Prima pagină » Actualitate » Participă Selly la Asia Express? „Emisiunea e amazing, e foarte mișto!”

Participă Selly la Asia Express? „Emisiunea e amazing, e foarte mișto!”

14 mai 2024, 09:09,
BZI.ro, în Actualitate

Selly a explicat de ce a refuzat să participe la Asia Express. În decembrie 2020, la doar 19 ani, unul dintre cei mai apreciați vloggeri, debuta pe micul ecran în calitate de gazdă a emisiunii „Selly Show”. Câteva luni mai târziu, show-ul a fost anulat pentru lipsă de audiență.

Selly refuză să participe la Asia Express

Vloggerul Selly a explicat de ce a refuzat până acum să participe la emisiunea concurs Asia Express, unul dintre cele mai îndrăgite proiecte de televiziune.

„La Asia Express am fost invitat, dar nu pot. Emisiunea e amazing, e foarte mișto. Dar nu pot să-mi rup din viață niște luni să mă duc acolo. Pentru toți banii din lume n-aș merge acolo. Cu siguranță e foarte tare să o urmărești, dar nu e pentru mine. Am foarte multe chestii în paralel și n-aș putea să pun stop pur și simplu”, a spus Selly.

Vloggerul a vorbit despre eșecul de la „Selly Show“.

„În mod cert a fost un eșec, dar pentru mine a fost o experiență uriașă de învățare. Eu n-aș fi astăzi aici dacă nu aș fi făcut «Selly Show», din care să învăț atât de multe lucruri. Era următorul pas după toată această carieră în online. L-am văzut ca un format hibrid, care să funcționeze și pe online, și pe TV. Dar diferențele erau foarte mari. A fost un eșec din punctul acesta de vedere, dar din toată desfășurarea de forțe pe care am manageriat-o acolo, în cele mai stresante trei luni din viața mea, sincer să fiu, am învățat foarte mult”, a declarat vloggerul Selly.

După ce „Selly Show” a fost anulat, vloggerul a avut mai mult timp pentru a putea dezvolta o serie de noi formate pe YouTube, cum ar fi, „La Muncă”, „Minte-mă frumos”, „Detectorul de minciuni” și multe altele.

Selly confirmă că e milionar în euro la 23 de ani

Selly a reușit să atragă atenția românilor în trecut, după ce a declarat că obișnuiește să cheltuiască aproximativ 10.000 de euro pe lună. Declarația sa i-a scandalizat pe oamenii care nu reușesc să câștige acești bani nici după luni de zile de muncă.

Și tatăl vloggerului spune despre acesta că aruncă exagerat cu banii și, mai mult, că ar fi avut acest obicei încă din copilărie. Bărbatul speră ca fiul său să se modereze cu timpul și să învețe să-și gestioneze mai bine veniturile.

„Da, sunt și reacții de genul acesta. Andrei de mic a cheltuit mai mult, când era mai mic îi controlam și conturile și cheltuia fantastic de mic. Până la urmă e bine că își permite, sper ca la un moment dat să nu mai aibă ce cheltui, să nu se întâmple asta, sper totuși ca cu timpul își va drămui și își va stăpâni pornirile astea de a arunca cu banii așa. Este ca un sac cu găuri în care pui apă și se scurge, este cheltuitor”, spune tatăl lui Selly.

Acum, vloggerul Selly a explicat de ce a refuzat să participe la Asia Express.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *