Prima pagină » Cancan ultimă oră » Paris Hilton s-a logodit chiar de ziua ei! Iată cine este norocosul – VIDEO

Paris Hilton s-a logodit chiar de ziua ei! Iată cine este norocosul – VIDEO

18 feb. 2021, 19:19,
Bianca Rebegea în Cancan ultimă oră

Miercuri, 18 februarie, Paris Hilton și-a anunțat logodna cu omul de afaceri Carter Reum, chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 40 de ani. Moştenitoarea imperiului hotelier cu acelaşi nume s-a logodit după o relație de un an cu actualul ei partener, de care pare extrem de îndrăgostită.

„În timpul anului trecut, coronavirusul a accelerat multe lucruri. Întrucât eram o persoană care călătorea foarte mult, am avut prilejul să stau acasă şi să reevaluez ceea ce este important pentru mine”, a declarat ea pentru revista People.

Paris Hilton s-a născut pe 17 februarie 1981 și pe parcursul vieții s-a bucurat de o popularitate covârșitoare. În adolescență, aceasta a cochetat cu modelismul, colaborând cu agenţia Trump Model Management. Astfel, în anul 2000, starleta americană a apărut în revista Vanity Fair, într-un pictorial realizat de fotograful David LaChapelle.

Pentru escapadele sale nocturne şi stilul de viaţă nonconformist, Paris Hilton a devenit celebră în publicaţiile de tip tabloid la începutul anilor 2000. În plus, popularitatea ei a crescut  atunci când a jucat în serialul de tip reality-show „The Simple Life”, alături de Nicole Richie.

Paris Hilton a mai fost logodită de trei ori

Paris Hilton a mai fost logodită în anii anteriori. În 2018 ea și-a anulat planurile  de nuntă cu Chris Zylka, iar presa americană a readus în atenție faptul că vedeta a mai rupt o logodnă în 2003, cu Jason Shaw, apoi o alta în 2005, cu magnatul grec Paris Latsis.

După ce au ajuns să se cunoască mai bine, noul iubit i-a lăudat „etica şi autenticitatea” lui Paris Hilton. Vestea logodnei a sosit chiar în ziua în care starleta a împlinit 40 de ani.

De-a lungul anilor, imaginea sa a fost nelipsită de pe prima pagină a tabloidelor. Astfel că, în anii 2000, Paris Hilton și-a început cariera în muzică și actorie, dar a cochetat și cu mediul de afaceri. Ea și-a exploatat imaginea de rebelă şi stilul de viaţă nonconformist, dar treptat popularitatea ei a scăzut vertiginos. Cu toate acestea, ea a revenit în forță atunci când a ales să se îndrepte spre cauzele sociale.

Paris Hilton a fost victima unor abuzuri fizice și verbale

În luna septembrie a anului 2020, vedeta a prezentat documentarul „This Is Paris”, un film de aproape două ore, în cadrul căruia a expus o față mai puțin cunoscută a lui Paris Hilton.

Aceasta a mărturisit că în adolescență, la vârsta de 16 ani, a fost internată într-un centru din statul Utah pentru tineri cu probleme, unde a fost victima unor abuzuri verbale şi fizice alături de alţi rezidenţi.

La scurt timp după nefericitele evenimente, ea a depus mărturie în Congresul statului Utah înainte de promulgarea unei legi ce prevede eradicarea abuzurilor din astfel de centre.

Prin intermediul acestei intervenții, Paris Hilton a dorit să se adapteze noilor vremuri şi să profite de o perioadă în care publicul priveşte cu alţi ochi celebrităţi din anii trecuţi, precum Britney Spears şi Lindsay Lohan, fostele sale prietene, care trec la rândul lor printr-un proces de reînnoire a imaginii personale.

Iată ce a declarat Paris Hilton despre logodnicul ei, Carter Reum:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`