David: „Nu vreau să mai vină acasă, să-și vadă de viața ei”

 Cristi Leonardo David si sotia sa

Cristi Leonardo David a surprins-o, de mai multe ori, pe mai tânăra sa soție conversând cu diverși bărbați pe rețelele sociale

Cristi Leonardo David a surprins-o, de mai multe ori, pe mai tânăra sa soție conversând cu diverși bărbați pe rețelele sociale, dar nu se aștepta să renunțe la copii pentru a pleca cu altcineva.

„Femeia zice că nu e pe interes, dar nu știi ce e în capul ei, stai cu un om o viață și tot nu-l cunoști, pleacă când îți e lumea mai dragă. Soția mea și-a făcut aplicații de matrimoniale, am prins-o de mai multe ori, vorbea cu bărbați, trimitea poze la unul, la altul. Asta se întâmpla acum o lună și jumătate. Ea a ținut, probabil, legătura cu respectivul, vorbea cu mai mulți, dar cred că cu unul a continuat să țină legătura după ce am prins-o eu. S-o fi îndrăgostit. Ea e și mai tânără, are 24 de ani.

Mie nu-mi ard călcâiele după puștoaice. Nici ăla cu care vorbea ea nu era tânăr, tot așa, vreo 37-38 de ani. Soția nu a mai luat legătura cu nimeni, nici cu mama ei, nici cu copiii. Mă gândesc să nu i se fi întâmplat ceva rău, cred că măcar îi trimitea mamei ei un mesaj ceva. Să nu fi căzut într-o filieră de prostituție, eu știu… Copiii suferă după mama lor, mai ales fetele întreabă, în fiecare seară, de ea. Le mai mint și eu, dar nu știu până când. Eu sper să fie măcar bine că, până la urmă, e mama copiilor mei, dar nu vreau să mai vină acasă, să-și vadă de viața ei. Ea era și cu băutura, mai bea, iar eu băutura nu o suport.

Eu mai veneam de la muncă seara, o găseam beată, copilele nu erau îngrijite cum trebuie, ca să nu mai spun mai multe. O mai certam, i-am luat și tratament, am încercat, dar arunca pastilele în WC, a fost internată și la «Socola». Știți cum e cu relațiile astea, la început e mierea, apoi începe calvarul. Depinde pe ce se bazează relația, dacă e serioasă și se bazează pe dragoste, încredere și iubire, merge, dacă e numai pe interes, la un moment dat, se rupe”, a povestit Cristi Leonardo David, patronul unei firme de construcții Iași.

Comentarii
  • Pai nu tot cu poze te-a imbarligat si pe tine? Ce, credeai ca esti ultimul?

  • Sf. Valentin=14 cm, Dragombelete=23 cm. Normal că a ales corect!

  • Bre degeaba ești patron dacă nu știi să o satisfaci. Ne-a spus ea că o ai ca de furnică.

  • La ce față de alcoolist ai la ce te așteptai?

  • Copiii trebuie sa fie in atentia institutiilor competente. Daca acest tata isi cauta o noua sotie apeland la presa este clar ca nu este deloc in regula. Si daca isi imagineaza ca-si face sotia de ras in acest mod se inseala. De asemenea si mama celor doua fetite trebuie decazuta din drepturi parintesti. Isi expune copiii la situatii periculoase lasandu-i in grija unui tata care este tulburat psihic si afectiv.

  • Ti-a trebuit trașcă tanara, acu’ fuga dupa ea. Macar bine ca esti om cu scaun la cap si amu cauti una din judetul Iasi. Te-ai lamurit cum e cu bostoniencele.

  • Pe cine a mai reușit sa prosteasca și nasoala asta?

  • Din curva si din tigan niciodata nu faci om.

  • Dacă l-au lăsat două femei cu tot cu copii e clar, ceva nu se leagă. Nimeni nu vine să-i îngrijească copiii în timp ce el mestecă zi lumină la mortar, mai trebuie să bage melcul și-n găleata ei.

  • Daca isi cauta nevasta pe facebuci deja e sortit esecului !, ar mai fi pe Tinder, , onlyfans si publi24 ceva oferte

  • 🙄🙄🙄

    Vi se pare ca el e vreun barbat atragator? Nu e. Si mai are si 40 de ani.

  • @ Domnul patron constructor

    ,,Nefericit e ca bărbat!
    Se plânge că-i bătut de soartă!
    Din ultimul certificat,
    Rezultă că și de consoarta!”
    🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦

  • @ Soața patron constructor

    ,, Soața mea, înfierbântată,
    Mi-aminteste uneori…
    -Ce bărbat ai fost odată…
    Sau de maxim… doua ori!”
    😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

  • Daca este un contribuabil corect și-și plătește taxele și impozitele pe venit,îl luăm noi pe domnul constructor în căsătorie,până la adânci bătrâneți!
    Să fie într-un ceas bun!💖

  • I-a cam cazut tabla de pe casa zidarului , nici rotopercutorul nu-i mai merge ca lumea dupa 10 ore de munca iar palmele lui sunt precum scaietii la mingaiere , nasol cu gagicile ca nu mai vor sa fie closca de inprumut cu aia mici ai lui

  • Băi Leonardo, dacă vii seara frânt de la muncă, mănânci și te bagi la somn, nu faci casă cu nici o femeie, nevasta trebuie iubită, apreciată și tăvălită din când în când. Dacă nu, mai închide și tu ochii la câte un vecin ca să-ți salvezi căsnicia.

  • O sa fie bine

    Din asfalt nu faci gradina, nici din curva gospodina

  • Machitorul de coniac

    Pai dupa nevasta de polițist cea mai buna e cea de constructor, mai ales de ala de pleacă pe afara. Apai ftem la nevestele voastre pana ne zic tati asa imi place !!!!!!

  • ,,O bătrână mi-a dat sfatul,
    Că la bine și la greu,
    Să-mi urmez mereu bărbatul…
    De-aia-s la bufet și eu!”

  • Care e proasta sa vina sa stea cu 4 copii

  • Sa caute pe escortforum it.

  • @ Soții cicălitoare

    ,,Pe bărbat l-a-ncaruntit
    Cu limbajul ascuțit,
    Dar promite că se schimbă
    …După un transplant de limbă!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *