Prima pagină » Local » Păruială între femei, ajunsă în atenția judecătorilor! O ieșeancă, acuzată că și-ar fi bătut prietena din gelozie

Păruială între femei, ajunsă în atenția judecătorilor! O ieșeancă, acuzată că și-ar fi bătut prietena din gelozie

20 iun. 2022, 02:00,
în Local

O femeie din Iași, Ramona Mihaela Zăbulică, a trebuit să dea socoteală judecătorilor, după ce a fost acuzată că și-ar fi bătut una dintre prietene. Aceasta ar fi luat-o de păr pe cealaltă femeie și ar fi lovit-o cu genunchii în abdomen, încercând să o doboare la pământ. Ieșeanca a fost dată de gol de martori și de camerele de filmat din zonă.  În final, cele două au îngropat securea războiului, iar victima și-a retras plângerea.

O femeie din Iași, acuzată că și-ar fi bătut prietena, a fost, în final, iertată de către aceasta în fața judecătorilor. După ce ieşencei i s-a deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe și a dat ochii cu magistrații de la Judecătoria Pașcani, Ramona Mihaela Zăbulică a scăpat de condamnare. Totul se datorează femeii pe care ar fi agresat-o, care și-a retras plângerea penală. Motivul conflictului ar fi fost faptul că victima i-ar fi trimis mesaje soțului Ramonei Mihaela Zăbulică și că ar fi vorbit-o de rău „pe la spate”.

o femeie cu catuse la spate

Femeia a dat socoteală procurorilor pentru faptele de care era acuzată

Ramona Mihaela Zăbulică, bănuită că și-ar fi bătut una dintre prietene

 esplanada Targu Frumos

Incidentul ar fi avut loc în Târgu Frumos

Ramona Mihaela Zăbulică și victima aveau o strânsă relație de prietenie, cunoscându-se în urmă cu câțiva ani. Din păcate, însă, la un moment dat, nu s-au mai înțeles și au apărut tensiuni între cele două. Conflictul a escaladat, însă, și s-a transformat în bătaie în toată regula.

„Pe data de 3 mai 2021, în jurul orei 19:00, în timp ce persoana vătămată se plimba împreună cu fiul său şi cu prietena sa pe esplanada oraşului Târgu Frumos, a fost atacată de Ramona Mihaela Zăbulică, care a prins-o de păr şi de gât, încercând să o pună la pământ, şi care a lovit-o de mai multe ori cu genunchiul în zona abdomenului, provocându-i suferinţe fizice. Agresiunea a fost oprită de intervenţia unor alte persoane aflate pe esplanada oraşului Târgu Frumos”, au relatat magistrații.

Norocul victimei a fost că au existat persoane în zonă care au intervenit, astfel că bătaia a fost oprită înainte să aibă urmări mai grave. Incidentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere din zonă. Persoana vătămată a cerut despăgubiri la proces.

 camere de supraveghere

Bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere

Conflictul ar fi început pe motiv că victima i-ar fi dat mesaje soțului prietenei sale

 o persoana care scrie mesaje

Ieșeanca acuzată le-a explicat procurorilor că victima i-ar fi trimis mesaje soțului ei

Ramona Mihaela Zăbulică a recunoscut în faţa procurorilor că a fost violentă cu victima. Aceasta a explicat că s-a comportat în acest mod din cauza faptului că fosta sa prietenă i-ar fi trimis mesaje soțului ei. În plus, aceasta susține că femeia a vorbit-o de rău în fața prietenilor comuni, când nu era de faţă. Deși s-a ajuns la proces, victima și-a retras, în final, plângerea și a iertat-o pe presupusa agresoare, iar acuzata a scăpat de condamnare.

„Persoana vătămată a declarat expres că își retrage plângerea formulată împotriva inculpatei pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Instanța dispune încetarea procesului penal pornit împotriva inculpatei Ramona Mihaela Zăbulică”, au arătat judecătorii.

În final, instanța a pus în sarcina persoanei vătămate cheltuielile care au fost efectuate cu ocazia desfășurării procesului până în acel moment. Aceasta va trebui să plătească statului 696,12 lei. Magistrații de la Judecătoria Pașcani au dispus încetarea procesului penal pentru femeia bănuită că și-ar fi bătut prietena.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024