Prima pagină » Cancan ultimă oră » Părinții Cleopatrei Stratan au rămas în Republica Moldova. Edward Sanda îngrijorat pentru socrii săi

Părinții Cleopatrei Stratan au rămas în Republica Moldova. Edward Sanda îngrijorat pentru socrii săi

26 feb. 2022, 14:40,
în Cancan ultimă oră

Războiul pornit de Rusia împotriva Ucrainei neliniștește întreaga Europă. Poate cei mai speriați de această situație pe care nimeni nu a crezut-o posibilă sunt oamenii din Republica Moldova. Ei se află cel mai aproape de zona de conflict. Într-un interviu, cântărețul Edward Sanda a dezvăluit că este îngrijorat pentru socrii săi rămași în Republica Moldova, părinții Cleopatrei Stratan.

Edward Sanda este îngrijorat pentru situația socrilor săi, părinții Cleopatrei Stratan

Edward Sanda a declarat că se uita la tv și în presă și nu-i vine să creadă ce se întâmplă. Cântărețul este cu atât mai afectat de războiul pornit de Rusia împotriva Ucrainei, cu cât socrii săi se află foarte aproape de zona de conflict, mai exact în Republica Moldova. El spera ca rușii să nu invadeze și Republica Moldova, însă spune că dacă se va întâmpla asta, este pregătit să-i găzduiască oricând pe socrii lui.

Cleopatra are părinții acolo, toate rudele sunt acolo. Oricum, am înțeles că e stare de alertă în Moldova, că sunt vecini și sper să nu invadeze și Moldova, dar, dacă s-ar întâmpla, îți dai seama că o să vină ai ei aici, o să stea la noi, Doamne ferește, nu vreau să îmi fac scenariul!, a declarat Edward Sanda.

Edward Sanda a mai spus că știe să folosească o armă pentru că tatăl său a fost în armată, însă nu vrea să se gândească la cazul în care ar putea fi pus în această postură. Dacă războiul ar ajunge la noi, cântărețul spune că și-ar lua laptopul, monitoarele și câteva conserve și s-ar adăposti într-un buncăr.

Sute de ucrainieni trec în fiecare oră granițele României

În aceste două zile, la nivel național au tranzitat toate punctele de trecere a frontierei 111.817 persoane, dintre care 52.268 au fost doar pe sensul de intrare. Sunt refugiați din Ucraina care au fugit din calea războiului.

La punctele de trecere a frontierei cu Ucraina au tranzitat 12.220, dintre care 10.624 de ucraineni pe sensul de intrare în România. De asemenea, potrivit autorităților, pe la frontiera cu Moldova au trecut 18.628 de persoane, dintre care 12.055 au intrat în România.

În același timp, în ultimele 24 de ore au intrat în ţară prin Punctul de Frontieră Siret circa 5.000 de ucraineni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *