Prima pagină » Local » Părinții care au lovit un copil și pe bunica acestuia au scăpat de arest! Anchetatorii au hotărât ca ambii să fie cercetați în stare de libertate

Părinții care au lovit un copil și pe bunica acestuia au scăpat de arest! Anchetatorii au hotărât ca ambii să fie cercetați în stare de libertate

03 sept. 2021, 02:00,
Lucian SAVA, în Local

Părinții care au fost reținuți miercuri, pentru 24 de ore, după ce au agresat un copil, vor fi cercetați în stare de libertate. Anchetatorii au decis să nu îi mai țină în spatele gratiilor. Toată povestea a început după ce cei doi soți s-au gândit să-i dea o lecție copilului care a îndrăznit să se certe cu minorul lor

Cei doi părinți care au lovit un copil și pe bunica acestuia au ieșit din spatele gratiilor. Anchetatorii ieșeni au decis să-i cerceteze în stare de libertate. Andreea și Vlad Gheorghiu se aflau luni după-amiază în zona Cantemir. Povestea pare ireală. Copilul în vârstă de 8 ani pe care cei doi l-au agresat se juca în parc cu mai mulți copii de vârste apropiate. La un moment dat s-ar fi certat cu minorul soților Gheorghiu. Fără să stea pe gânduri, părinții copilului „supărat” s-au gândit să-i dea o lecție băiețelului de 8 ani. Astfel, l-ar fi lovit pe băiat și pe bunica lui până când aceștia au reușit să ajungă în scara blocului unde locuiau. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. La fața locului au ajuns polițiștii, dar și un echipaj medical.

„La data de 30 august am fost sesizați despre un conflict iscat între mai multe persoane, produs pe raza municipiului Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un minor și o femeie în vârstă de 52 de ani ar fi fost agresați fizic de două persoane. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cele două persoane bănuite de comiterea infracțiunii au fost reținute pentru 24 de ore, iar mai apoi au fost lăsate în libertate. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Copilul a fost transportat la spital după loviturile încasate

Micuțul a fost preluat de o ambulanță și dus la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Sfânta Maria din Iași.

„Copilul în vârstă de 8 ani a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului pentru Copii duminică după-amiază, 30 august 2021, după o agresiune fizică. Acesta prezenta mai multe contuzii minore, iar după investigații a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie, pentru alte investigații mai amănunțite la cap. Nu a necesitat internare. Din nefericire, în aceeași zi ne-am confruntat cu o situație asemănătoare. Un alt copil în vârstă de 11 ani a ajuns la noi în urma unei agresiuni fizice. Acesta a fost bătut de mama unui alt copil. Niciunul nu a fost lovit grav”, a declarat Alina Belu, managerul Spitalului Pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași.

Ciudat este faptul că în ultima perioadă astfel de cazuri au fost întâlnite destul de des la Iași. În urmă cu câteva zile, un tânăr a fost arestat după ce a agresat un copil după ce l-a luat în mașină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *