Prima pagină » Titlurile zilei » Păsărică a comis-o într-un cartier din Iași! A intrat peste o tânără în casă și a încercat să o violeze cu ajutorul unui șiret. Avea și un cuțit, în caz de urgență – EXCLUSIV
Păsărică a comis-o într-un cartier din Iași! A intrat peste o tânără în casă și a încercat să o violeze cu ajutorul unui șiret. Avea și un cuțit, în caz de urgență - EXCLUSIV

Păsărică a comis-o într-un cartier din Iași! A intrat peste o tânără în casă și a încercat să o violeze cu ajutorul unui șiret. Avea și un cuțit, în caz de urgență – EXCLUSIV

23 dec. 2023, 02:00, 3 ,
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

Scene desprinse dintr-un film de groază! Păsărică este bărbatul care a comis-o într-un cartier din Iași, intrând peste o tânără în casă. Acesta a încercat să o violeze cu ajutorul unui șiret, însă avea și un cuțit

Claudiu Gheorghe Păsărică este cel care a chinuit o tânără din Iași ore întregi chiar în propria locuință. Pentru ca identitatea victimei să fie protejată, reporterii BZI nu vor dezvălui numele ei și nici locul în care s-a produs scenariul de coșmar. Totul s-a întâmplat la sfârșitul lunii aprilie a acestui an, când individul a pătruns pe furiș în locuința tinerei. Acesta avea asupra lui un șiret și un cuțit, pentru a fi sigur că nu dă greș.

Un bărbat a intrat peste o tânără în casă și a încercat să o violeze cu ajutorul unui șiret

Un caz de-a dreptul incredibil iese la iveală. Un bărbat a ajuns în fața anchetatorilor după ce a fost la un pas de a viola o tânără în propria ei casă. Prima dată a încercat să o agreseze fizic pentru a reuși să întrețină relații intime cu ea, însă, văzând că victima sa depune rezistență, a decis să o lege de mâini cu un șiret. Ulterior, și-a dat pantalonii jos, încercând să întrețină un raport sexual oral.

Nu a reușit nici așa, fiindcă tânăra a început să țipe și să se târască pe jos. Turbat de furie, Claudiu G. Păsărică a început să o lovească în zona capului și a feței, până a făcut-o să nu mai scoată niciun sunet. Și ghici ce? A început să o caute de bani, dar, fiindcă nu a găsit, i-a luat doar telefonul mobil și a dat bir cu fugiții.

„La data de 27.04.2023, în jurul orei 17.00, inculpatul a pătruns în locuinţa persoanei vătămate, unde a agresat-o fizic pe persoana vătămată pentru a o determina prin constrângere să întreţină raport sexual normal şi oral, în urma agresiunii vătămata necesitând 2-3 zile de îngrijiri medicale, după care a ameninţat-o cu moartea, folosind un cuţit, solicitându-i să-i dea bani, în final sustrăgându-i un telefon mobil de pe masă şi părăsind imobilul”, au declarat anchetatorii.

Martor cheie în dosar: „Toate lucrurile din casă erau răvășite”

Potrivit raportului de expertiza medico-legal, tânăra nu a prezentat leziuni traumatice la nivelul regiunilor genitală şi anală, însă avea leziuni traumatice de tipul tumefierii, excoriaţiei şi echimozei la nivelul faciesului regiunea fesieră dreapta şi stânga, membre superioare şi inferioare, care au putut fi produse prin lovire cu şi de corpuri contondente și au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale. În dosar este un martor cheie, un bărbat care a fost în locuință pe tot parcursul scenei de groază. Acesta a declarat că toate lucrurile erau răvășite în casă, individul a încercat să violeze persoana vătămată, iar apoi a căutat bani peste tot, inclusiv sub salteaua de la pat. De asemenea, a mărturisit că a auzit și toate amenințările cu moartea.

Claudiu Gheorghe Păsărică a ajuns în fața anchetatorilor

În cadrul cercetării, la faţa locului au fost identificate obiectele vestimentare purtate de persoana vătămată la momentul săvârşirii faptelor de către inculpat, pantalonii vătămatei prezentând o ruptură în zona inghinală. Agresorul a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și în prezent se află în arest preventiv.

Rămâne de văzut ce detalii vor mai ieși la suprafață și ce pedeapsă finală va primi Păsărică, bărbatul care a comis-o într-un cartier din Iași.

Comentarii
  • In plus, pe tot parcursul calvarului femeii in locuinta mai era un barbat care a auzit tot? Si nu a intervenit? Era voyeur?

  • Ordonanţa austerităţii

    Ce panaramă de articol… „a încercat să o violeze cu ajutorul unui șiret” Bravo, stimată jurnalistă! Ăsta articol de să-l treci în CV…

  • da cu un siret
    adica cu inca un om siret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *