Prima pagină » Titlurile zilei » Patroana restaurantului Paradis a fugit cu banii unei fete care voia să-și facă majoratul! Familia adolescentei face acuzații grave la adresa afaceristei – Update

Patroana restaurantului Paradis a fugit cu banii unei fete care voia să-și facă majoratul! Familia adolescentei face acuzații grave la adresa afaceristei – Update

09 mai 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Titlurile zilei

Update: Cătălin P. a anunțat astăzi, 20 iulie 2020, că a primit banii de la Ghițulina Cioromila, patroana restaurantului Paradis.

Ghițulina Cioromila, patroana restaurantului Paradis, a țepuit o adolescentă de 18 ani care dorea să organizeze o petrecere cu ocazia majoratului. Petrecerea trebuia să aibă loc la restaurantul Paradis, o sală de evenimente de pe Splai Bahlui. Pandemia a dat planurile peste cap. Părinții fetei s-au dus să ceară banii înapoi, dar au fost întâmpinați cu un refuz. Pentru banii ăștia lucrezi o lună. Doamna de la restaurant vrea să-mi dea mâncare de banii ăștia. Ce să fac cu ea, să o arunc la câini? Aștept să se rezolve ceva. Am făcut și o reclamație”, a declarat Cătălin P., tatăl adolescentei. Afacerista nu a răspuns pentru a oferi un punct de vedere, în ciuda apelurilor telefonice repetate

Starea de urgență întunecă judecata patronilor de localuri din Iași. Ghițulina Cioromila, patroana Restaurantului Paradis, din complexul comercial Avram Iancu (Splai Bahlui nr. 22), a fost contactată înainte de declararea pandemiei pentru un eveniment ce urma să aibă loc pe data de 16 mai. Atunci era programată petrecerea de majorat a unei tinere, care mai aducea și 25 de invitați. Părinții adolescentei au plătit un avans de 1.500 lei, dintr-un total de 2.800 lei. Evident, petrecerea nu va mai avea loc, însă clienții au cerut returnarea avansului. Dar, afacerista nu se lasă cu una cu două. Nu vrea să renunțe la bani, invocând tot felul de motive. De fapt, femeia vrea să tragă o țeapă.

„Eu am sunat la acest restaurant pentru a face o programare pentru majoratul fiicei mele. Am dat avansul, dar a apărut pandemia. Am cerut returnarea banilor, dar tot mă amână. Mi-a zis că a plătit TVA-ul de cinci la sută din avansul respectiv. Am spus să-mi dea banii fără TVA. Banii ăștia vreau să-i dau fetei mele să-și ia ceva. Noi plăteam doar mâncarea. Muzica și băutura era de la noi. Pentru suma asta lucrezi o lună. Doamna de la restaurant vrea să-mi dea mâncare de banii ăștia. Ce să fac cu ea, să o arunc la câini? Aștept să se rezolve ceva. Am făcut și o reclamație”, a declarat Cătălin P., tatăl adolescentei.

Patroana restaurantului Paradis a cumpărat de la Primărie

În vara anului 2018, Ghițulina Cioromila a reușit să extindă restaurantul Paradis din complexul Avram Iancu. A solicitat municipalității ieșene vânzarea unei terase acoperite în suprafață de 95 mp, plus 111,5 mp de teren. Licitația a pornit de la suma de 200.000 lei, fără TVA. Cioromila a mai pus 10.000 de lei și a câștigat procedura. Astfel, valoarea finală a contractului a ajuns la nivelul sumei de 43.000 euro. Afacerista a participat cu societatea Petru San Com SRL, unde asociat este și soțul acesteia, Neculai Cioromila.

Restaurantul este folosit doar pentru organizarea de evenimente. Cei doi soți mai dețin în complex și cofetăria Why Not, prin intermediul societății Triumf AG SRL. În 2018, din cele două activități, familia Cioromila a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 1 milion de lei. Conform datelor financiare, cofetăria este pe pierderi, iar sala de evenimente a generat un profit de aproape 40.000 lei. Apelată telefonic în repetate rânduri, Ghițulina Cioromila nu a răspuns pentru a oferi explicații despre țeapa trasă adolescentei de 18 ani. În schimb, soțul acesteia a anunțat că va înapoia banii când se va relua activitatea.

Ghițulina Cioromila își laudă afacerea

Patroana restaurantului Paradis asigură clienții că evenimentele organizate sunt de neuitat. Doar adolescenta țepuită vrea să uite aceste clipe. Ghițulina Cioromila asigură clienții că în local există „o îmbinare perfectă de stil și rafinament”.

„Echipa noastră este pregatită să vă întâmpine cu cele mai bune servicii de servire, cât și cu un bogat asortiment de bucate din bucătăria românească si internațională. Ai planuri pentru o nuntă, o petrecere, o aniversare care dorești să fie de neuitat? Dorești un decor plin de rafinament? Vrei ca totul să decurgă perfect, de la cel mai mic amănunt și la cel mai ridicat standard? Preferi un meniu tradițional românesc sau internațional? Ai găsit locația perfectă! Restaurant Paradis vă stă la dispoziție cu cele mai înalte standarde de servire. O atmosferă de neuitat pentru clipe de neuitat”, se arată în prezentarea afacerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *