Prima pagină » Stiri si curiozitati » Părul ciocolatiu-caramel este tendința acestui sezon! Cum să obții o nuanță vibrantă, care să îți îndulcească trăsăturile

Părul ciocolatiu-caramel este tendința acestui sezon! Cum să obții o nuanță vibrantă, care să îți îndulcească trăsăturile

06 nov. 2023, 10:21,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Părul ciocolatiu-caramel se anunță a fi tendința de frumusețe a sezonului. Atunci când vă gândiți la această nuanță, s-ar putea să vă vină în minte cafeaua cu sos de caramel pe care o serviți dimineața, sau un balayage într-un joc de lumini și nuanțe. Indiferent la ce vă gândiți, părul ciocolatiu-caramel este cu siguranță tendința momentului!

Părul ciocolatiu-caramel conferă șuvițelor un aspect sănătos

În timp ce tunsorile bob și cele medii sunt la mare căutare în prezent, unele doamne s-ar putea să își dorească o schimbare mai puțin drastică și care poate fi ușor de întreținut. Dacă vă aflați printre acestea, poate că a venit momentul să faceți o schimbare și să vă împrospătați culoarea părului printr-un joc de nuanțe de ciocolată și caramel.

Unul dintre avantajele acestei culori de păr (în afară de faptul că face ca părul uscat să arate mai lucios) este că poate fi realizată în multe moduri diferite. Fie că este vorba de balayage cu șuvițe, ombre sau o nuanță uniformă, vă puteți nuanța părul într-o nuanță de ciocolatiu caramel mai deschisă sau mai închisă. Această culoare de par este o combinație perfectă între părul brun și cel cu tente aurii.

Părul ciocolatiu caramel este potrivit atât pentru blonde, brunete, cât și pentru roșcate. Nuanța de caramel este de fapt un blond cu tente mai calde. Acest blond este extrem de popular, deoarece se potrivește fiecărui ton de piele. Atunci când decolorezi părul, vrei să păstrezi un pic din căldura naturală a culorii, astfel încât să nu fie nevoie să-l deschizi prea mult, lucru care vă ajută părul să rămână într-o stare mai bună. Căldura acestei culori o face potrivită pentru toate tonurile de piele și arată minunat pe tot parcursul anului.

Ciocolatiu-caramelul este o culoare care avantajează pe oricine și face părul să pară mai sănătos și mai strălucitor, astfel că indiferent de nuanța pe care o aveți acum, aceasta vă va pune în evidență și mai mult.

Cum sa adopți această culoare în funcție de nuanța ta actuală

Ciocolatiu-caramelul este deosebit de potrivit pentru brunete, deoarece nu este prea deschis și se combină ușor cu nuanța naturală a acestora. În plus, este și ușor de întreținut. Blondele ar putea opta pentru varianta mai deschisă a acestei culori, o ciocolată cu mult lapte și mai multe șuvițe aurii de sos de caramel. De asemenea, aceasta oferă flexibilitate și pentru blondele care vor să își închidă puțin nuanța pentru a părea mai naturală și pentru a nu fi nevoie să își vopsească rădăcinile atât de frecvent. Nuanțele de caramel sunt, de asemenea, excelente pentru mascarea unui păr foarte uscat. Pigmentul cald și intens va face părul să pară mult mai bogat, iar vârfurile despicate vor fi mai puțin evidente.

Deoarece culoarea de bază nu trebuie să fie foarte mult decolorată, face din ciocolatiu-caramel o nuanță destul de ușor de obținut. Aceasta înseamnă că nu veți provoca atât de multe daune părului, fiind alegerea ideală pentru un păr cu fir subțire sau ondulat. Ciocolatiu-caramelul se potrivește oricărui tip de păr, dar mai ales celui ondulat, deoarece va reflecta și mai mult frumusețea, lumina și căldura naturală a acestuia.

Persoanelor cu părul mai închis le este recomandat să opteze pentru nuanțe mai calde și intense. Nuanțele mai închise pot face ca părul să pară mai gros și mai sănătos. Și pentru cele cu tonuri medii sunt indicate nuanțele calde, dar acestea se pot orienta mai degrabă spre un blond auriu închis cu un joc de umbre de ciocolată cu lapte. Dacă aveți o nuanță de blond deschis, ciocolatiu-caramelul vă poate ajuta să conferiți profunzime nuanței printr-un blond auriu strălucitor și vibrant.

Fie că vă doriți șuvițe, balayage sau o culoare uniformă și luminoasă, există foarte multe variante pentru care puteți opta. Părul ciocolatiu caramel este o opțiune excelentă pentru brunetele care vor să adauge luminozitate și dimensiune părului, iar blondele pot obține un look dulce și vibrant, pentru că le conferă un aspect natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *