Prima pagină » Titlurile zilei » Patronul Hotelului „Tudor Palace” din Iași vrea să construiască un bloc pe strada Smârdan, printre case! Dezvoltatorul imobiliar Ciprian Hulub a făcut bani și din pescuit. Afaceristul: „Eu, acum, mă ocup de alte proiecte” – FOTO

Patronul Hotelului „Tudor Palace” din Iași vrea să construiască un bloc pe strada Smârdan, printre case! Dezvoltatorul imobiliar Ciprian Hulub a făcut bani și din pescuit. Afaceristul: „Eu, acum, mă ocup de alte proiecte” – FOTO

12 nov. 2021, 02:00,
Ciprian Boaru, în Titlurile zilei

Dezvoltatorul Ciprian Hulub vrea să construiască un bloc pe strada Smârdan, din municipiul Iași, într-o zonă aglomerată cu case. Afaceristul a negat investiția, deși a primit un certificat de urbanism pentru locuințe colective de la Primăria Iași. Investitorul administrează și o baltă cu pește din comuna Dumești, ce a produs anul trecut aproape 1 milion de lei

Un nou proiect imobiliar este anunțat în zona Smârdan, din municipiul Iași, cunoscută pentru mai multe investiții controversate, din cauză că imobilele au fost construite printre case. Un proiect asemănător este deținut și de Ciprian Constantin Hulub, patronul Hotelului „Tudor Palace”, de pe strada Ciurchi, nr. 30. Recent, afaceristul a cerut de la Primăria Iași un certificat de urbanism pentru construirea unei locuințe colective în regim cuplat, cu spații comerciale la demisol. Terenul de 394 de metri pătrați este situat la numărul 42 și este flancat de două locuințe individuale cu regim de înălțime redus. Terenul are o deschidere directă cu strada Smârdan, arteră blocată zilnic de numărul mare de autoturisme. Nu departe de amplasament a fost finalizat un bloc de locuințe colective cu 4 etaje. Proiectul afaceristului ieșean ar aglomera și mai mult zona de case.

Întrebat despre oportunitatea proiectului, Ciprian Hulub spune că arhitectul s-a ocupat de proiect și că nu are prea multe detalii.

„Este pe persoană fizică, ce legătură are cu cotidianul?!… Este o casă pentru copiii mei, le fac o casă! Dacă așa a decis arhitectul (despre certificatul de urbanism – n.r.)… Nu vă spun numele lui! Eu, acum, mă ocup de alte proiecte, nu mă concentrez pe asta”, a precizat Ciprian Hulub, în vârstă de 45 de ani.

Pe strada Smârdan vrea să construiască și agentul imobiliar Paul Tehuțu.

Proiecte imobiliare, în Bucium și Miroslava

Dezvoltatorul imobiliar Ciprian Hulub a anunțat mai multe proiecte rezidențiale, unul dintre acestea fiind identificat în zona Bucium. Pe site-ul de prezentare a firmei de construcții HCC Construct este menționat proiectul Bucium Nature, un complex cu 45 de apartamente. Lucrările ar urma să înceapă în 2022 și să fie finalizate în 2023. Terenul este amplasat în zona străzii Gr.T. Popa. Totodată, un proiect imobiliar este anunțat și în satul Valea Adâncă, din comuna Miroslava. Proiectul de locuințe colective presupune un regim de înălțime de P+2+M, cu câte două apartamente pe etaj.

Luna decembrie 2021 este termenul de finalizare a lucrării. Proiectul se numește Iliaș Vodă Residence, după numele străzii. În ceea ce privește hotelul lui Ciprian Hulub, în 2020 a înregistrat o cifră de afaceri de 2,5 milioane de lei, un profit de 914.242 de lei, cu un număr de 10 angajați. Afacerea este administrată prin societatea HCC Polar SRL. Cel mai bun an al afacerii a fost 2019, când vânzările au fost de 5,2 milioane de lei, iar profitul a atins pragul de 3,7 milioane de lei. În zona Bucium au fost anunțate mai multe proiecte imobiliare.

Ciprian Hulub a încasat o sumă frumoasă din balta cu pește de la Dumești

Dezvoltatorul imobiliar administrează și un iaz din comuna Dumești, județul Iași, mai precis din satul Păușești. Afacerea a fost inițiată prin societatea Trofee Păușești SRL.

„Acumularea Trofee Păușești este situată doar la 21 de kilometri de municipiul Iași. Populată cu capturi cântărind de la 1 la 18 kg, poate fi considerată de pescarul obișnuit, care își dorește o captură majoră, ca un loc destinat trofeelor. Peștii, în majoritate crap, au o densitate foarte ridicată. Având în minte imaginea pescarului doritor de o captură majoră – demnă de o amintire plăcută -, oferim facilități care să vină în ajutorul pescarilor astfel încât, indiferent de momentul în care se hotărăsc să ne viziteze, să se poată concentra către activitatea de pescuit în sine”, se arată în descrierea afacerii.

În 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 983.508 lei, profit de 861.338 de lei, cu 3 angajați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *