Breaking News
Dacă te-ai plictisit de pastele carbonara clasice îţi recomandăm această reţetă reinterpretată cu sparanghel.
Ingrediente:
– 400 de grame de paste
– 200 de grame de sparanghel
– două linguri de ulei de măsline
– 300 ml de lapte
– 100 de grame de caşcaval
– 200 de grame de şuncă
– un plic pentru spaghete carbonara
Mod de preparare:
Fierbe pastele în apă cu sare potrivit instrucţiunilor de pe ambalaj. Între timp, ocupă-te de sparanghel, pe care trebuie să-l tai şi să îndepărtezi partea lemnoasă. Opăreşte-l în apă cu sare, iar apoi trece-l printr-un jet de apă rece ca să-şi păstreze culoarea. Căleşte-l un pic în ulei încins.
Pune pastele scurse bine într-un bol, adaugă sosul din ouă, iar apoi adaugă sparanghelul şi câteva frunze de busuioc.