Prima pagină » Titlurile zilei » Patronul de la „Time Out” vrea să redeschidă clubul din Iași! A apelat la judecători după ce ISU a închis localul pentru că nu s-a respectat capacitatea – FOTO

Patronul de la „Time Out” vrea să redeschidă clubul din Iași! A apelat la judecători după ce ISU a închis localul pentru că nu s-a respectat capacitatea – FOTO

30 nov. 2022, 02:00,
Ciprian Boaru, în Titlurile zilei

ISU a închis clubul „Time Out” din Iași și a aplicat o amendă de 100.000 de lei, aproape 20.000 de euro. Recent, patronul Ștefan Tânjală a contestat amenda în instanță. Dacă redeschide localul, administratorul riscă dosar penal. Măsurile ISU au fost luate pentru că la un concert nu a fost respectat numărul maxim de participanți în incintă

Pe data de 11.11.2022, o acțiune organizată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a vizat activitatea cluburilor din Iași. În seara respectivă, în timpul unui concert organizat la clubul „Time Out” din Copou, inspectorii au evacuat clienții din cauză că a fost depășită capacitatea localului.

Mai mult, s-a dispus suspendarea activității pe o perioadă de 60 de zile. Recent, Ștefan Tânjală a demarat primele acțiuni pentru contestarea măsurii IGSU. Pentru că a primit o amendă de 100.000 de lei, a contestat procesul-verbal la Judecătoria Iași, prin intermediul societății Best Bite SRL, firma care administrează clubul. Deocamdată nu a fost stabilit un termen de judecată. De fapt, administratorul clubului a avut posibilitatea să plătească jumătate din minim, adică 15.000 de lei, în termen de 15 zile.

În acest moment, clubul este închis și sigilat de inspectorii ISU. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Iași au transmis că administratorii clubului riscă dosar penal, dacă redeschid activitatea pe perioada interdicției.

„Deocamdată este închis. Vom afla săptămâna viitoare dacă vom redeschide”, au transmis reprezentanții localului care se ocupă de rezervări.

Clubul „Time Out” a fost reclamat și de medicii de la Spitalul „Căi Ferate” Iași, situat vizavi de local.

Patronul de la „Time Out” vrea să redeschidă clubul din Iași după ce a transmis mesaje optimiste

Apelat telefonic, Ștefan Tânjală nu a răspuns pentru oferi lămuriri suplimentare legate de acțiunea înregistrată în instanță. În schimb, pe pagina oficială a clubului a fost lăsat un mesaj optimist.

„Dragilor, locația «Time Out» este închisă temporar. Împreună am petrecut experiențe unice, de neuitat și am trecut peste momentele dificile! Vă mulțumim pentru că ne-ați fost mereu aproape si ne-ați dăruit cea mai frumoasă energie! Vom reveni cât de curând cu veștile bune! The show must go on! See you in a heartbeat”, au transmis pe pagina de socializare administratorii de la „Time Out”.

De menționat că, în timpul acțiunii, ISU a fost închis și clubul „Oxford” de pe strada Sf. Lazăr, tot pentru nerespectarea  numărului de participanți în locație.

Ștefan Tânjală are zilele numărate la Ciric

Afaceristul Ștefan Tânjală a administrat în ultimii ani și clubul „Nish feat. Nuba” din zona de agrement Ciric, terenul fiind deținut de dezvoltatorul imobiliar Florin Onofrei. În zona menționată, afaceristul deține două parcele cu o suprafață totală de 5.134 de metri pătrați. Pe aproape 4.000 de metri pătrați a fost amenajat clubul „Nish feat. Nuba”, clădirea și terenul fiind închiriate de Tânjală de la dezvoltator. În acest context, clubul ar urma să fie închis după ce Florin Onofrei va primi autorizația de construire pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar.

Onofrei a primit deja primele avize pentru un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) ce prevede construirea unei clădiri cu regimul de înălțime S/D+P+3E+M, cu funcțiunea de spații de cazare și restaurante.

Comentarii
  • Issis va pune bomb si Time Out will be story

  • L-au agatat cu capacitatea clubului ? Parca era vorba de bubuiala sonora ca-i deranjeaza pe vecinii de la spitalul CFR (ma asteptam si cel militar).

  • Hai gata bagajul si acasa.

  • Chirica ii pune bete in roate, dc nu se vorbeste de cafeneaua piata unirii? pe timp de pandemie intrai ca sobolanu prin spate.

  • O carciuma in minus nu-i paguba in ciuperci.

  • Deranjează medicii și asistentele de la somnul din tura de noapte.

  • Daca ai avea ceva neuroni ai sti ca in spital nu sunt doar medici si asistente (care poate „dorm”). Sunt si pacienti care trebuie sa se recupereze. Si in zona sunt si locuinte, iar oamenii aia trebuie sa se odihneasca. Au dreptul la asa ceva. Vrei sa te distrezi noaptea? Pune-ti casti si da la maxim de sa-ti sara creierii, dar nu deranja pe altul. Sper sa dispara aceste locuiri infecte in care merg majoritatea drogatilor. Abia astept sa se respecte si in Iasi legea.

  • Așa repede se uita de tragedia Colectiv?

  • In tarile civilizate asemenea stabilimente nu au voie sa functioneze in zonele rezidentiale. Patronii cu sort in fata (cumatroii) mai bine ar tine lopata in maini!

  • Viorel Viorel

    Acum pe bune știm cu toții ca ne place petrecerile dar nu vreau sa fim răi. Cei care comentează aiurea sa se abțină ca și alții dacă ați fi în locul lui cu toți am proceda așa nu vad o tragedie da și cu siguranță există o neînțelegere sperăm să se deschidă cât mai recent mai ales ca vin și sărbătorile și vrem distracție nu? Așa că vă urez succes 😃👍👍👍

  • Sa se deschida la Pastele cailor! Distrati-va la Trei Iazuri! Sau in curtile din Rediu, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *