Părinte revoltat de ceea ce se întâmplă la Grădinița „Iris” din Iași! „Animalele merg nestingherite pe masă când mănâncă micuții!” – GALERIE FOTO/VIDEO

23 nov. 2022, 02:00 _____ Vizualizări
Denisa Pintilie, în Titlurile zilei

Un părinte revoltat de ceea ce se întâmplă la Grădinița „Iris” din Iași susține faptul că sunt pisici atât în curtea unității, cât și în incinta acesteia, ce stau în preajma copiilor, care lasă păr și pot transmite diferite boli. Asistenta medicală este cea care postează frecvent poze și videoclipuri pe pagina de Facebook, cu aceste animale de companie, văzute în grădiniță. Directoarea neagă total afirmațiile, spunând că va face o anchetă în acest sens

Un părinte a povestit că la grădinița particulară „Iris”, situată în zona Podu Roș – Cantemir, strada Aleea Rozelor, nr. 27, din Iași, sunt ținute în preajma copiilor mai multe pisici, atât în grădiniță, cât și în curtea acesteia. Asistenta medicală, Mihaela Dragomir, postează foarte des poze și videoclipuri cu pisicile, într-un grup de animale de companie. În postările acesteia se poate observa cum pisicile sunt în interiorul grădiniței, alături de copii și chiar în cabinetul medical al asistentei.

asistenta medicala Mihaela Dragomir

Asistenta medicală de la grădinița IRIS din Iași, pe numele ei, Mihaela Dragomir este cea care iubește foarte mult pisicile

Pisici la Grădinița „Iris” din Iași, printre copiii ce stau la masă

pisica gri cu alb

Acestea transmit boli, sunt pisici stradale, bolnave”, declară părintele care dorește șă-și păstreze anonimatul

Asistenta medicală de la Grădinița „Iris” din Iași, Mihaela Dragomir, este cea care iubește foarte mult pisicile, ajungând să aibă mai mare grijă de ele decât de copii, după spusele unui părinte ce s-a revoltat în urma vizionării videoclipurilor postate de asistentă.

„Animalele merg nestingherite pe masă când mănâncă micuții! Asistenta a băgat pisicile în grădiniță. Nu e permis așa ceva. Apar pisicile atât în interiorul grădiniței, cât și în curtea acesteia. Niciun părinte nu plătește la o grădiniță particulară ca să se aducă pisici. Acestea transmit boli, sunt pisici stradale, bolnave”, declară un părinte ce dorește să-și păstreze anonimatul.

Părinții nu știu de existența acestor animale de companie în grădiniță pentru că, la sosirea copiilor, aceștia sunt preluați de un angajat al unității de învățământ. Părinții nu intră în grădiniță, dar, din păcate, pisicile au acces.

Asistenta vine la grădiniță pentru a avea grijă de animale. O pisică, ce apare într-un filmuleț făcut de Mihaela Dragomir, sare de pe o masă din cabinetul medical al asistentei, după spusele părintelui revoltat.

„Trebuie să fii conștientă… Ca asistentă, să pui asemenea postări din grădiniță… Copiii mănâncă acolo! Toată cei care au copii își doresc ca aceștia să fie în siguranță. Cum să fie păr de la pisică peste tot?! În plus, pisica transmite tot felul de bacterii”, mai adaugă părintele.

 doua pisici, una care mananca si cealalta priveste spre camera

Fiind contactată de reporterii BZI, directoarea grădiniței Iris Iași, Alina Nicoleta Bursuc neagă total cele prezentate, spunând că va face o anchetă

Directoarea unității de învățământ neagă cele prezentate

 cusca

Mai mult decât atât, o postare a asistentei pe pagina de Facebook făcea referire la dispariția a două pisici care se aflau sub tratament

Fiind contactată de reporterii BZI, directoarea Grădiniței „Iris” Iași, Alina Nicoleta Bursuc, neagă total cele prezentate, spunând că va face o anchetă.

„Am să fac o anchetă și am să vă pot răspunde oficial, dacă este nevoie, în legătură cu această problemă”, menționează Alina Nicoleta Bursuc.

Mai mult decât atât, o postare de-a asistentei de pe pagina de Facebook făcea referire la dispariția a două pisici care se aflau sub tratament. Aceasta cerea insistent să fie aduse pisicile, menționând, totodată, prin mai multe postări că va face plângeri la poliție. Aceasta cerea oamenilor să o ajute, dacă au camere de supraveghere pe mașinile personale, pentru a putea găsi persoana ce a furat animalele.

„Practic vii la grădiniță să faci anchetă, plângere la poliție, să te ocupi de pisici, mai puțin de copii”, adaugă părintele.

Părintele revoltat de ceea ce se întâmplă la Grădinița „Iris” spune că a făcut plângere la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Iași și la Inspectoratul Școlar Județean Iași. Urmează să facă o solicitare și la Ministerul Sănătății și să vorbească cu directorul general al DSP, urmând ca cei de la Direcția de Sănătate Publică să meargă în control la Grădinița „Iris” din Iași.

Comentarii
  • Medicul de garda

    Muta-ti copilul de la acea grădinița!nu faci tu legile acolo!Voi părinții,aveți impresia că aveți cam multe drepturi..Hai, ia-l!!!!

  • @Medicul de garda pai are in pzd ma-tii ca de aia plateste! sa tii un copil la cresa sau la gradinita poate ajunge sa coste cat un salar minim pe economie, nu oricine isi permite! la un program extralung până la ora 19.00, factura la cresa sau gradinita poate ajunge si la 1400-1500 lei pe luna + nu stiu cati lei / zi pentru micul dejun, gustare de fructe, prânz, gustare și cina.

  • Mda.. pisicile sunt o problema :)))))) mușcă

  • Mhuie pentru părinte…se observa ce de prosta /prost ești frustratule

  • Felicitari asistentei care ingrijeste niste fiinte nevinovate. Iar parintii sa nu isi mai tina copiii sub „clopotul de sticla” ca vor fi mult mai sanatosi.

  • Părinte ipohondru

    Copilul meu a fost la Iris și am fost foarte mulțumiți de grădiniță, inclusiv doamna asistenta își îndeplinește sarcinile foarte bine cu copiii. Erau și atunci vreo doua pisici în curte dar nimeni nu avea nici o problema cu ele, mai ales ca în grădiniță era mereu curat și copiii bine îngrijiți. Părintele anonim este un imbecil josnic care da anonime și ar fi minunat dacă si-ar lua plodul molau și i-ar face home schooling, sa-l păzească de microbi, deși imbecilitatea sigur ii va fi moștenită de către borac.

  • Săracele animale nevinovate care se bucurau de un acoperiș și ceva mancare. Când vezi ce progenituri aduc unii prin grădinițe de bombardieri și pițipoance , cu viitor „strălucit”, as alege oricând o pisica sau un câine în loc.

  • Adica directoarea nu stie ce se intampla in gradinita ei? Nu stie ca sunt pisici acolo? Toata lumea care e prinsa in flagrant, face anchete; pana atunci doarme.

  • Pt părintele oligofren

    Mai prostane, asistenta își face treaba. Ce înseamnă că n-are ” grija de micuti”, ar trebui sa-ti șteargă cacaciosul la cur? Pleacă în alta parte, ca nu te tine nici dracu. Am băiatul acolo și n-am nici o problema cu pisica din curte, nu deranjează pe nimeni. De ce nu te-ai dus la directoare în loc sa mergi direct la ziar, scuipat pe perete ce ești?

  • Vad niste pisici care sunt hranite si nu sunt lasate sa moara pe strazi de foame. Folositi niste titluri pompoase pentru a prezenta o banalitate. Mi se pare o stire falsa, care vrea doar sa atraga prin cuvinte mari si fara dovezi.
    De se promoveaza minciuna si rautatea unor oameni?

  • bre parintilor adulti, invatati-va copchiii cu animale, caini, pisici , sa le ingrijeasca , sa aiba responsabilitati ………………….. ii cresteti ca pe niste handicapati !

  • parinti handicapati ……copchii la fel ……………..

  • Nu știe ca sunt pisici în grădiniță pentru ca NU sunt în interiorul grădiniței.
    Interesant cum sta „”părintele” și urmărește postările d-rei asistente, inclusiv pe diferite grupuri. Ori este cineva care are o problema personala cu dra aistenta, ori vreun sulau/ pitipoanca cu careva obsesii de socolist psihopat.

  • Oana Petronela Rugina

    Ca jurnalist mă rog,mult spus jurnalist, te apuci de scris un articol fără să mai verifici din alte surse,doar că a venit una la ziar care nu suporta pe asistenta ,și care nici nu lucrează acolo.
    De ce nu sunt dovezi cu pisicile pe masă ci când mănâncă lang gard?
    Apropos știți ca sunt sterilizate o parte din ele,alea care au putut fi sterilizate fix ca să nu fie mai multe.

  • bre parinti handicapati ,

  • Bravo, Mihaela, esti o femeie deosebita prin ceea ce faci.

  • Părerea mea este că singurele animale jegoase , perverse și periculoase sunt oamenii !

  • Asta se întâmpla de când părinții nu au voie in grădinița , nu știi ce se întâmpla acolo

  • Bravo, Mihaela!

  • gradinita e de laudat , ca face si educatie , ii invata pe copii ce inseamna respectul pentru alte fiinte , ce e aia responsabilitate , grija , atentie etc.

  • Luați-va o pisica!

    Pisicile au fost dintotdeauna o modalitate excelenta pentru a reduce stresul, anxietatea și alte afecțiuni.
    Faptul ca pisicile acestea ar putea fi periculoase pentru copii, este un mit.
    Exista totuși, o bariera de specie…
    In țările civilizate, unele dintre cele mai mari instituții (inclusiv spitale, Grădinițe) folosesc terapia cu pisicile, atât pentru bunăstarea emoțională a copiilor/adulților, cât și pentru autism, anxietate
    Atât timp cât un copil este educat sa se bucure de aceste ființe mici, iar părinții transmit pozitivitate si in acest sens, un copil se dezvolta sănătos… atât fizic, cat si psihic și emoțional. Apropierea de animale nu face niciun rău copiilor! Ar trebui sa fie încurajată, No matter what!

  • Asta e un parinte frustrat si cu handicap grav. Asa va ajunge si copilul lui. Auzi, „pisici stradale bolnave”! Bolnav esti tu, mâncător de rahat cu pretentii de parinte!!

  • Sa va Dau Mu***ie La Toti

    Sa va tinetii cotoii rapanosi acasa nu in institutii , mai ales unde sunt copii vulnerabili.
    Va dati mari iubitori de animale dar numai pe facebook.

  • Mai, parinte grijuliu, ce faci atata scandal pt o pisica? ” pisici stradale bolnave” spui? Bolnav esti tu si asa o sa ajunga si copilul tau, cu handicap emotional grav! Esti un mare sclifosit cu pretentii care nici macar nu stie sa-si educe copilul! Asa exemplu ii dai, fugi la un ziar de 2 parale si tipi ca un isteric?

  • Părintele revoltat

    Să îmi bag plua în pisicile voastre , pișamaș pe farfuriile voastre zdrențelor! Dăvă dreacu de lăchiți

  • pt Parintele revoltat……………………. nici nu ar trebui sa iti primeasca copchilu in asa gradinita.

    Astfel de gradinite ar trebui sa isi selecteze copii din ce familii provin, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  • Bravo grădiniței!

    În primul rand, pisicile stau afara, nu în grădiniță și o spun în cunoștință de cauză că merg zilnic acolo cu copiii.
    Plângerea nu vine de la un părinte, ci de la o libarca împuțită care are ceva de împărțit cu gradinita. Când mai aduceți postaci, găsiți unii care nu sunt analfabeți, am impresia ca mai mult de o punga cu semințe și o bere la pet, nu va mai permiteți sa oferiti pe comentariu, la ce handicapați mintal vezi pe aici comentând împotriva grădiniței.

  • Sunt camere de luat vederi în gradinita

    În grădiniță sunt camere la care au acces toți părinții printr-un PIN pe care îl primesc când înscriu copilul. Cine vrea, poate sta câteva zile calare pe ecran ca să vadă dacă intr-adevar pisicile umbla printre farfuriile micuților. După tot timpul pierdut, după ce sigur n-a văzut nimic, sa-l caute pe mancatorul de cacat și sa-i tragă un picior în bot pentru zâzanie și discreditarea unei instituții de invatamant care chiar își face treaba.
    Mihaela chiar este o persoana deosebita și copiii o îndrăgesc.

  • Părinte nerevoltat

    Doamna asistenta este un om care își face treaba foarte bine, este drăguță cu copiii și consider ca-i învață ceva in plus prin faptul ca-i învață să fie buni cu animalele. Am întrebat copilul și mi-a spus ca niciodată nu a văzut ceea ce se descrie în articol.

  • Eu cunosc situatia multor pisici din zona pentru ca sunt una dintre persoanele care mai au grija de ele (cu mancarea, cu vaccinarile, cu deparazitari, cu sterilizarile).
    Cea tarcata e sterilizata, vaccinata anual (ultimul vaccin a fost facut la sfarsitul lui octomberie), depaerazitata.
    Cea alb-negru e vaccinata (septembtrie/octombrie), deparazitata, era programata saptamana trecuta la sterilizare unde nu a mai ajuns pentru ca a fost furata intre timp.
    Exista carnete de sanatate pentru aceste pisici care pot atesta acest lucru.
    Fotografiile cu cea gri sunt de la medicul veterinar.

    Noi incercam sa le ajutam pe toate atat cat putem si in acelasi timp sa oferim un mediu mai sigur pentru toata lumea.
    Este un articol nascut din goana dupa „senzational” din pacate nu foarte bine documentat, fara macar a cere punctul de vedere al persoanelor pe care le implica/acuza.

  • Un părinte al cărui copil creste in ura și scandal.. vai de capul acestui ,, părinte“ câta frustrare poate duce, ce sa mai menționam de copilașul respectiv. Sa educam copiii cu blândețe și compasiune!

  • Părintele nerezolvat

    Eu am văzut pisica în farfuria la copilulu me tocmai săpase o groă în pireu și sa așezat să se cace cîn duamna a țipat la copil să lase pisica în liniste celelalte mîțe au sărit de prin oale sau cățărat pe draperie și au sărit în acvariul cu pești !, copilașul meu este acum stresat și nu mai poate servi masa la grădi , eu am văzut toată povestea iar acum de nervi mam dus la un salin de masaj

  • În tara în care ții partea pedofil ului care îți f.. e copilul, preotului/călugărului care îți f.. e o scatoalca pentru… ca a visat urat, cadrului didactic care ii f.. e sănătatea emoțională copilului tău și nu în ultimul rand…. STATULUI, care te foote în toate găurile, sistematic, în fiecare secunda a vieții tale, vrem sa avem pretenția, totuși, la o normalitate!? Cum e posibil sa fie pus la zid un părinte care își apară sănătatea copilului?
    Aici nu vorbim de o pisica extrem de îngrijită, care nu iese afara, care e vaccinata/deparazitata/periata, etc, ci vorbim de altceva!
    Ca asistenta iubește pisicile, bravo ei, dar nu la locul de munca!
    P. S. Am pisică (luata de pe strada) în casa de 4 ani, dar NU PUN ÎN PERCOL VIATA ALTORA!!!

  • Mihaela, te sustinem

    Dar de unde stie pulicelul ala ca ala este cabinetul asistentei, cand accesul parintilor este interzis in gradinita, dupa cum spune chiar el?? Sau cum stim noi ca imaginea este din gradinita Iris? In rest, vad pisici in parc. Cu siguranta este un pulifici de sex masulin sau feminin care are ceva cu fata si inceraca sa-i faca zile fripte, dupa ce a urmarit-o pe retele de socializare. Mihaela sa faca o plangere la Politie, desi sigur ca ala nu-i mai mult decat un paduche scarbos dar inofensiv si invizibil pentru toata lumea.

  • Stăteam în grădiniţă, liniştită cu copilul în braţe când deodată o pisică m-a pocnit de l-am scăpat pe bebe jos… În două, trei secunde mi-a sfâşiat rochia. Nu am putut să reacţionez. Apoi, s-a suit pe coapsele mele dezgolite şi în timp ce mă strângea tare de sâni cu lăbuţele, mi-a zis: „Eu sunt motanul Săndel şi fac legea în grădiniţa asta!”
    Nu îmi venea să cred, pur şi simplu. Am încercat să vorbesc cu domnul motan, la care el: „Ce pâs-pâs, tu-ţi naţia mă-tii! Vii de atâta timp aici cu copchilul şi nu ne-ai adus niciodată ceva de mâncare.”
    Apoi mi-a mai dat o labă peste ochi, m-a scuipat şi mi-a zgâriat şi bluza.
    Am depus plângere la Secţia 3 la care am ataşat fotografiile necesare pentru aviz medical INM. Ar fi de mare ajutor dacă şi celelalte doamne mame abuzate de acest pisoi sau de celelalte feline din grădiniţă ar depune plângere. Menţionez că felina care s-a autoidentificat ca „motanul Săndel” era tărcat şi avea o lăbuţă neagră complet.

  • Copii invata de la animale bunatatea, iar de la oameni rautatea.

  • pentru astia iubitori de pisici! sobolanii de la parterele si demisolurile de bloc sunt unu peste altul si noi sa le dam Whiskas? tu-s rasa ma-tii de matza! am si eu la tzara niste matze, tot asteapta sa le dai de mancare cand soarecii isi fac de cap prin casa, sura, gradina, coser, s.a. esti matza du-te de prinde porumbei, sobolani, s.a. tot asteapta pomanageala de la oameni. fii felina, ca esti o felina la urma urmei, nu un caine! cainele e prost, dar nici ala cand ii foame, cauta pe la tomberoane si se ghideaza mereu dupa miros si isi gaseste in cele din urma niste oase sau paine prin boscheti aruncati.

  • Doamna, daca te duci si-ti faci niste analize, garatat te gasesti cel putin cu candidoza, viermi intestinali, halena si posibil si un stafilococ pe undeva. Cand ai sa fii tu extrem de ingrijita si prezenta ta o sa fie impecabila medical vorbind, atunci sa te caci pe tine ca lumea se imbolnaveste fix de la pisici. Mergi drecu si la psihiatru, vad ca ai o fixatie cu copulatia.

  • Mulţumim pentru curajul de a mărturisi în public, Lorena! Este timpul să facem publice abuzurile care au loc la Grădiniţa Iris. Şi eu am trecut prin clipe de groază în această grădiniţă.
    Era la începutul lui iunie, anul curent. M-am dus să-mi iau fetiţa de la grădi, dar am ajuns mai repede, aşa că am parcat maşina şi m-am aşezat pe o bancă în curtea instituţiei.
    Deodată am simţit o uşoară mângâiere sub rochie. M-am uitat jos şi am văzut o pisică ce se alinta printre picioarele mele. Îmi plac animăluţele aşa că nu i-am dat importanţă. Însă, cu fiecare secundă ce trecea, pisica se lipea tot mai tare de gleznele mele.
    Am început să simt tremurături. Pe măsură ce pisica se alinta tot mai tare, m-a cuprins o transpiraţie rece şi furnicăturile mi-au cuprins tot trupul. Pisica torcea foarte tare şi scotea din când în când un mieunat care – foarte straniu, să fiu sinceră – părea a zice: „Bine aşea, păpuşe… Nu te mişca.”
    Între timp se adunaseră în jurul nostru mai multe pisici care îşi fac veacul în grădiniţa „Iris”. Toate mămicile le ştim din vedere şi ne jucăm din când în când cu ele. Prezenţa lor mi s-a părut amuzantă până în clipa în care am auzit cum râdeau între ele şi ziceau: „Hai, Săndele!”, „Şo pe ea, motane!”, „Mă, frate… Ce aştepţi?”
    Coroborat cu faptul că am simţit cum coada pisicii urcase deja, prin rochie, spre lenjeria mea intimă, mi-am dat seama că pisica în cauză nu căuta nici mâncare, nici atingerea unui om, ci dorea să profite de mine în cele mai josnice moduri.
    Îmi treceau ultimele clipe de viaţă prin faţa ochilor. Nu mai ţin minte bine ultimele clipe. Martorii mi-au zis că aveam ochii daţi peste cap şi eram toată prăbuşită la pământ, în convulsii.
    Chiar în acel moment a venit paznicul şi a alungat pisicile din jur. Apoi, cu un baton telescopic, a reuşit să îndepărteze pisoiul de pe trupul meu încordat şi transpirat de frică. Am putut totuşi să eliberez un strigăt de bucurie şi m-am ridicat ameţită de jos.
    Cu ajutorul domnului paznic am mers la maşină şi m-am aranjat puţin să nu mă vadă copilul în acea stare.
    De câteva luni merg la psiholog şi încerc să trec peste traumă.
    Dacă mai sunteţi şi alte mame care aţi trecut prin aşa ceva, vă rog faceţi-vă cunoscută povestea pe Facebook, Instagram la televizor. Să oprim abuzurile de la Grădiniţia Iris!!!!!!!

  • Confirm, si pe mine m-a impins odata de pe trotuar, voia sa ma dea in fata masinii. Era un cotoi galben, cu o ureche ciupita. Se ridicase in doua labute si se pregatea sa-mi dea cu sutul. Eu ii dadusem o conserva pe care o aruncase dupa mine, cica el nu haleste pateu la 2 lei.

  • Ramona Burduf, bucatareasa la Gradinita Iris februarie 2021-august 2022

    Am trecut prin clipe cumplite la Gradinita Iris.
    Am fost angajata bucatareasa pentru 5 luni acum un an jumate. Mai mult nu am putut rezista.
    Voi vorbi punctual, ca sa vedeti ca nu exagerez cu nimica.
    1. Voi credeti ca doamna directoare este cea care dispune acolo?
    NU! Cel care face si drege in gradinita este un motan de culoare aprox. galbena, cu urechea ciupita. El şi-a adus toate neamurile, care locuiau vizavi, la Brutaria Petru din colţ, cum treci de gradinita. Nu puteam sa fac nimic de una singura. Fiecare fel de mancare trebuia aprobat de pisici si apoi verificat de ele. Va dati seama ca nu mai ramanea nimic in oale, asa ca trebuia sa pun din propriul salariu ca sa dau de mancare la copilasii din gradinita.

    2. In aceasta gradinita mi-a fost pusa in pericol onoarea de sotie, cinstea de femeie!!!
    Ei bine, daca am reusit cum-necum sa supravietuiesc pisicilor de la bucatarie, in schimb vestiarele si dormitoarele erau controlate de un pisoi tarcat, cu o labuta neagra.
    In fiecare dimineata, acest pisoi ne mirosea pe mine si celelalte doamne care lucram la gradinita, se freca de noi si ne facea diverse remarce cu iz sexual:
    „Ce faci, pisi? Imi mângâi si mie blana?
    Hei, femeie! Scarpina-ma pe burtică!
    Păpuşa, te doare mana dacă mă scarpini şi tu odata între urechi???”
    si alte vulgaritati pe care nu le pot asterne in scris.
    In fiecare noapte plangeam in tacere, sa nu ma auda barbatul meu – imi era frica sa merg la serviciu, la gradinita Iris, din cauza acelor pisici bully, foarte vulgare si tupeiste. M-as fi simtit in siguranta noaptea, in Bularga sau capat Pacurari, decat ziua, in amiaza mare, printre pisicile de la gradinita iadului.
    Am facut nenumarate sesizari la sectorist. Fara nici un rezultat.
    Daca domnul primar citeste aceste randuri, rog sa ia masurile cuvenite.

  • Dr. Jeckstadt

    De bine de rau, iaca apar in presa informatii clasificate – de data asta de la o gradinita privata. Marturisiri ale unui parinte ingrijorat. Secrete despre pericole.
    Adevarul e ca pisicile stradale (alea bolnave cu bacterii, mai ales!!!) pot transmite boracului boli care din pacate nu sunt tratabile si care il vor urmari toata viata.
    Nu doresc sa plictisesc distinsii cititori cu amanuntele acestor boli (rusinoase, in primul rand). Doar le numesc.
    Cele mai grave sunt bostonianismul, vegasluieza si bacchauiala. Nici ciucevenismul sau vrancoza nu sunt de trecut cu vederea.
    Cel mai expus este boracul care are antecedente in familie iar formula cea mai devastatoare e mama bostonianca si tatal (sau tatii) vegasluiez(i). Pe astia nici nu ii mai vindeci si nici nu le poti imbunatati starea. Asa raman pentru tot restul vietii lor, indiferent de gradinita la care e boracul.
    Un alt factor agravant pentru acesti pacienti este, da, mancarea servita. La gradinita, mancarea este servita din farfurii, cu tacamuri si servetele. Socul boracului este maxim, fata de ce vede acasa. Lipsa rasaritei, a bomboanei agricole este resimtita in orele in care boracul este dus in comunitate.
    Deci vinovate sunt pisicile.

  • avocat Adrian T.

    Din filmuleţele atasate se vede cum pisicile sar la oameni sa-i sfâşâie. Din a doua filmare se vede clar că pisica, la vederea camerei de filmat, işi schimba viclean postura. Măi, oameni buni, faceţi următorul raţionament: daca pisicile se comporta atât de salbatic atunci când ştiu ca sunt filmate, oare ce fac ele cu pruncii nostri atunci cand nu le filmează nimeni?

    Unde este mitropolitul să ia măsuri? Nu am văzut nici o pisică la Hram sau în catedrala mitropolitană. Oare are Biserica o înţelegere cu pisicile despre care noi, românii obişnuiti, nu ştim?

    Unde este domnul Ciucă, fiindcă – la urma urmei – Iasiul face parte din NATO, nu?

    De ce nu avem nici o declaratie despre Gradinita Iris din partea Administratiei Nationale a Gradinitelor si Penitenciarelor?
    Cine are interes să ne înjosească copiii, pruncii – viitorul României?
    Ieri ne-au impus vaccinul si certificatul, acum au băgat pisici în grădiniţe, mâine ne bagă cipuri în urechi şi ne transformă pe toţi într-o cireadă de găini obediente numai bune de muls.
    Treziţi-vă, români!

  • Educatoare din Gradinita

    Si mie mi-a spart pasarica Sandel,ca si voua fetelor. Dar nu e de mirare ca e cunoscut in iasi ca „spargatorul de pasarici”,ca doar daca are consoarta in DSP,e bazat Sandel nu? Si uite asa dna asistenta a facut crescatorie de pisici la gradi,ca doar Sandel are pile la Directia de Sanatate. Acum nu se stie care e consoarta, dna insp dsp sau dna asistenta cu care pleaca de la gradi. Eiii fetelor,asa e viata cu Sandel,mai o pisica,mai o cafea…apropo care aveti sau stiti pisici fara adapost le puteti aduce,la unitatea noastra,vb cu Sandel si cu dna asistenta si se rezolva. Papa bun,caldurica,medicamente toate conditiile ptr pisici.

  • Me too , si pe mine ma agresat motanul Săndel , stăteam eu anul trecut așa liniștită acolo la intrare pe o bancă și visam pa părintele kakalistrat cum mă spovedea pe la spate și deja eram umedă și gemeam cîn deodata apare Săndel ăsta și cind să deschid guta poc că mia băgato toată în gură, eu îl înpingeam el se înpingea , deja gura îmi era plină de spume cînd deodată ma pomenesc cu motanul Vasile ăla de coțaia racla din mitropolie , sa izbit motanu asta în mine de am început sa gîfîi si sa țip ca alea din filmele pentru adulți , și cum țipam eu așa mam trezit cu un pumn în ureche de mam dat dea dura, cînd mam uitat era popa kakalistrat roșu de nervi că cică îl înșelam cu motanii , acu nu stiu ce o să zica barbatămiu acasă , poate ma sfătuiți voi cum e mai bine , cu motanii ori cu popa ?

  • Sa fie exclus din gradinita plodul acestui frustrat care nu mai poate trai de frica unor pisici care ar putea sa ii imbolnaveasca progenitura. Mie mi-e teama sa ma gandesc la cat de primitiv va fi acel plod, cat de gol pe dinauntru exact ca si cei care l-au fatat, daca nu si mai rau.
    Si felicitari dnei asistente!

  • Citesc cu lacrimi de tristeşe comentariile şi tremur de furie, de frustrare. Cum este posibil aşa ceva?
    Cum poate un pisoi să nenorocească vieţile atâtor femei, chiar mame?
    Voi prezenta şi experienţa mea; mi-au luat cateva ore sa scriu cateva randuri, atat de tare ma doare si azi amintirea:
    Era o dimineaţă friguroasă de august. Îmi luasem o pereche de egări mai subţiri fiindcă voiam să alerg, să fac jogging înapoi spre casă, după ce urma să îmi las piticul la grădi.
    La intrare în grădi, domnul portar sau agent de securitate, cum s-o mai fi zicând acum, mi-a zis: „Aveţi grijă, doamnă, la pisici!”
    Eu am zâmbit. Am fost căsătorită de două ori, deci ştiu cum să mă comport cu animalele.
    Am lăsat piticul şi apoi am pornit spre casă. Nu am făcut doi paşi, când deodată ceva m-a apucat de pulpe. Am crezut că portarul uitase ceva, aşa că nu am dat atenţie.
    Am mai alergat vreo câţiva paşi şi am simţit ceva, ca nişte cuţite mici intrând în picioare. M-am uitat şi am văzut o pisică ce-şi fixase ghearele în pulpa piciorului meu drept.
    Am încercat să o alung, dar când am ridicat braţul să o lovesc, pisica mi-a zis: „Păpuşe, ai făcut două greşeli. Uno: ai venit la Grădiniţa Iris şi secundo: te-ai epilat azi dimineaţă.”
    Am rămas mască. De unde ştia că mă epilasem?
    Nici nu am apucat să procesez bine afirmaţia pisicii că deodată, m-a muşcat atât de tare în zona inghinală, încât am leşinat. M-am trezit la Urgenţe, înconjurată de medici universitari care ştergeau o pastă lăptoasă de pe egări. Domnii doctori mi-au zis că am trecut la un pas de moarte… Le mulţumesc pe această cale eroilor în alb!
    Fetelor, dacă aţi trecut prin ghearele pisicilor de la Gradinitia Iris, va doresc recuperare grabnica si faceti lumii cunoscuta păţania voastră pentru ca nici o mamă să nu mai treacă prin ce aţi trecut voi!

  • Parinti imbecili

    De obicei, parintii copiilor mai putin inzestrati din orice punct de vedere sunt cei care se zbat intruna. Parca ar fi extras din Caragiale articolul. Cu cat e boracul mai obraznic si mai imbecil, cu atat se strofoca un parinte mai tare. O fi vreo persoana mizerabila careia nu ii e bine in pielea ei si isi varsa frustrarile pe niste pisici.

  • Iubiti animalele

    Ma bucur sa vad ca majoritatea ia apararea asistentei si pisicilor. Nu e greu de inteles de ce ne putem atasa asa usor de animale si de ce e asa greu sa tolerezi oamenii. Daca mai exista si alte creaturi in univers, nu cred ca poate fi una mai josnica decat omul.

  • Părintele milostiv

    Boracul e handicapat și urăste animalele iar tacsu și măsa sunt doi handicapați care îl apără pe inadaptatu mic de orice , cică decu pisicile umblau pe mese și le mînca mîncarea la boracii razgîiați

  • Motanul Vasile

    Eu cred că mămica revoltată este de cînd nu am mai înperecheato !, așa suntem noi motanii , mai iubim și pe altele , mămica nerezolvată pentru momente de relaxare să apeleze la portar

  • Animalele se iubesc și se ocrotesc acasă sau in spatii special amenajate, nu in grădiniță. Aceasta ex-prostituata, neavând copii, nici in cur nu o doare, fiind antrenată cu organ cu bile inserat anal. Mna, dar și mama ei a fost buna bucățică, de aceea ce iese din pisica șoareci mănâncă. Oricum, nu aveți ce sa ii faceți, pentru că o fute Florin Chiorul- daca mai are cu ce, bărbatul patroanei de la Iris. Deci, daca patronii acestei grădinițe angajează tot ce fut și își fut angajații, atunci sa nu aveți așteptări pentru servicii pe măsura banilor pe care ii plătiți, ci maxim condiții de mahala. Mai sunt grădinițe particulare în Iași și chiar de stat, care întrec condițiile unor private.

  • Să se desființeze grădinița și să se facă adăpost privat de animale. Nu e greu, așa nu se mai chinuie nici animalele, nici copiii.

  • Da, posibil sa o futa și patronul, și patroana și o plătesc la salariu.
    Comentariile sub diferite pseudonime ale celei care ia apărarea unei asemenea situații dintr-o grădiniță particulara, nu este nimeni alta decât debila mintal Oana- numai ei i se pare normal sa se chiar și futa cu matele și să strângă bani de la oameni, eventual, ca fute ea matele de pe străzi. :)))

  • Andrei Popescu

    parinti care au avut si au probleme de mici 🙂 le recomand o vizita la spitalul ala de merge spre Bucium inainte sa implanteze pornirile lor ciudate copiilor …. nu exista nici o dovada a celor scrise in acest articol, ……iar scrie BZI articole calomnisoase pe baza unor oameni cu probleme 🙂 ……… sa va aduc aminte de scandalul de la varlaam publicat de voi pentru care acum sunteti dat in judecata chiar de parintii ,,victime” de atunci ?

  • Iris este gradinita lui florin maftei si se fute cu asistenta ,il stie totata lumea si nevasta care e mare ispectoare in dsp stie ce fac amandoi au tansformat gradinita in cuibusor de nebunii dupa orele de program cu pisicile

  • Iris este gradinita lui florin maftei si se fute cu asistenta el i-a permis sa tina pisici ..asta faci tu in gradinita ??? Cresti mati ?RUSINE GRADINITA PARTICULARA CU ASTFEL DE LUCRURI RUSINE SA VA FIE !! Este sotul doamnei spector de la dsp verifica restaurantele si da amenzi si la ea in gradinita sare mata de pe masa,pisici in curte …nu va este rusine cu pangeri la politie pentru mati asta e grija voastra ?!! rusine sa va fie japita ordinara ce esti vii la servici sa ai grija de mati RUSINE

  • cine este de fapt parintele revoltat

    Veste buna este ca nu exista nici un parinte revoltat, ci un oligofren agresiv, cu spume la gura care are ceva cu gradinita si cu fata asta, care este o persoana foarte in regula si decenta. Dupa ce toata ziua au curs caterincile, jegul care a mers la ziar a cedat nervos si a inceput sa borasca tot felul despre colegii din gradinita, dupa cum vedem. Este cineva care a fost dat afara sau a incercat o combinatie cu gradinita si nu i-a mers. Caz inchis. Totusi, daca se afla cine este, sa fie batut cu pietre si cu picioare in gura, mi se pare periculos ca un asemenea handicapat sa amusine pe langa un spatiu cu copii.
    Pana atunci, toata simpatia pentru Mihaela si toate educatoarele si ingrijitoarele care-si fac treba minunat la Iris!

  • Este trist ca se intampla lucruri atât de urate intr-un loc cu îngerași. Copii ,trimișii lui DUMNEZEU pe pământ ,cadoul cel mai frumos pentru oameni, aflați în situația de a frecventa o cresa sau o gradinita ,neajutorați, lăsați de părinți pentru o perioada scurta, în mana unor oameni iresponsabili nepăsători mincinoși insensibili .

  • Pisici cu pizda o curva se fute cu patronul si face ce vrea nevasta stie tot si tace ,toata ziua umbla cu patronul prin oras e de fatada asistenta ???? Ce face are grija de pisici da e gradinita de pisici ???

  • Niste jegoase care colcăie de boli și paraziti, mai și pupa pisicile in cur. Să moară bibi daca as avea copii, de i-aș lasă vreodată la o grădiniță unde știu că lucrează o prostituata cu acte în regulă. Se fute cu gradul ăla bătrân și urat cu ochi de sticla, parcă e din filmele de groaza :))) nici dracu’ nu o mai ia la ce dâră are in urma…

  • Oare femeia lui chioru’ când găsește cate un șobolan în prăvălie unde fac mâncare, își dă singura șpagă?

  • Ce fel de asistenta de pisici ? Ce naiba se intampla acolo numai de sex vorbiti asta este gradinita iris ?rusine !!

  • Vestea proasta este ca asistenta cu mana ei a postat pozele cu pisicile în gradinita Iris chiar din 2019 deci sa ne înțelegem nimeni nu are nimic cu pisicile ci cu asistenta care trebuie sa respecte regulile igienico sanitare și fisa postului la locul de munca acasă poți ingriji câte animale doresti

  • Curva ca si mata esti muista dracului asistenta ????? Curva ,prostituata asta esti !!dute si te fute cu chioru florin sa -ti mai tina matele in gradinita

  • Oare este posibil sa faci sex în gradinita după orele de program ? Răspuns: da este posibil.

  • Nelu, Iuli, Anomin

    Cu banii pe care i-ai dat la ziar, mai bine iti făceai niște economii pentru când mori. Pari foarte depresiv/ a și sunt șanse mari sa te sinucizi intr-o zi. Parca vedem ca te îngroapă Primăria ca nu vrea nimeni sa audă de tine viu, darămite mort. Hai sictir ca te repeți! Nu interesează pe nimeni ce face domnișoara în viata ei privata. Iar la Iris va fi în continuare aglomerație la înscrieri și anii viitori.

  • Curva care se fute cu patronu si aduce mati in curte …ce asistenta esti ???!! Ai bagat mata in gradinita de parca nu era de ajuns ca te si futi acolo pai normal te doare in cur de copii tu cu pisicile si cu pula lui florin ai treaba

  • De unde știi, fă, ca erau din Iris imaginile? Daca-mi spui ca ai copilul acolo și și recunoscut tu interioarele, te identific și te silesc sa mănânci primul cacat pe care-l găsesc, promit. Acum suntem în 2022, nu 2019.

  • Oana Petronela Rugina

    Limbajul vulgar cu aluzii zoofile,arată calitatea celor care comenteaza cât .
    Cât despre credibilitatea celor spuse,este echivalenta cu asumarea identității.
    Cât privește normalitatea, în țările normale,civilizate, străzile nu gem de animale și se face terapie cu animale in grădinițe, azile,spitale.
    Nu o sa pot zice celor care se ascund sun niște pseudonime sa le fie rușine ,că nu au așa ceva!

  • Vecinul din Pd ros

    Nu au rușine, au obrazul gros.
    Pe asta o știe tot Podu ros că e de meserie ca mama ei, face treabă de când era mică, acuma o trimite chioru la treabă unde are interes, iar el o spala după aia, că nu mai are ce sa îi facă, e batran. Mai prinde și ea cate unul pentru ea, ocazional, dar nu prea își dă ea seama așa, e blândă și aia își bat joc. Ea e o fata sufletista, dar în gheara chiorului.

  • Pai si daca asta este realitatea ce sa facem ? Sa ne ingropam ? Cum asa nu va place ? Separat de articol noi stim ce se intampla la gradinita nu santem orbi

  • Vad aici unii imbecili care au ceva cu pisicile! Mai, voi ati avut vreodata grija de un animal, nu conteaza care? V-ati dus cu el la medic pt ca nu se simtea bine? Baiatul meu de la nastere a avut sansa sa aiba langa el un catel tekel care ma anunta de fiecare data cand copilul se trezea si plangea! A fost f fericit sa il calareasca si sa il traga de coada! Iar pisica face ce vrea! Nu credeti ca ar trebui sa educam ai nostri copii sa iubeasca animalele si sa nu le limitam accesul la afectiune?

  • Pd ros parinte

    O stie tot iasu umbla cu chioru florin, ii face treaba da cu botul ii da raportu de tot ce se intampla in gradinita o fute asta de cand e mica de asta i-a permis sa stranga pisici nevasta stie si nu are ce face merge inchis o foloseste la tot o curva vai de capul ei

  • Vai de steaua noastra

    Doamne ferește! Numai nebuni! Ce sa te aștepți de la o țară de corupți. Patroana aia e angajata statului și are firme și afaceri private pentru care chiar ea este autoritatea responsabilă ca lucrurile sa se desfășoare corect. Asta e, daca legea permite, legiuitorii și autoritățile își fac legile după cum vor. Tara lui papura vodă… Da, va fi aglomerație la Iris, și nu numai, ci la toate, pentru că se construiește în draci, fara noima, iar primaria și cj-ul nu vor să facă o stradă sau o parcare, darămite grădinițe. Într-o lume normala, se luau masuri in astfel de cazuri, iar oamenii erau respectați, nu „oricum va fi aglomerație”, adică „prosti neputincioși” care nu au de ales.

  • Pt Ala cu obsesia sexuala

    Marș în morții ma-tii ca repeți ca papagalul același lucru. Nu ne interesează. Asta este, unii sunt ca tine, adică pierd mereu în viață.

  • Pt Vai de steaua

    Dar mergi, făi, la alta grădiniță, cine te tine aici? Nu mai filizofa ca nu te baga nimeni în seama și nici nu te respectă, apropo :))

  • Parinte actual

    Mi e tare greata de ce vad auci la comentarii , gradinita este nr 1 in iasi si isi face treaba perfect
    Pentru ca s au hranit niste pisici , pentru ca nu au fost insensibili s a ajuns la asemenea vorbe urite meschine scoase din gura unor nemernici insensibili
    Numai minciuni spuse sub anonimat numai rautate
    Ce s a intimplat rau pina la aceasta razbunare diavoleasca a unei descreierate care a reclamat ceva inexistent
    Acum a ti dat toti drumul la frustrari imbecile
    Va legati de cei ce conduc gradinita , de defectele lor fizice
    Urit din partea voastra , a celor ce denigrati frustrati fiind
    Urit atit puteti sa jigniti
    Si ce a ti cistigat prin acest comportament
    Dumnezeu va va bate si pe voi si mai ales pe copiii vostri
    Aveti mare grija , bucurati va acum caci va veni vremea cind ve ti plati pt uritenia din sufletul vostru
    Doamne ajuta

  • Parinte revoltat

    Ce naiba se inampla ?? Cum sa postezi asa ceva ? Faci plangeri la politie sa aduca pisicile da sa te ia naiba cu pisici cu tot esti nebuna? pentru asta dam noi bani ??? Sa aduni pisici ??? Ai bagat pisica in gradinita ? Cum poti ? Rusine iris ,rusine doamna maftei ispector in dsp da se poate asa ceva asemenea lucruri doamna dar nu a-ti vazut ce face sotul si cu asistenta chiar asa ?! Numai discutii despre sex nu va este rusine !!!

  • Si inca ceva! Mama mea e o femeie cinstita!Toata viata ei a muncit din greu si are o functie frumoasa! Suntem o fam de oameni normali cu bun simt si frica de d zeu! Sa i fie rusine celei care scrie asemenea mizerii si o implica pe mama in magariile ei!
    Cred ca e cazul sa te opresti ca te faci suficient de ras!

  • Gradinita cu pisici cu pizda si sandel patronu chior cu matracuca din dsp

  • Un om care gindeste

    Ce nenorociti , uite la ce comentarii s a ajuns pentru niste pisici neajutorate , saracelele
    Nu va da ti seama ca totul a fost regizat ???
    A fost vreodata vreo reclamatie la aceasta gradinita cu adevarat minunata ???
    Nu realizati ca e o razbunare infecta si cu ce subiect
    Rusine sa va fie celor ce denigrati ceva bun
    Numai vulgaritati vorbiti aiurea pe linga subiect
    Dumnezeu nu are vacanta , pedeapsa lui va e aproape
    Vor suferi copiii vostri pt nemerniciile voastre

  • Un om care gindeste

    Ce nenorociti , uite la ce comentarii s a ajuns pentru niste pisici neajutorate , saracelele
    Nu va da ti seama ca totul a fost regizat ???
    A fost vreodata vreo reclamatie la aceasta gradinita cu adevarat minunata ???
    Nu realizati ca e o razbunare infecta si cu ce subiect
    Rusine sa va fie celor ce denigrati ceva bun
    Numai vulgaritati vorbiti aiurea pe linga subiect
    Dumnezeu nu are vacanta , pedeapsa lui va e aproape

  • Pet Detective

    De ce nu se prezintă și punctul de vedere al pisicilor?
    Cine este acest motan Săndel care a avut relații cu atâtea mămici singure, așa cum rezultă din comentarii?
    Nu cumva doamna care a făcut plângere este geloasă pe motan?

  • Mihaela asistenta

    Simt nevoia sa intervin! Vad ca discutiile se abat de la subiect! Am mai scris o data dar nu stiu de ce nu s a publicat!
    Sa lamurim un prim aspect: pozele sunt facute de a lungul anilor din 2017 pana in prezent!
    Pisicile nu mai exista care au murit care au plecat care au fost luate! Pisicile nu locuiesc in gradinita iris !
    Este un spatiu liber unde pisicile tranziteaza si asta nu o putem oprii! Ar fi o cruzime din partea mea sa nu le ofer ceva de mancare sau sa le alung! Ce educatie le am da atunci copiilor daca noi o institutie de invatamant am avea un astfel de comportament? Eu impreuna cu o fam din blocul alaturat am hotarat sa le ingrijim.pisicile au carnet de sanatate si asta poate fi dovedit tocmai in ideea ca daca vor mai fi printre noi sa fie totul bine!
    Imi cer scuze fata de parinti daca am deranjat cu ceva ! Intentia mea a fost sa fie bn pt toata lumea si mi cer scuze ca am lasat pisica pt niciun un min sa intre in cabinet. Geamul era deschis ca sa aerisesc si ea a intrat speriata s panicata si cum a intrat asa a si iesit!
    1.din poze nu reiese ca sunt eu cea care le face poze
    2.din poze nu reiese ca sunt facute in gradinita pt ca sunt facute in cab dnei dr vet si unele nici nu sunt facute de mine!
    3.da ingrijesc animale dar in timpul meu liber! Lucrez de 14 ani in gradinita si nu am avut niciodata probl cu nimeni!
    Pana la urma nu e nici o infractiune sa hranesti un biet animal!

  • ce e rusinos ? Asistenta a bagat mate in curte si in gradinita cu stirea lui florin ce e asa rusinos ca e amanta lui de cand era in fasa care e problema ? Sa raspunda pt ce a postat si pt ce a facut

  • Simt nevoia sa intervin! Vad ca discutiile se abat de la subiect! Am mai scris o data dar nu stiu de ce nu s a publicat!
    Sa lamurim un prim aspect: pozele sunt facute de a lungul anilor din 2017 pana in prezent!
    Pisicile nu mai exista care au murit care au plecat care au fost luate!
    Este un spatiu liber unde pisicile tranziteaza si asta nu o putem oprii! Ar fi o cruzime din partea mea sa nu le ofer ceva de mancare sau sa le alung! Ce educatie le am da atunci copiilor daca noi o institutie de invatamant am avea un astfel de comportament? Eu impreuna cu o fam din blocul alaturat am hotarat sa le ingrijim.pisicile au carnet de sanatate si asta poate fi dovedit tocmai in ideea ca daca vor mai fi printre noi sa fie totul bine!
    Imi cer scuze fata de parinti daca am deranjat cu ceva ! Intentia mea a fost sa fie bn pt toata lumea si mi cer scuze ca am lasat pisica pt niciun un min sa intre in cabinet. Geamul era deschis ca sa aerisesc si ea a intrat speriata s panicata si cum a intrat asa a si iesit!
    1.din poze nu reiese ca sunt eu cea care le face poze
    2.din poze nu reiese ca sunt facute in gradinita pt ca sunt facute in cab dnei dr vet si unele nici nu sunt facute de mine!
    3.da ingrijesc animale dar in timpul meu liber! Lucrez de 14 ani in gradinita si nu am avut niciodata probl cu nimeni!
    Pana la urma nu e nici o infractiune sa hranesti un biet animal!

  • Parintele revoltat

    De fapt problema a început după ce ea mi-a refuzat avansurile sexuale , Acu mai fac și eu o laba , o reclamație așa de frustrare ca mie îmi place pisicuța ei , da na , nu vrea

  • Asistenta de pizdici de la iris cand te ascundeai pe la mall sa nu te vada lumea cu maftei ai uitat de pisici ? :)) era rusinos nu?

  • La noi in gradinita, avem ca animăluțe terapeutice de companie, gândaci, dar e ok că sunt de bucătărie, nu ies afara și nu naparlesc. Noi suntem grădinița pe locul 2 din Iași, dar e ok, nu e o competiție sau ceva.

  • Imi cer scuze fata de parinti daca am deranjat cu ceva ! Intentia mea a fost sa fie bn pt toata lumea si mi cer scuze ca am lasat pisica pt niciun un min sa intre in cabinet. Geamul era deschis ca sa aerisesc si ea a intrat speriata s panicata si cum a intrat asa a si iesit!
    1.din poze nu reiese ca sunt eu cea care le face poze
    2.din poze nu reiese ca sunt facute in gradinita pt ca sunt facute in cab dnei dr vet si unele nici nu sunt facute de mine!
    3.da ingrijesc animale dar in timpul meu liber! Lucrez de 14 ani in gradinita si nu am avut niciodata probl cu nimeni!
    Pana la urma nu e nici o infractiune sa hranesti un biet animal!
    E usor sa acuzi si sa dai cu pietre in cineva cand stii ca tu nu esti ca acel om! Oricum titlul m a socat..am auzit multe despre bzi!

  • Noi suntem grădinița Nr 7 în Iași. În Iași exista doar grădinițele Nr 1, Nr 2 și Nr 7. De ce? Simplu, pentru că nicio grădiniță privata din Iași nu întrunește condițiile pentru a ocupa locurile disponibile in intervalul 2-7 din clasament.
    Noi suntem Nr 7 deoarece noi avem persoane cu afecțiuni psihice, după cum bine se știe. Am putea începe o colaborare cu grădinița Nr. 1 din clasament pentru terapie cu pisici.

  • Uite, știu că se apropie Crăciunul, și na, vin atâtea sărbători, și știu că e ocupat, dar crezi că mai preia Dumnezeu comenzi? Că as avea și eu nevoie, că vrăjitoarele la care mergeam de obicei îmi luau cam multi bani, și m-am gândit că Dumnezeu fiind Dumnezeu, iar banul ochiul dracului, poate lucrează pro-bono.

  • Judecator CA Iasi

    Sunt comentariile asistentei. Povesti, traznai etc. Se vede dupa scriere si exprimare. E cu probleme grave femeia!
    Noi te asteptam draga noastra. Sa vezi cate fantezii si timp de ele ai sa ai intre 4 pereti!

  • Este o mincinoasa bonava e de internat dupa ce a facut ce a facut numai …nenorociri mai si comenteaza ..o jagoasa cu gura plina de cacat tot pd ros o stie ca e o javra furacioasa vine la gradinita sa aibe grija de mate si face anchete in loc sa aibe grija de copii zice povesti fantasmagorice ..draga prostituata si golanca de cartier tocmai ti-a amintit lumea cine esti tu ai eticheta nu mai ai nevoie de prezentare! La gradinita asistenta se ocupa de copii nu de pisici si de anchete pe la politie in cazul in care ai uitat ce ai postat citeste articolu „AUTODENUNT”

  • Motanul Vasile

    Mie mi sa sculat organu de rupeam usa la grădinița , pisicile erau bine mersi dar mama revoltata m-a excitat rău și am rezolvat-o intr-o zi in parcare , nu știu de ce tatăl revoltat este așa de supărat , o fi aflat ca i-am rupt pisicuța lu nevastă-sa ?

  • Motanu excitat

    Mie Mi-ar place pisicuța asistentei , m-a poate ajuta cineva cu un număr de contact ?

  • Bai, patroana își dă singura aviz de funcționare ahahahaha! Aici era articolul, in atâția ani de funcționare nu a fost nicio neregula, nicio reclamație. Normal. Cum sa te plângi de mine la mine? :)))) Ahahahahaha! krantz din Pd ros e tot al lor, își dau ok și acolo, nu contează că sunt șobolani cat pisicile în cămară. Totul e perfect. E ca și cum ți-ai controla singur lucrarea și îți pui 10, indiferent de cat de nepregătit ești.

  • Uai mortaciune, repeți același lucru de la amiaza. Marș in cacat cu nasul ca nu ne interesează dacă fata este amanta nu știu cui sau ca nu se fac controale. Dacă stiai ceva sigur, cu subiectele astea veneai din prima, dar știai ca dacă erai prins cu asa calomnii de oligofren, ți se spărgea botul. Ai urmărit fata, ai găsit niște filme cu pisici și ai zis ca arunci orașul în aer. Sigur ai fost dat afara de pe la Iris, acum rad comentatorii de tine, se pare ca ești un cacat în drum. Asta este, fa-ti o laba si poate te mai calmezi. Dacă ești vreo muiere infecta, nu știu ce sa-ti urez, categoria ta nu exista pentru mine.

  • Foarte frumos, țiganca din Buzău să ii numească pe copiii datorită cărora are salariu, „boraci”. Borac erai tu, la buzău. De ce să își ia părinții copiii de la grădiniță? Oamenii lasă cate un salariu acolo ca sa le fie îngrijiți copiii în curățenie, nesimțito! Te simți patroana? Rușine să îți fie ție! După ce dai cu bățul in căcat, tot tu te prefaci in victima. Toate curvele se cred Maria Magdalena! Și e cam ipocrit din partea ta și a ma-tii să blestemați cu bătaia lui Dumnezeu.toata viața numai de futaiuri și de mințit v-ați ocupat, și acuma vă rugați la Dumnezeu sa ii bata pe alții, proastelor! Niste mincinoase perverse puse numai pe măgarii și pe profitat, numai cu cacaturi și vrăji ați umblat toată viața, de asta va e așa de bine acum. Așa că, lăsați falsa pioșenie și nu mai faceți pe mironosițele că miroase a pl când râgâiți.

  • Curva a distrus familia a făcut-o de cacat bagaboanta asta a făcut de ras instituția cu pisici cu mâncare pe jos , da dacă nu sunt imaginile de la gradinita de unde sant fa panarama? Ca doar tu le-ai postat mizerie ce esti

  • Curva a distrus familia și a facut de rusine instituția cu pisici cu mâncare pe jos mizeroasa fa panarama dar dacă nu sant imagini de la gradinita de unde sant fa ca doar tu le-ai postat zi fa sugativa de unde sant panarama ce esti

  • Ai șters tot ,dacă postările nu sant de la gradinita de ce le-ai șters dacă nu e adevarat ?

  • Vecinul de pe esplanada

    Doamna ordinara care scrii sub o multitudine de nume fictive! A sosit timpul sa te desconspir : tu de fapt esti o infractoare si o curva numita Chiprian Maria Magdalena si aproape toate postarile tale infecte sunt sub alte nume! Tu scrii tu ti raspunzi! Ai inceput prin a degrada o gradinita de prestigiu pt niste banalitati si pe cei care lupta pt onoarea acestei gradinite!
    Tu esti o tarfa din tatarasi unde pe esplanada ti se spune Magda cu miros de pula! Ai plecat de la pisici si ai inceput sa jignesti personalul! Esti singura pe lume cu o mama hoata care se crede doctor cand de fapt ea face totul pt bani!
    Ai jicnit seful gradinitei ai facut afirmatii groaznice despre asistenta medicala , totul din frustrarile tale fiindca vrei sa faci rau . Esti foarte urita , singura si nefericita
    Afirm ca nu esti nici intreaga la minte ai grave probleme psihice
    In general nimeni nu te poate suferi datorita rautatii tale native
    Minti cum respiri si nu poti trai fara sa faci rau
    O viata de cosmar linga tine a avut si fostul tau sot -ce viata , a durat 3 luni – asta da viata
    Ce te intereseaza viata particulara a altora , mizerie ce esti !!!
    Tu scrii mizerii si tot tu iti dai dreptate singura
    Stai in banca ta nu mai revolta oamenii ca te cunoastem bine cine esti fata de cal
    Vezi de viata ta d na Magda cu miros de lapu ca o vei da din lac in put ca de obicei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *