Prima pagină » National » Părintele Zenovie Grigore este infectat cu coronavirus. Acesta susținea că vaccinații vor deveni „zombie”

Părintele Zenovie Grigore este infectat cu coronavirus. Acesta susținea că vaccinații vor deveni „zombie”

25 ian. 2022, 14:49,
în National

Părintele Zenovie Grigore, stareţul de la Mănăstirea Nechit din judeţul Neamţ, este bolnav de coronavirus. Anul trecut, acesta susținea că cei vaccinaţi anti-COVID se vor umple de solzi. În acest moment, starea sa este stabilă. Enoriașii sunt ținuți la curent cu privire la starea de sănătate a preotului

Într-o predică de la biserică,  preotul îi îndemna pe credincioși să nu se vaccineze, deoarece se vor umple de solzi și se vor îmbolnăvi de cancer, iar din rănile de pe corp le va curge „lichid”.

Părintele Zenovie Grigore, bolnav de coronavirus

Pe rețelele de socializare, enorașii sunt ținuți la curent cu privire la starea de sănătate a părintelui. În acest moment, starea sa este stabilă, iar el se află înafara oricărui pericol. Credincioșii sunt rugați în continuare să se roage pentru starea de bine a acestuia.

„Doamne-ajută tuturor! Întrucât circulă multe zvonuri despre starea de sănătate a părintelui stareț Arhimandrit Zenovie, ținem să vă anunțăm că starea părintelui este stabilă și spre revenire. În momentul de față rugăciunile tuturor contează mai mult decât orice. Nădăjduim în mila lui Dumnezeu că părintele se va reface complet”, se arată în postarea de marţi, făcută pe o reţea de socializare.

Preotul susținea că vaccinații se vor umple de solzi și răni

În timpul unei slujbe, Părintele Zenovie, stareţul Mănăstirii Nechit din judeţul Neamţ,  i-a îndemnat pe credincioși să se ferească de vaccin, pentru că oamenii care se vaccinează vor deveni „zombie”. În discursul său, el susținea că pielea vaccinaților se va umple de solzi, ca la pești, fără nici o explicație.

„După vaccinare, o perioadă mică de timp, şi în combinaţie cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la peşti. Nu va exista nicio explicaţie cu privire la originea acestei noi boli mortale, a noii epidemii, care va afecta şi sistemul imunitar.

Nu există un nume pentru această boală, oamenii se vor umple de solzi şi cancere de sânge care vor fi transmise către întregul corp uman.Corpul se va umple cu răni din care va curge lichid, va fi înfricoşătoare această boală”, spunea părintele Zenovie în predica de la slujbă, anul trecut.

Se pare că, în ciuda acestei predici controversate, părintele Mănăstirii din Neamț ar fi vaccinat.

Arhiepiscolul Tomisului, declarații controversate despre vaccin

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul (IPS) Teodosie, face noi declaraţii controversate despre vaccinul împotriva COVID-19, afirmând că nu ar exista nişte prospecte precise şi o asumare a producătorilor acestor vaccinuri. El consideră că în această perioadă „medicina nu mai are logică”

„Nici medicul nu îţi poate tălmăci cât este de precis, cât este de folositor, nici ei pentru că, dacă producătorii vaccinului nu şi-l asumă, toţi care se vaccinează dau o semnătură prin care şi-l asumă, dar şi-l asumă orbeşte şi atunci cine ne orbeşte pe noi? Satana ne orbeşte. De aceea, mulţi spun că este pecetea datorită modului cum este tratat acest vaccin, ca o obligaţie, o normă de vaccinare. Trebuie ca oamenii să aibă discernământ, să fie în cunoştinţă de cauză şi atunci nu ştim nici dacă este pecetea, nici dacă este pecetea. Oricum, nu e pecetea lui Antihrist, că Antihrist nu a venit”, a transmis Arhiepiscopul Tomisului.

În luna decembrie, ÎPS Teodosie și-a exprimat opinia în legătură cu introducerea certificatului verde la intrarea în biserici.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024