Prima pagină » Sanatate » Pastile pentru erecție. Tulburările care provoacă această disfuncție

Pastile pentru erecție. Tulburările care provoacă această disfuncție

23 mart. 2023, 13:23,
în Sanatate

Pastilele erectice pentru bărbați sunt recomandate persoanelor cu insuficiența genitală sau potența redusă. În aproximativ 80% din cazuri nu este nevoie să luați medicamente populare pentru a crește potența, deoarece cauza disfuncției este o altă boală. Printre acestea se numără hipertensiune arterială, diabet, ateroscleroză, colesterol ridicat în sânge și altele.

Consumul de medicamente puternice, obiceiurile proaste, stresul, depresia, oboseala constantă și lipsa somnului pot afecta, de asemenea, sănătatea în general și calitatea vieții sexuale separat. Observând dificultatea de a obține o erecție, nu suspectați imediat disfuncția erectilă și nu începeți imediat să luați medicamente care afectează doar potența. O insuficiență genitală trebuie diagnosticată doar dacă există o tendință constantă, dacă disfuncția persistă săptămâni sau luni. Este foarte posibil ca bărbații care se confruntă cu unele dificultăți în sfera sexuală să aibă nevoie de odihnă, de o schimbare a ritmului de viață, de a scăpa de fumat, de orice dependență, de reducerea nivelului de stres.

Pastile erecție. Ce medicamente există pentru potență

Înainte de a alege și de a lua medicamente pentru potență pe cont propriu, este recomandabil să vă supuneți unui examen pentru a afla ce boli ascunse ar putea fi cauza tulburării. Alegerea medicamentelor pentru a îmbunătăți calitatea vieții sexuale poate fi făcută numai după ce medicul dumneavoastră a selectat cel mai bun tratament. Unele medicamente pentru a restabili, îmbunătăți potența, au contraindicații grave.

În mod convențional, toate medicamentele pot fi împărțite în două tipuri, pastile și alte forme de dozare care afectează cauza disfuncției și tipuri de medicamente care contribuie la îmbunătățirea pe termen scurt a potenței. În primul caz, se efectuează un tratament complex care afectează cauza tulburării: ținând cont de rezultatele testelor și de posibilele contraindicații.

Tratamentul este complex și afectează cauza tulburării în viața sexuală. Acesta poate fi un factor psihogenic, cauze organice și forme mixte – de exemplu, o boală cronică care a provocat stres în perioada de recuperare. Eliminarea tulburării subiacente duce cel mai adesea la restabilirea calității anterioare a vieții sexuale, dar reabilitarea după operații complexe și boli este mai probabil să necesite corecția medicamentoasă.

Preparate pentru tratamentul complex al disfuncției erectile. Testele necesare pentru a identifica cauza problemei

Medicamentele pentru îmbunătățirea genitală punctuală nu pot vindeca cauza disfuncției, deoarece astfel de formulări nu sunt medicamentoase și duc doar la o creștere pe termen scurt a libidoului, a erecțiilor.

Semnele acestei afecțiuni la bărbați sunt scăderea libidoului, elasticitatea genitală insuficientă, slăbiciune erectilă și ejacularea accelerată. Înainte de a prescrie medicamente pentru potență, se efectuează o examinare. Astfel, se identifică cauzele organice ale disfuncției și abia apoi, în funcție de boala detectată, se alege un plan de tratament. De asemenea, poate fi util să discutați cu un psiholog, deoarece tensiunea nervoasă prelungită poate duce, de asemenea, la o reducere a libidoului.

În absența unor motive organice și psihologice pentru a identifica pastilele erectice potrivite se efectuează cavernosografia, radiografia vaselor penisului. Examinarea relevă prezența unor plăci fibroase care blochează alimentarea cu sânge a organului. Cavernosografia îi oferă medicului cele mai complete informații despre starea sistemului venos. Un grup de medicamente este întotdeauna prescris pentru bărbați doar în conformitate cu rezultatele testelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *