Prima pagină » Cancan ultimă oră » Pățania unei femei însărcinate pe care soțul a înșelat-o cu o femeie de pe Tinder: ”Mi-a dat o boală cu transmitere sexuală”

Pățania unei femei însărcinate pe care soțul a înșelat-o cu o femeie de pe Tinder: ”Mi-a dat o boală cu transmitere sexuală”

31 iul. 2024, 11:34,
în Cancan ultimă oră

O femeie insărcinată și-a postat o întâmplare care îl are în prim plan pe soțul său. Femeia spune că avea suspiciuni asupra faptului că bărbatul cu care împarte aceeași casă o înșeală. A descoperit că individul folosea site-uri de date, inclusiv Tinder și că o înșela de câteva luni cu diverse femei.

Pățania unei femei însărcinate pe care soțul a înșelat-o cu o femeie de pe Tinder

O femeie a povestit pe Reddit cum a descoperit infidelitatea soțului ei. După ce a decis să afle adevărul, a reușit să ghicească parola de email a soțului și a descoperit că acesta a fost activ pe site-uri de întâlniri timp de câteva luni. Printre emailurile lui, a găsit numele și adresa de email a unei femei, obținute din rezervările de hotel pe care soțul ei le trimisese acesteia. Femeia a căutat informații despre cealaltă femeie pe Google, a aflat unde lucrează și a sunat-o. La început, a fost prea speriată să vorbească și a închis, dar cealaltă femeie a sunat înapoi, iar ele au avut o conversație lungă.

Cealaltă femeie i-a spus că nu știa că soțul ei era căsătorit și și-a cerut scuze de mai multe ori. I-a sugerat să facă un test pentru boli cu transmitere sexuală, deoarece soțul i-a transmis o boală. Aceasta a fost un șoc pentru soția înșelată, care credea inițial că cealaltă femeie era cea care adusese boala. Femeia respectivă a explicat că soțul a manipulat-o, făcând-o să creadă că a contractat boala de la altcineva. Soția a recunoscut că și ea a fost manipulată în același fel, dar nu a menționat că este însărcinată. Cealaltă femeie a spus că a rupt legătura cu el și că ia în considerare să-l dea în judecată pentru transmiterea bolii.

Utilizatorii Reddit și-au arătat susținerea pentru femeia însărcinată și înșelată de soț pe Tinder. Multi dintre utilizatorii platformei au îndemnat-o pe femeie să avorteze spunând că copilul care se va naște nu merită un asemenea tată. Femeia le-a răspuns și le-a spus că, în caz că păstrează copilul, nu va vrea să mai aibă de-a face cu tatăl lui:

” Dacă mă hotărăsc să trec prin această sarcină, nu mi-aș dori nimic de-a face cu el și aș prefera să nu facă parte din această experiență sau din viața copilului. Știu că este egoist să spun și, de asemenea, este imposibil pentru că ne va face viața un iad” le-a mărturisit femeia însărcinată și înșelată de soț pe Tinder,

Soțul a avut o relație timp de mai multe luni cu femeile

Cele două femei au descoperit că relația dintre cealaltă femeie și soț a început pe Tinder și a durat șase luni. Deși inițial a fost sceptică, soția a ajuns să creadă că cealaltă femeie nu știa că el era căsătorit, deoarece soțul nu este activ pe rețelele sociale. Cealaltă femeie a confirmat că au avut relații sexuale de mai multe ori, contrazicând afirmația soțului că a fost doar o aventură de o singură dată. Acestea au petrecut timp în hoteluri până când cealaltă femeie s-a simțit confortabil să-l invite la apartamentul ei.

În urma discuției, soția a realizat că cealaltă femeie era doar una dintre multele cu care soțul ei era implicat, având în vedere că amândouă au primit aceeași boală cu transmitere sexuală de la el. Descoperirea a făcut-o să se simtă rău, realizând că există și alte femei implicate. Ea se simte prost pentru că nu și-a dat seama mai devreme ce se întâmpla și crede că nu ar fi descoperit nimic dacă nu ar fi fost rezultatul testului. Soțul ei nu știe ce a descoperit ea sau că a vorbit cu cealaltă femeie.

Acum, femeia se confruntă cu o situație foarte dificilă. Este devastată și se gândește dacă ar trebui să programeze un avort, iar aflarea acestor lucruri o face să fie mai înclinată spre această decizie. Nu se știe cu exactitate dacă femeia însărcinată și înșelată de soț pe Tinder va renunța la sarcină.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *