Prima pagină » Titlurile zilei » Patronul restaurantului „La Castel” și-a măritat fiica! Nuntă ca în filme pentru Iulia Rădeanu, în prezența mai multor milionari din Iași. Connect-R a cântat celor aproape 300 de invitați – FOTO/VIDEO

Patronul restaurantului „La Castel” și-a măritat fiica! Nuntă ca în filme pentru Iulia Rădeanu, în prezența mai multor milionari din Iași. Connect-R a cântat celor aproape 300 de invitați – FOTO/VIDEO

06 sept. 2021, 02:00,
Ciprian Boaru în Titlurile zilei

Petrecere cu fast în familia lui Constantin Rădeanu, patronul „La Castel”. Fiica acestuia, Iulia Rădeanu, și Dragoș Jipa au fost mirii finalului de săptămână. La petrecere au fost prezenți oameni politici și dezvoltatori imobiliari. Invitat să cânte a fost Connect-R. Bucatele de pe mesele nuntașilor au fost alese. Petrecerea a avut și tematică

Nuntă mare în familia lui Constantin Rădeanu, patronul restaurantului „La Castel”, din zona Copou. Pe data de 04.09.2021, Iulia, mezina familiei, s-a bucurat de o nuntă ca în filme alături de soțul Dragoș Jipa. Petrecerea a fost organizată la restaurantul amintit, începând cu ora 17:00, când au început să apară primii invitați. Din informațiile deținute de BZI, aproximativ 300 de persoane au participat la eveniment. Tânărul cuplu a avut două perechi de nași: Robert și Maria Rădeanu – Holicov (Robert este fratele miresei -n.r.) și Constantin și Liliana Gugeanu, patronii restaurantelor Ospățul Zeilor, care dețin și 7 procente din afacerea „La Castel”. Liliana Gugeanu nu este nimeni alta decât sora afaceristulu Florin Onofrei, proprietarul clădirii unde a funcționat în trecut Centrul de calcul, pe Calea Chișinăului, nr.17. Aici a propus un proiect imobiliar de anvergură, un bloc de locuințe colective cu 23 de etaje.

Invitații au fost împărțiți în două, în sala de nunți

Petrecerea a fost organizată în incinta Green View Salon a complexului. Printre invitați s-au aflat primarul Mihai Chirica, fostul viceprimar Gabriel Surdu, dar și o cohortă de dezvoltatori imobiliari. Din informațiile deținute de „BZI”, invitații au fost împărțiți în două categorii: prima, invitații socrului mic, Costantin Rădeanu, au fost așezați în aceeași zonă, în timp ce rudele ginerelui Dragoș Jipa au fost așezați la masă în altă zonă din restaurant. Petrecerea a avut și o tematică, sub deviza „Live Love Laugh”. Surse din anturajul mirilor au arătat că masa a pornit de la 1.000 de euro de cuplu, până la un maximum neidentificat. Este vorba despre invitații lui Constantin Rădeanu. În 2020, de o nuntă mare a avut parte și Ioana Vatamanu, fiica primarului din Târgu-Frumos.

Connect-R și Adrian Enache au încălzit atmosfera

La începutul evenimentului, nuntașii erau întâmpinați de o formație compusă din 4 instrumentiști: pian, trompetă, saxofon, vioară, ce interpretau diverse melodii ambientale. Seara a fost deschisă cu adevărat de interpretul Adrian Enache și fiica acestuia, Diana. A urmat dansul mirilor, organizat în mai multe acte, pe spate cu mai mulți dansatori profesioniști. Invitat special la petrecere a fost interpretul Connect-R, care a ținut invitații în picioare pe parcursul a două reprize. Între timp, atmosfera a fost asigurată de formația cântăreței Mady Horeanu. Petrecerea a ținut până în zorii zilei. Contactat telefonic de reporterii „BZI”, Constantin Rădeanu a evitat să ofere prea multe detalii despre petrecerea organizată fiicei.

„Ce am avut de urat, am urat aseară (4.09.2021 -n.r.). Nu știu unde vor petrece luna de miere, este treaba lor. Este un eveniment privat, cu rude și prieteni, nu sunt vedete”, a spus omul de afaceri.

Ce meniu au pregătit organizatorii evenimentului

Invitații prezenți la nunta Iuliei Rădeanu au fost răsfățați de organizatori. Pe terasă se afla un bar cu cocktailuri și alte băuturi alcoolice, iar ospătarii se plimbau printre mese cu tot felul de platouri ce conțineau brâzeturi, struguri, însoțite de vinuri reci. Încă de la intrare au fost amenajate mese cu dulciuri (candy bar), cu tematica „Alice în Țara minunilor”, ce conțineau cărți de joc din dulciuri, înghețate cu fructe, pepene roșu, portocale și alte fructe. Între mese se aflau minibaruri cu băuturi, unde erau invitați cei prezenți.

Au fost montate și platouri cu diverse aperitive ce conțineau avocado sau prosciutto, puse pe masă între felurile principale. Primul fel de mâncare a constat în pulpă de rață la tavă cu piure de păstârnac, salată de verdețuri făcute la abur și pere confiate. La al doilea preparat, invitații au avut de ales între pește, preparate pe bază de vită sau de porc. Per ansamblu, nuntașii s-au simțit excelent, dar au fost ușor nemulțumiți de faptul că aerul condiționat a fost setat la 20 de grade. De precizat că patronul restaurantului a trecut printr-o cumpănă la începutul anului, când localul a fost cuprins de flăcări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *