Prima pagină » Cancan » Părerea Oanei Monea despre Marius Moise, după participarea la Insula Iubirii. “Să vă spun…”

Părerea Oanei Monea despre Marius Moise, după participarea la Insula Iubirii. “Să vă spun…”

25 iul. 2023, 12:45,
BZI.ro, în Cancan

Oana Monea este foarte sinceră atunci când vorbește despre emisiunea la care a participat atât în sezonul trecut, cât și în sezonul acesta. Ei bine, ispita de la Insula Iubirii a vorbit recent despre părerea pe care ea o are față de Marius Moise, după participarea la emisiunea de la Antena 1.

Ispita este foarte activă pe Instagram de când a participat la Insula Iubirii, iar recent a vorbit despre părerea ei sinceră despre concurentul Marius Moise, iubitul Biancăi Giurcă.

Părerea Oanei Monea despre Marius Moise

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Oana Monea a desfășurat o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru fanii ei. Internauții au fost curioși să afle ce părere are ea despre Marius Moise, după participarea la Insula Iubirii.

Fără a sta prea mult pe gânduri, ispita feminină de la Insula Iubirii a declarat că nu poate spune prea multe, însă telespectatorii ar trebui să urmărească în continuare emisiunea pentru a afla mai multe detalii.

În urmă cu câteva săptămâni, Oana Monea a făcut o glumă pe Instagram, după ce un fan a întrebat-o dacă își mai dorește să meargă ispită la Insula Iubirii și sezonul următor. Ea a mărturisit că nu știe dacă va mai merge, deoarece este antreprenor și pe insulă doar antreprenorii merg.

Ce părere au avut părinții Oanei Monea când au auzit că ea merge ispită la “Insula Iubirii”

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Oana Monea a desfășurat o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii ei. Curioși din fire, internauții i-au pus tot felul de întrebări, iar ea a răspuns sincer la ele.

Ei bine, un fan a întrebat-o ce părere au avut părinții ei în momentul în care au auzit că ea participă la această emisiune. Ispita de la Insula Iubirii a declarat că mama ei a fost fericită, în timp ce pe tatăl ei nu l-a interesat.

„Ce părere să aibă? Bineînțeles că s-au bucurat! Mama s-a bucurat, tatăl meu nu intră în astfel de discuții, dar mama s-a bucurat și m-a urmărit. Restul familiei mele la fel… sunt niște oameni deschiși, sunt niște oameni înțelegători, știu absolut tot despre mine și despre viața mea, absolut tot, nu există nimic ce ei să nu știe. Cum ziceam… mai puțin tatăl meu, care este bărbat și nu este atât de implicat în prostioarele noastre de femei, dacă pot să mă exprim așa. În rest, nu le-am ascuns niciodată nimic, nu m-au judecat cu absolut nimic, suntem foarte deschiși”, a mărturisit antreprenoarea pe InstaStory.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *