Prima pagină » Magazin » Pariuri pe Jocurile Olimpice 2024: Ce sporturi oferă mai multă valoare? (P)
Pariuri pe Jocurile Olimpice 2024: Ce sporturi oferă mai multă valoare? (P)

Pariuri pe Jocurile Olimpice 2024: Ce sporturi oferă mai multă valoare? (P)

23 iul. 2024, 11:56,
BZI.ro, în Magazin

Jocurile Olimpice 2024, de la Paris, se apropie cu pași repezi, oferind pasionaților de pariuri sportive o multitudine de oportunități. Cu 32 de sporturi și 329 de evenimente, există nenumărate opțiuni pe care să pariezi.

Totuși, având în vedere varietatea mare, este important să identificăm acele sporturi care oferă mai multă valoare la pariuri în această competiție olimpică.

Sporturi mai puțin cunoscute, valoare mai mare de pariere

La Jocurile Olimpice de vară din 2024, sporturile mai puțin populare și mediatizate pot ascunde adevărate „comori” pentru pariere. Asta deoarece casele de pariuri nu alocă aceleași resurse și expertiză tuturor disciplinelor, concentrându-se în principal pe sporturile consacrate.

Sporturi precum tirul cu arcul, jocurile ecvestre sau polo pe apă sunt rareori în centrul atenției pariorilor de rând. Tocmai de aceea, devine mai ușor să identificăm valoare la aceste discipline, având în vedere că la casele de la pariuri din România aceste discipșine nu sunt chiar populare.

Handbalul și baschetul – sporturi cu potențial

Deși handbalul nu se bucură de aceeași popularitate ca fotbalul, este un sport relativ simplu de înțeles și analizat. Franța domină, de regulă, competiția, dar chiar și așa poți obține cote bune pentru câștigarea medaliei de aur de către francezi. O variantă și mai precaută este să împarți pariul între Franța și Danemarca, singura echipă capabilă să le țină piept.

La baschet, deși SUA pornește ca mare favorită, poți găsi valoare la alte echipe din grupa americanilor. De exemplu, Grecia este posibil să fie subevaluată din cauza dependenței de Giannis Antetokounmpo. Spania nu mai are lotul de altădată, iar Australia este pe un trend descendent. În schimb, Canada arată un potențial foarte bun cu mulți jucători de NBA în componență.

JO Paris 2024 reprezintă, așadar, o oportunitate excelentă pentru pasionații de pariuri sportive

Dincolo de sporturile consacrate, merită să aruncăm o privire și către disciplinele mai puțin populare, acolo unde există șanse mari să găsim valoare ascunsă. De asemenea, chiar și la sporturile favorite precum baschetul sau handbalul, o analiză atentă ne poate dezvălui pariuri cu valoare atractivă.

Important este să ne facem temele și să pariem responsabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *