Prima pagină » Sanatate » Pastile anti alcool: Soluții eficiențe în lupta cu dependența

Pastile anti alcool: Soluții eficiențe în lupta cu dependența

08 iul. 2021, 14:47,
în Sanatate

Alcoolismul este o boală iar pentru tratarea acestuia cercetătorii au căutat mereu o soluție. În tratamentele pentru vindecarea dependenței se pot administra și unele pastile anti alcool, dar, de obicei, acesta se face în patru etape. Se începe cu consilierea, după care tratamentul pentru sevraj, stabilizarea și, în cele din urmă, îngrijirea ulterioară. Acest proces se poate desfășura diferit pentru fiecare persoană în parte.

În mod normal, alcoolul are efecte relaxante și anti-anxietate, însă problemele apar în momentul în care consumul voluntar se transformă într-un consum compulsiv de cantități din ce în ce mai mari.

Mult timp, până a fi considerat alcoolismul o boală se spunea că oamenii care sunt depedenți sunt lipsiți de caracter sau de voință slabă.

Dependența de alcool are consecințe grave psihosociale și asupra sănătății, și tocmai de aceea trebuie privită ca o boală care necesită tratament.

Tratamentele naturiste sunt capsule, picături sau pudre care ajută la combaterea dependenței de alcool.

persoană care consumă alcool

Pastile anti alcool: Alkotox, o soluție la îndemână

În farmacii există mai multe pastile anti alcool a căror eficiență este mai mult sau puțin demonstrată.

Unul dintre cele mai folosite tratamente anti alcool este cu Alkotox. Bazat pe niște formule științifice și folosind materiale organice, Alkotox este un tratament pe bază de picături ce reduc riscul simptomelor de sevraj, agresivitate, anxietate, iritabilitate, gânduri suicidare, crize de apatie și insomnie.

Tratamentul naturist cu Alkotox formează o aversiune față de alcool, blocând pofta atunci când gândurile și acțiunile dependentului de alcool sunt subordonate unei dorințe incontrolabile de a bea.

În plus, acest tratament elimină cauza dependenței de alcool, dar și depresia postalcoolică.

persoană care refuză să bea alcool

Picăturile Alkotox conțin substanțe care energizează, cresc producția de hormon serotonină și îmbunătățesc mediul psiho-emoțional.

Alkotox îmbunătățește funcționarea organelor interne, cum ar fi ficat, rinichi, creier, precum și pentru sistemele nervoase și cardiovasculare, toate sunt distruse de influența alcoolului. Poate să readucă orice alcoolic la viața normală. Spre deosebire de multe tablete sau capsule, picăturile pot fi utilizate fără știrea băutorului. Este permisă adăugarea în orice lichid și chiar în alcool. Sunt insipide și inodore și nu sunt ușor de observat.

Elimină poftele dăunătoare, vindecă țesutul cerebral, neutralizează sindromul mahmurelii. Ajută la consolidarea rezultatelor obținute, deoarece formează un reflex persistent de dezgust.

Alkotox conține componente care stimulează sistemul nervos central. Acest lucru duce la îmbunătățirea stării de spirit, la reducerea stresului, la eliminarea insomniei.

persoană care consumă alcool

Alkozeron și Alcobarrier

Un alt tratament anti alcool este Alkozeron, care elimină dependența fizică de alcool. Acest tratament blochează factorii psihologici și conține extract de dihidromicricetină. Acesta afectează producția de serotonină, norepinefrină și alți hormoni ai euforiei, eliminând astfel condițiile prealabile pentru consumul de alcool.

În plus, medicamentul revitalizează celulele hepatice distruse din incapacitatea de a filtra un volum mare de substanțe toxice și produse de descompunere a alcoolului. Medicamentul reface și tractul gastro-intestinal, inima, curăță și întărește vasele de sânge și normalizează digestia.

Pastilele anti alcool Alkozeron are un efect prelungit, și datorită acestui fapt, la sfârșitul tratamentului, dependentul de alcool își va menține rezultatele obținute, repulsia față de alcool menținându-se mult timp.

Tratamentul cu Alkozeron durează o perioadă de 30 de zile, luând câte o capsulă pe zi după masă.

persoană care consumă alcool

Un alt tratament împotriva dependenței de alcool este Alcobarrier, un praf solubil ce poate fi administrat și fără știrea persoanei căreia I se administrează.

Alcobarrier suprimă pofta fizică și psihologică, curăță produsele de descompunere și substanțele toxice, reface organele interne distruse de consumul de alcool.

Alcobarrier calmează sistemul nervos și datorită acestui fapt, anxietatea, apatia, iritabilitatea, insomnia și alte simptome care sunt caracteristice etapei de abstinență dispar. În plus, protejează împotriva recăderii. Prin îmbunătățirea producției de hormoni de bucurie și euforie, îmbunătățirea funcției creierului, permite unei persoane să se descurce fără alcool chiar și în situații stresante.

Tratamentul cu Alcobarrier duce la scăderea dependenței puternice de băut și la restaurarea organelor interne. Greața, senzația de a vărsa dimineața dispar, dorința mentală și fizică de a bea o nouă doză de alcool scade, pacientul se simte mai încrezător, mai sănătos și mai viguros.

În plus, tratamentul reface celulele distruse ale ficatului, rinichilor, normalizează digestia și activitatea tractului gastro-intestinal în ansamblu, întărește inima și vasele de sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`