Prima pagină » Eveniment-Social » Părinții adolescenților ieșeni sunt învățați cum să treacă peste problemele cu care se confruntă copiii lor, în cadrul unui eveniment găzduit de Colegiul Național „Vasile Alecsandri” Iași – FOTO

Părinții adolescenților ieșeni sunt învățați cum să treacă peste problemele cu care se confruntă copiii lor, în cadrul unui eveniment găzduit de Colegiul Național „Vasile Alecsandri” Iași – FOTO

07 nov. 2023, 02:00,
Ștefana Șovea în Eveniment-Social

Joi, 16 noiembrie 2023, începând cu ora 17.30, în sala de festivități a Colegiului Național „Vasile Alecsandri” Iași are loc evenimentul „Față în față cu (pre)adolescența”, unde sunt invitați părinții adolescenților de pretutindeni

Experți din diferite domenii de activitate vor susține discuții interactive în panel despre relația cu adolescentul, echilibrul personal și în relația cu adolescentul, nevoile și așteptările adolescentului, criza de identitate, comportamentele problematice, sănătatea emoțională a adolescentului, setarea de limite și modele sănătoase.

Eveniment găzduit de Colegiul Național „Vasile Alecsandri” Iași

o poză cu Anca Hardulea

Pot participa atât părinții elevilor Colegiului Național „Vasile Alecsandri” cât și restul părinților

În cadrul evenimentului „Față în față cu (pre)adolescența” pot participa atât părinții elevilor Colegiului Național „Vasile Alecsandri”, cât și restul. Experți din diferite domenii de activitate vor susține discuții interactive în panel despre relația cu adolescentul, sănătatea emoțională a adolescentului și multe altele.

„Pe problematica generală a adolescenților intenționăm pe 16 noiembrie să facem o întâlnire cu părinții și este o întâlnire la care participă nu doar părinții elevilor Colegiului Național «Vasile Alecsandri» Iași, ci este o invitație către toți părinții, în funcție de capacitatea sălii de festivități. Va fi o întâlnire sub forma unui panel, cu profesioniști din diferite domenii de activitate, și este necesară înscrierea într-un formular”, a transmis Anca Hardulea, prof. consilier școlar, director Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Iași.

Specialiști din diferite domenii vor fi prezenți în cadrul evenimentului

o poză cu o mamă și o fiică

Evenimentul găzduit de Colegiul Național „Vasile Alecsandri” Iași este gratuit și este adresat tuturor părinților

Vor fi alături, în cadrul acestui eveniment, dr. Marcel-Alexandru Găină, medic specialist psihiatrie – Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași, Eugenia Erhan, psiholog clinician autonom, Florentina Ciornea, asistent social principal – Unitatea de Primiri Urgențe, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” Iași, Mihaela Ionescu, profesor de matematică, director Colegiul Național „Vasile Alecsandri” Iași, Anca Hardulea, prof. consilier școlar, director Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Iași, și Cristina Vameșu, psiholog principal, formator și supervizor în psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, prof. consilier școlar CJRAE, Colegiul Național „Vasile Alecsandri” Iași.

Evenimentul găzduit de Colegiul Național „Vasile Alecsandri” Iași este gratuit și este adresat tuturor părinților care doresc să se pregătească pentru etapa adolescenței, indiferent de vârsta copilului sau școala în care acesta învață. Vor primi explicații și exemple, strategii și instrumente de gestionare a relației cu adolescentul și vor avea ocazia de a reflecta asupra propriilor decizii de parenting.

În vederea participării, părinții interesați se pot înscrie prin completarea formularului https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScuwtDuTUw1gP89Pi3HiNmMYcU5L_WMtp-rGyME2z7VKx6UXA/viewform.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`