Prima pagină » Cancan » Patrick Duffy, celebrul Bobby din Dallas, îndrăgostit lulea. Cum a evoluat povestea de iubire cu Linda Purl

Patrick Duffy, celebrul Bobby din Dallas, îndrăgostit lulea. Cum a evoluat povestea de iubire cu Linda Purl

01 mai 2024, 13:05,
în Cancan

Patrick Duffy, celebrul și șarmantul Bobby din Dallas, este îndrăgostit lulea la șapte ani de la moartea soției sale. Actorul a cunoscut-o pe Linda în 2020, la începutul pandemiei, iar primele întâlniri au fost online, prin intermediul Facetime. După a treia întâlnire pe Zoom, Patrick Duffy a condus 23 de ore până la cea care i-a devenit iubită și sunt nedespărțiți.

Bobby din Dallas, alias Patrick Duffy (75 de ani) și Linda Purl au povestit cu sinceritate despre relația lor de iubire și despre cum s-au îndrăgostit pe Zoom, într-un interviu televizat.

Patrick Duffy, celebrul Bobby din Dallas, îndrăgostit lulea

S-au cunoscut pe FaceTime, la începutul pandemiei, în 2020, și iubirea a apărut ca din senin. Patrick, 75 de ani, și Linda, cu 6 ani mai tânără, au trecut apoi la apeluri pe Zoom care durau „două până la trei ore” în fiecare seară.

„În timp ce eram pe cale să încheiem una dintre discuțiile online, Patrick îmi spune «ne vedem mâine, te iubesc», și-a amintit Linda.

„A doua zi, pe Zoom, am spus «bună». Apoi, m-am urcat în mașină, am condus 23 de ore până la ușa ei și nu ne-am mai despărțit niciodată”, a mărturisit Patrick Duffy.

Linda Purl consideră că relația lor se datorează pandemiei și nu crede că altfel povestea lor ar fi avut vreo șansă. Iar Patrick Duffy a recunoscut că dragostea lui pentru Linda a fost o surpriză completă. Actorul a explicat că, după moartea soției sale, nu și-a imaginat niciodată că se va îndrăgosti din nou.

„N-am crezut niciodată că acest lucru se va întâmpla din nou. Nu m-am gândit niciodată că mă voi simți din nou așa. Sunt într-o relație incredibil de fericită”, a conchis Bobby din Dallas.

Patrick Duffy nu mai credea în dragoste după moartea soției

Povestind despre relația lor într-un interviu, Patrick a spus că a renunțat la ideea de a avea o nouă relație după moartea soției sale, dansatoarea de balet Carlyn Rosser, care a murit de cancer în 2017.

Cei doi au fost căsătoriți mai bine de 40 de ani și au avut împreună doi fii: Padraic și Conor. În ceea ce o privește pe Linda Purl, aceasta a mai fost căsătorită de patru ori și are un singur fiu – Lucius Cary, de 28 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`