Pastile pentru varice. Cum să scapi de defectul cosmetic

12 iul. 2022, 12:00
BZI.ro, în Sanatate

Pentru a scăpa de greutatea de la nivelul picioarelor, umflarea, venele întortocheate, poți administra pastile pentru varice. Pe lângă defectele cosmetice, boala este periculoasă, cu complicații grave. Prin urmare, este important să alegeți cele mai bune medicamente pentru acest disconfort pentru prevenire și tratament.

Venele sunt vase de sânge care transportă sângele din țesuturile corpului către inimă. La rândul său, inima pompează sânge în plămâni pentru a absorbi oxigenul. Sângele oxigenat curge prin vase de sânge minuscule numite capilare. Sângele se întoarce apoi în inimă prin vene. Au valve unidirecționale care ajută la menținerea fluxului sanguin către inimă. Dacă valvele venoase sunt slabe sau deteriorate, sângele poate stagna și se poate acumula în vene. Acest lucru duce la umflarea, întinderea, deformarea venelor, care formează treptat expansiunea lor varicoasă.

medic care face un control unei persoane care sufera de varice

Venele varicoase sunt vase de sânge anormale

Cum arată venele varicoase. Din ce cauze apare disconfortul

Venele varicoase sunt vase de sânge anormale, picioare umflate, cu valve deformate și tonus redus, care este cauzată de supraîntinderea, slăbiciunea pereților venoși. Varicele se manifestă extern prin vase contorte albastre sau violet proeminente pe picioare sau în zona pelviană. Uneori sunt vizibile mici rețele de capilare în jurul venelor afectate, care sunt dilatate și localizate superficial sub piele. În unele cazuri se pot manifesta durerile de picioare și sindromul picioarelor neliniștite.

Venele de păianjen și venele varicoase deformate pot apărea oriunde, dar cel mai adesea suferă tibia, coapsele și organele genitale și zona inghinală. Venele varicoase mai adânci nu sunt vizibile, dar pot cauza umflarea, închiderea sau întărirea pielii de deasupra lor.

La primele simptome ale venelor varicoase, medicii recomandă angajarea în tratamentul său activ, folosind atât agenți non-medicamentoși, cât și medicamente care întăresc peretele vascular. De asemenea, trebuie să administrezi pastile care îmbunătățesc fluxul sanguin și normalizează procesele metabolice în țesuturi. Dintre toate medicamentele, este dificil să numiți fără ambiguitate cele mai bune pastile pentru vene varicoase, dar există o serie de medicamente care au arătat rezultate excelente în studiile clinice și în practică în tratamentul complex.

medic care face un control unei persoane care sufera de varice

La primele simptome ale venelor varicoase, medicii recomandă angajarea în tratamentul său activ

Pastile pentru varice. Ingredientele active din medicamente care vor ajuta la îmbunătățirea tonusului venelor

Medicamentele utilizate în tratamentul varicelor nu pot elimina complet și radical modificările venelor. Cu toate acestea, ele devin parte a terapiei complexe, încetinind semnificativ progresia patologiei și dezvoltarea complicațiilor precum durerea de picioare. În stadiul incipient al bolii, medicamentele venotonice și angioprotectoare ajută la stabilirea fluxului sanguin în interiorul extremităților inferioare, prevenind simptome precum umflarea, picioarele obosite și venele păianjen, apărând vene superficiale sinuoase. Medicamentele sunt doar o parte a tratamentului, completate de stilul de viață și modificări nutriționale.

Venarus este medicamentul disponibil sub formă de pastile. Acesta este vândut fără prescripție medicală. Principalele ingrediente active sunt diosmina cu hesperidină. Ele aparțin grupului de substanțe venotonice și medicamente angioprotectoare. Ele ajută la restabilirea tonusului pereților venoși și îmbunătățesc fluxul sanguin în vene, normalizează funcționarea valvelor.

persoana care sufera de varice pe picioare

Detralex Produs este prescris sub formă de pastile și suspensii pentru administrare orală

Detralex Produs este prescris sub formă de pastile și suspensii pentru administrare orală. De asemenea, există o formă de gel pentru uz extern. De cele mai multe ori, medicamentul este vândut fără prescripție medicală, are efect venotonic, normalizează procesele metabolice în țesuturi și îmbunătățește microcirculația. Medicamentul se bazează pe o fracțiune purificată de flavonoide și hesperidină cu diosmină. Datorită acestei compoziții, medicamentul are un efect tonic, protector și metabolic pronunțat.

Mulți specialiști prescriu pastile pentru varice cu denumirea Phlebodia 600. Medicamentul este produs sub formă de pastile, vândute fără prescripție medicală de specialitate. Se referă la agenți venotonici și angioprotectori, principalul ingredient activ este diosmina. Ajută la îmbunătățirea tonusului venelor și la ameliorarea congestiei, la normalizarea funcționării valvelor venelor și la îmbunătățirea circulației sângelui și a metabolismului în țesuturile picioarelor.

medic care face un control unei persoane care sufera de varice

Venele sunt vase de sânge care transportă sângele din țesuturile corpului către inimă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *