Prima pagină » Eveniment-Social » Părintele Dan Damaschin organizează festivalul „Pro-Inimo-Copilărie de poveste-Pentru Viață”, dedicat copiilor. Intrarea este liberă
Părintele Dan Damaschin organizează festivalul „Pro-Inimo-Copilărie de poveste-Pentru Viață”, dedicat copiilor. Intrarea este liberă

Părintele Dan Damaschin organizează festivalul „Pro-Inimo-Copilărie de poveste-Pentru Viață”, dedicat copiilor. Intrarea este liberă

21 mai 2024, 02:00,
Ștefana Șovea, în Eveniment-Social

În perioada 1-2 iunie 2024, părintele Dan Damaschin organizează evenimentul caritabil „Pro-Inimo-Copilărie de poveste-Pentru Viață”. Este vorba despre un festival dedicat copilăriei și bucuriei de a fi copil.

Festivalul dedicat copiilor, „Pro-Inimo-Copilărie de poveste-Pentru Viață”, are loc pe Stadionul USV Iași

În zilele de 1 și 2 iunie 2024, între orele 16:00 și 22:00, pe Stadionul USV Iași Agronomie, are loc festivalul „Pro-Inimo-Copilărie de poveste-Pentru Viață”, organizat de părintele Dan Damaschin.

„Am pregătit un eveniment răsunător pentru cele mai pure și frumoase suflete, copilașii noștri dragi, plini de lumină și căldură, care dau sens vieții noastre. Vorbim despre cel mai așteptat festival pentru cei mici – «PRO-INIMO- COPILĂRIE DE POVESTE-PENTRU VIAȚĂ», frățiorul mai mic al marelui eveniment INIMO, un festival dedicat în mod absolut copilăriei și bucuriei de a fi copil. În perioada 1-2 iunie, între orele 16:00 și 22:00, pe Stadionul USV Iași Agronomie, deschidem larg brațele pentru a-i îmbrățișa pe cei mai voioși și jucăuși copii de pretutindeni. Se anunță 2 zile pline de distracție pe cinste, mâncăruri delicioase, povești nemaivăzute și nemaiauzite, momente de neuitat, pe care le încununăm cu fapte bune”, se arată pe pagina de Facebook a părintelui Dan Damaschin.

Intrarea la festival este liberă

Pe cei mici îi vor distra trupele Coloricii și Zbant Party, dar vor fi prezenți și Geto-Dacii din Moldova, Urșii de la Comănești-Șipoteni, NOi Și VECHi. Vor fi prezenți și mulți alți artiști de muzică populară.

„Un weekend în care ne vom asigura că toți copiii vor avea zâmbetul întipărit pe chip. Probabil că,  vă întrebați deja cine ne vor încânta în aceste zile? Ei bine, vom călători pe tărâmul tuturor posibilităților alături de trupele pentru copii: Coloricii și Zbant Party, unde vom lăsa joaca să-și intre în drepturi, iar cei curioși, dar și iubitori de istorie și tradiții demult uitate, vor fi întâmpinați de cei mai vestiți: GETO-DACII DIN MOLDOVA, URȘII DE LA COMĂNEȘTI-ȘIPOTENI, NOi Și VECHi, dar vor fi și mulți alți artiști de muzică populară de seamă, care vor încânta părinții și copiii deopotrivă, cu cântece de joc și voie bună și multe alte surprize pe care le vom scoate pe rând din desaga fără de sfârșit a Echipei Vieții. Și după atât de multă voie bună, mâncare și joacă, ar fi păcat să nu facem și o donație pentru cei mai puțin norocoși ca noi, pentru care fiecare zi e o nouă provocare pentru a putea supraviețui”, se mai arată pe pagina de Facebook a părintelui Dan Damaschin.

Intrarea la festival este liberă, iar doritorii pot face o donație pentru a ajuta copilașii din cadrul Asociației Glasul Vieții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *