Prima pagină » National » Părerea unui medic, despre mama gemenilor căzuți de la etajul zece: „Mi s-a părut foarte teatrală”
Părerea unui medic, despre mama gemenilor căzuți de la etajul zece: „Mi s-a părut foarte teatrală”

Părerea unui medic, despre mama gemenilor căzuți de la etajul zece: „Mi s-a părut foarte teatrală”

13 aug. 2021, 11:56,
Bianca Rebegea în National

Mama gemenilor căzuți de la etajul zece, la Ploiești, nu i-a impresionat pe medici. Femeia era foarte teatrală și „parcă mai puţin îndurerată” decât s-ar fi așteptat, spun medicii.

Mama celor doi copii, care au decedat, după ce au căzut de la etajul zece al unui bloc din Ploiești, făcea Live pe Facebook, atunci când a avut loc tragedia. Medicii au fost extrem de marcați de ceea ce s-a întâmplat, însă mama nu părea la fel afectată.

„Mi s-a părut foarte teatrală şi parcă mai puţin îndurerată decât m-aş fi aşteptat.

Am fost noi marcaţi într-un mod greu de descris în cuvinte. Noi, lucrătorii din Urgenţă”, a declarat Violeta Tănase, de la Spitalul de Urgenţă Ploieşti, potrivit adevarul.ro.

După tragedia care a avut loc miercuri seara, 11 august, femeia a ajuns la spital, în stare de șoc. Potrivit analizelor, mama gemenilor nu era nici drogată, nici bătută, dar a fost internată la psihiatrie, pentru a se stabili dacă are discernământ.

Fratele femeii din Ploiești face dezvăluiri tuburătoare: „Făcea prostituţie, se plimba cu mașini scumpe și copiii mureau de foame”

Fratele mamei celor doi gemeni spune că aceasta era o femeie bună, însă după ce a născut, lucrurile s-au schimbat. A început să se prostitueze și să umble cu tot felul de bărbați.

De asemenea, potrivit spuselor bărbatului, mama gemenilor a fost plecată în Italia, unde se plimba numai cu mașini scumpe, iar copiii mureau de foame acasă.

„Era o femeie bună. Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi.

A fost plecată în Italia, se plimba numai cu maşini scumpe şi copiii mureau de foame în casă. Noroc că avea mama bani”, spus Marius Andrei Bilică, fratele femeii.

Andreea, mama gemenilor, mai avea un copil de 5 ani. Chiar în timpul tragediei care s-a produs miercuri seara, femeia făcea Live pe Facebook.

În imaginile respective, se aud sunetele ambulanțelor, însă transmisiunea se oprește, după ce, la scurt timp, cineva bate cu putere în uşa apartamentului.

Ce posta pe rețeaua socială Andreea, mama gemenilor, înainte de tragedie

Pe contul de socializare al mamei celor doi copii se pot vedea felurite ipostaze în care aceasta se filma sau se fotografia. Nu doar că posta foarte multe imagini cu ea în poziții discutabile, dar era și adepta tik-tok-ului și al manelelor, rareori fotografiindu-și copiii.

Câteva dintre postările sale atrag atenția, mai exact cele în care Andreea spunea cât de nefericită este și cât de mult și-ar dori să nu mai trăiască. Singurul motiv, spune ea, pentru care încă răsuflă, sunt copiii ei, copii pe care, totuși, i-a lăsat nesupravegheați în timp ce făcea live pe Facebook.

„Chiar dacă faci un live, chiar dacă stai veselă, nu știe nimeni ce este în sufletul tău. Nu te juca cu viața ta și cu sănătatea ta. Chiar dacă râzi cu persoanele de lîngă tine, asta nu înseamnă că ești vesel, sufletul tău în acest moment este plin de lacrimi” și „M-am săturat de viața asta, mai bine aș mur decât să ai o viață de tristețe de suferință. Tot ce mă ține pe mine pe loc sunt doar copiii mei”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Andreea le posta pe Facebook, printre videoclipurile în care dansează pe muzică lăutărească sau își face de cap cu prietenii în fața meselor pline cu alcool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *