Părinții din Gorj care și-au vândut copilul de 6 ani în Germania dau în judecată Protecția Copilului. Iată care este motivul

Părinții din Gorj care și-au vândut copilul de 6 ani în Germania dau în judecată Protecția Copilului. Iată care este motivul

19 mai 2024, 20:20
BZI.ro, în Actualitate

Părinții din Gorj, acuzați că și-ar fi vândut băiatul de 6 ani în Germania, pentru 1.000 euro, își vor toții copiii înapoi. Familia a dat în judecată Protecția Copilului pentru a-i recupera, scrie „Gândul”.

De două săptămâni, de când minorul a fost adus înapoi în țară de la cetățeanul german, el și frații lui,de 3 și 8 ani, sunt în grija unui asistent maternal.

Familia spune că a început renovările în locuință, în speranța că îi vor recupera. Tatăl copiilor a declarat că nu este dispus să-i lase în grija statului, ci vrea ca aceștia să ajungă la fiica sa, care are 21 de ani, este căsătorită și ar avea condiții mai bune de trai pentru minori, însă instanța este cea care va stabili ce se întâmplă în continuare cu micuții.

Cazul a fost făcut public la sfârșitul lunii trecute, când procurorii DIICOT au început o anchetă. Statul român a fost sesizat de autoritățile din Germania că băiețelul a ajuns acolo în circumstanțe neclare.

Mai apoi s-a aflat că familia micuțului l-ar fi vândut unui neamț, iar acesta l-ar fi scos din țară cu acte false. La câteva zile după aflarea adevărului, minorul a fost adusă în România, unde s-a reîntâlnit cu cei doi frați ai săi.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *