Prima pagină » Culinar » Paste » Paste cu piept de pui si 3 tipuri de ardei gras
Paste cu piept de pui si 3 tipuri de ardei gras

Paste cu piept de pui si 3 tipuri de ardei gras

11 iul. 2018, 11:46,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:22204;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Pastele sunt mereu o idee buna. Fie ca sunt doar cu branza, cu sos alb, rosu sau pesto, sunt delicioase si potrivit pentru orice ocazie. Iata cum sa faci reteta de paste cu pui, legume si sos rosu, toate intr-o singura oala.

Ai nevoie de: 3 linguri de ulei, 3 buc. piept de pui, taiate fasii,1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 1 ardei gras galben, 1 ceapa, sare, piper, praf de chilli, chimen, pudra de usturoi, 5 cani de lapte, 4 cani de paste pene, 1 cana de cascaval ras, patrunjel.

Mod de preparare: Intr-o tigaie, pune uleiul la incins pe foc mare. Adauga puiul pana se gateste bine si nu mai este roz, apoi scoate-l pe o farfurie. Adauga ardeii grasi taiati feliute in tigaie si ceapa si gateste totul impreuna pana ceapa devine translucenta. Pune inapoi puiul, adauga sare, piper, pudra de chilli, de usturoi si chimmen si amesteca pana se combina totul.
Adauga laptele si pastele, amestecand continuu pentru a nu se lipi nimic. Cand laptele s-a redus si sosul s-a ingrosat, adauga branza si amesteca. Pune patrunjel tocat si serveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`