Prima pagină » Local » Părintele Dan Damaschin face un apel umanitar curajos! Cere un milion de euro pentru „Veronica”. Iată ce ar urma să se întâmple cu banii – FOTO

Părintele Dan Damaschin face un apel umanitar curajos! Cere un milion de euro pentru „Veronica”. Iată ce ar urma să se întâmple cu banii – FOTO

30 oct. 2023, 02:00,
Ștefana Șovea, în Local

Părintele Damaschin deschide primul spital social din Iași! Lucrările sunt în toi, iar acesta își propune să deschidă ușile clinicii până la finalul acestui an

Investițiile sunt foarte mari, iar părintele cunoscut pentru faptele bune pe care le face ne cere ajutorul. Are nevoie urgent de suma de 1.100.000 de euro pentru a putea amenaja și dota clinica.

Primul spital social din Iași a prins contur

o poză cu părintele Dan Damaschin

Cere un milion de euro pentru clinica „Veronica”

Părintele Dan Damaschin a cumpărat din ajutorul donațiilor Hotelul Tudor Palace, deținut, în trecut, de afaceristul Ciprian Hulub, iar în prezent a prins contur și devine primul spital social din Iași. Părintele își dorește să ofere servicii medicale gratuite tuturor oamenilor nevoiași care nu sunt asigurați și nu se pot îngriji.

„Puțin a mai rămas din multele ce trebuiau făcute. Exteriorul e ca și gata. Grilajul de la scara exterioară se va monta zilele viitoare și cam atât. Poate mai punem aici și refacerea trotuarului cu borduri și ceva pavele. Liftul mai trebuie cumparat și el, dar nu știu dacă să-l trec la exterior sau la interioare. În clădire mai avem nevoie de uși, mobilier, pardoseală, montat tavanul, obiectele sanitare, termice și electrice. Că tot vorbim de electrice, postul de transformare pentru cei 300 de kilowați necesari RMN-ului și CT-ului, va scoate sufletul din noi, dar trebuie și acela făcut cu o grămadă de bani”, a transmis părintele Dan Damaschin.

Părintele Dan Damaschin face un apel umanitar curajos

o poză cu clinica Veronica

Primul spital social din Iași „Veronica”, se construiește datorită părintelui Dan Damaschin și a oamenilor cu suflet mare care fac donații către Asociația Glasul Vieții

Primul spital social din Iași, „Veronica”, se construiește datorită părintelui Dan Damaschin și oamenilor cu suflet mare care fac donații către Asociația Glasul Vieții. Părintele are nevoie urgent de suma de 1.100.000 de euro pentru amenajarea și dotarea clinicii. 400.000 de euro sunt pentru amenajare și 700.000 de euro pentru dotare. Acești bani trebuie dați firmelor cu care părintele colaborează până la finalul acestui an.

„Și uite că am ajuns și la RMN și CT, iar aici chiar avem o mare încercare, pentru că până la sfârșit de an trebuie dați toți banii. Care este nevoia urgență, așadar? 400.000 pentru amenajare și 700.000 pentru dotare. De euro. E mult? În comparație cu ce? Cu miile de vieți de mame și de prunci nevinovați ce vor putea fi salvate?”, adaugă părintele Dan Damaschin.

Comentarii
  • Și cine sunt îngrijiți la acest spital, asistații sociali? Sunt angajat, mă trezesc la 5 dimineața să plec la muncă și când sunt bolnav scot din buzunar bani pentru medicamente și consultații. Cu bilet de trimitere te programează peste 4 luni când îți trece boala. Asistații sociali se trezesc la prânz, au hrana asigurată de la cantina socială și toată ziua își mută fundul de pe o banca pe alta prin parcuri și circiumi, trăiesc si se hrănesc de pe munca mea și a altor angajați. Puneti-i la muncă și veți vedea că toți sunt bolnavi atunci.Acum au acces gratuit la spital.

  • Duamna Stolerenco

    Acest domn pare un șarlatan ?!

  • Nu mai ajutati puturosii!!! Parintele acesta este hipofrenic! La munca!

  • Ce-i cu popalaul asta nespalat?.A terminat cu kurvele si acum se orienteaza catre puturosi?.

  • Ce-i cu popalaul asta nespalat?.A terminat cu kurvele si acum se orienteaza catre puturosi?.

  • Mai bine facea un centru de reeducare! Acum toate panaramele ramase gravide (ca altceva nu stiu decat sa desfaca picioarele) au si spital moca!

  • Am impresia ca aistai un mare șarlatan!

  • De unde au șomerii bani sa cumpere țigări?

  • Damaschin e un kin!!!

  • Ion Patruped, ex-milionar din Pașcani

    1.ooo.ooo euro? Doar atât? Dacă venea ieri aveam exact această sumă dar azi am mai cumpărat câte ceva, gen un
    tv 16 K Ultra HD diagonală 256cm pt living room și un tv 8K UltraHd pt nevastă in bucătarie, diagonală 281 cm…și s-au dus toți banii de a trebuit să mă imprumut de la o rudă cu 100 de euro până la salar.

    Ce e 1 milion de euro in ziua de azi…acum il ai, acum nu-l mai ai…1 milion de euro se cheltuie rapid in 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *