Prima pagină » Sanatate » Pastile pentru hemoroizi. Cum să tratezi această problemă

Pastile pentru hemoroizi. Cum să tratezi această problemă

01 feb. 2023, 10:23,
în Sanatate

Tot mai multe persoane sunt în căutare de pastile pentru hemoroizi pentru a se vindeca la domiciliu. Această boală este o problemă despre care vă este rușine să vorbiți sau chiar să mergeți la medic. Hemoroizii pot fi tratați nu doar cu intervenții chirurgicale, ci și cu pastile, și care dintre ele sunt cu adevărat cele mai bune, veți afla în acest articol.

Hemoroizii sunt o boală asociată cu o creștere anormală a ganglionilor hemoroidali, formațiuni vasculare care sunt situate în partea inferioară a rectului. Există 2 cauze principale, anomalii vasculare și leziuni mecanice. De cele mai multe ori, persoanele suferă de această afecțiune din cauza stilului de viață sedentar, consumul de alimente picante și condimentate, sarcina și nașterea, constipație prelungită sau abuzul de alcool.

Pastile pentru hemoroizi. Cum se face prezent disconfortul?

Disconfortul apare după o muncă fizică intensă care implică ridicarea de greutăți mari și boli ale organelor pelviene. De regulă, hemoroizii încep să se facă prezenți treptat. La început, o persoană începe să simtă disconfort și senzația de corp străin în anus.

Acest simptom este adesea însoțit ulterior de o senzație de mâncărime. În cursul acut al bolii, pot apărea noduri dureroase și groase în anus. Hemoroizii cronici sunt indicați prin sângerare din anus și prolapsul ganglionilor hemoroidali.

Printre pastilele care pot ameliora disconfortul se numără acidul acetilsalicilic. Acidul acetilsalicilic este un medicament antiinflamator nesteroidian și se prezintă sub formă de pastile. Acestea ajută la reducerea inflamației și are efecte analgezice și antipiretice. În cazul hemoroizilor, acest AINS este prescris pentru a ameliora durerea.

Medicamentul nu trebuie administrat în caz de ulcere erozive gastrointestinale și boli inflamatorii intestinale în faza acută, hemoragii, boli hepatice active, insuficiență renală sau hepatică severă.

Cele mai sigure și eficiente medicamente pentru ameliorarea durerii în anus

Ibufrenul este un alt medicament din grupul AINS. Acesta conține ingredientul activ cu același nume și este prescris sub formă de pastile și capsule pentru hemoroizi. Are efecte antiinflamatorii, analgezice și antipiretice. În plus față de tratamentul simptomatic al hemoroizilor, produsul este utilizat pentru diferite tipuri de durere, precum dureri de cap, dureri de dinți sau dureri musculare.

Troxerutina și substanța sa activă omonimă aparțin grupului de compuși flebotonici. Astfel de preparate cresc tonusul venelor, îmbunătățesc circulația sângelui și drenajul limfatic și reduc umflarea și riscul formării de cheaguri de sânge. Conform instrucțiunilor, se folosește și pentru ameliorarea simptomelor hemoroizilor.

Venoplant este un preparat pe bază de extract uscat din semințe de cătină se referă la bioflavonoide, care sunt substanțe de origine vegetală conținute în frunzele, florile, fructele, rădăcinile diferitelor plante.

Remedii recomandate de medici pentru reducerea deranjului

Un alt produs pe bază de bioflavonoide este AngioNorm. Acesta conține extracte de păducel și măceș, rădăcină de lemn dulce și semințe de cătină. Mai mult decât atât, preparatul aparține unui grup de angioprotectori, care reduc permeabilitatea vasculară, normalizează procesele metabolice din peretele vascular și îmbunătățesc microcirculația.

Acesta se utilizează în tratamentul hemoroizilor și al altor boli însoțite de tulburări vasculare. Hesperidina și Diosminul este un produs combinat care conține bioflavonoidele hesperidină și diosmină, are acțiune angioprotectoare și venotonă. Preparatul ajută la reducerea rigidității venelor și a congestiei venoase, scade permeabilitatea și fragilitatea capilară, precum și îmbunătățește microcirculația și fluxul limfatic. Este indicat pentru tratamentul simptomatic al hemoroizilor acuți.

Pentru tratamentul sistemic, se folosesc pastile pentru hemoroizi în plus față de medicația topică aleasă de medic. Acestea afectează întregul organism prin normalizarea proceselor metabolice și a circulației sângelui, prin întărirea pereților venelor și suprimarea inflamațiilor, prin îmbunătățirea proprietăților reologice ale sângelui, astfel încât să nu se formeze cheaguri de sânge și să nu apară sângerări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *