Prima pagină » National » Parlamentul pregătește un nou tun pentru cetățeni. Orice persoană poate deveni executor judecătoresc în România

Parlamentul pregătește un nou tun pentru cetățeni. Orice persoană poate deveni executor judecătoresc în România

01 iul. 2024, 14:51,
BZI.ro, în National
Parlamentul pregătește un nou tun pentru cetățeni. Orice persoană poate deveni executor judecătoresc în România

Parlamentul României pregătește un nou tun pentru cetățeni. Astfel, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a transmis că se va pregăti o lege ce va intra în vigoare curând ce face referire la faptul că orice persoană poate deveni executor judecătoresc pe teritoriul țării noastre.

Așadar, conaționalii vor fi executați financiar de non cetățeni români care vor tăia în carne vie.

„Parlamentul României mai pregăteşte o lege a executorului judecătoresc. Conform acestei legi, devin executori judecătoreşti orice persoane din Uniunea Europeană. Orice persoană din Uniunea Europeană sau Elveţia poate deveni executor judecătoresc. Să vedeţi atunci ce dialog vom avea atunci când suntem supuşi unor execuţii judecătoreşti cu aceste persoane care vor tăia în carne vie realmente. Aceste proiecte sunt pregătite de parlamentari români”, a transmis Sorin Roşca Stănescu.

Aceste persoane conduc Guvernul României, politicieni care vând întreaga țară doar pentru o funcție și sume considerabile de bani. Acești oameni aflați în slujba țării dau străinilor bucată cu bucată din România noastră bogată.

Comentarii
  • DIANA SOSOACA PRESEDINTA ROMANIEI!!!!!! DIANA SOSOACA SINGURA PATRIOATA, SALVAREA ROMANIEI!

  • Mai să fie!? A ramas sosul fara kopeici?? Colestivul bezei nu publica nimic daca nu e platit, fie si in puternica valuta rusa, iar de 3 zile nici un articol despre grasana. Din cauza caldurii? Slanina nu prea merge cu canicula. Dar sosocarul , sosocar moare pana se ,,muta” la alti ,,suveranisti”

    Cunoastem specimenele.

  • Mai să fie!? A ramas sosul fara kopeici?? Colestivul bezei nu publica nimic daca nu e platit, fie si in puternica valuta rusa, iar de 3 zile nici un articol despre grasana. Din cauza caldurii? Slanina nu prea merge pe canicula. Dar sosocarul , sosocar moare pana se ,,muta” la alti ,,suveranisti”

    Cunoastem specimenele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *