Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Părintele Calistrat Chifan a revenit din pelerinajul în Grecia. Împărtășește impresii din călătoria duhovnicească la BZI LIVE – FOTO

LIVE VIDEO – Părintele Calistrat Chifan a revenit din pelerinajul în Grecia. Împărtășește impresii din călătoria duhovnicească la BZI LIVE – FOTO

29 mai 2024, 15:00, 1 ,
în BZI LIVE

Joi, 30 mai 2024, de la ora 12:30, în studioul BZI LIVE va fi prezent părintele Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași. Îndrăgitul duhovnic a revenit de curând din pelerinajul în Grecia unde a vizitat toți sfinții noștri dragi. În cadrul emisiunii va povesti cum a fost circuitul urmat în călătoria duhovnicească.

De asemenea, părintele va povesti cum trebuie să ne pregătim pentru un pelerinaj și cu ce emoție trebuie să pornim într-o astfel de călătorie.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`